Bratislava Capitals – Martin 3:1 (kon.) | Pov. Bystrica – Skalica 0:2 (kon.) | Topoľčany – Levice 4:5 (po pr.)
Dubnica – Žilina 4:3 (3:2 po s.n.)
koniec
HC Baník Sokolov
4:1 (0:0, 0:1, 4:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Streda 15.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Sokolov, Sokolov • Chance Liga - o účast v předkole • 12. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 46-26; Zablokované střely: 0-4; Vhazování: 56%-44%; Bloky: 4-0; Přesilové hry: 2/5-0/3; Trestné minuty: 6-20. (20:22:28)
     
    Ústí nad Labem podalo během první a druhé třetiny skvělý výkon a v polovině utkání se zaslouženě ujalo vedení zásluhou Ondřeje Bláhy, jenže v závěrečné třetině přišla ofenzivní smršť Sokolova. Matěj Zadražil a Jakub Vrána během pouhých 29 sekund obstarali bleskový obrat, po kterém se ještě prosadili Martin Osmík a v závěru Marek Švec. Oba dva poslední góly domácích padly během přesilové hry. Konečné skóre zní. HC Baník Sokolov 4 HC Slovan Ústí nad Labem 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:32
    Sokolov mohl skórovat během oslabení, když se po přečíslení dva na jednoho dostal v blízkosti brány do zakončení Matěj Zadražil, jenže David Stahl ho zřejmě fantasticky vychytal lapačkou!
     
    57:35
    Ústí nad Labem už se radovalo po dorážce v blízkosti levé tyče z gólu, jenže Jan Bednář se na brankové čáře fantasticky roztáhl a zabránil jistému gólu! Hosté nevyužili obrovskou šanci!
     
    56:52
    Vladislav Houška dostal dvě minuty za sekání a Ústí nad Labem si zahraje v závěru přesilovou hru. Skóre 4:1.
     
    56:36
    Vladimír Brož závěr neunesl a dostal osobní trest na deset minut za nesportovní chování. Hořký konec.
     
    56:36
    Baník právě vstřelil branku!
    MAREK ŠVEC se dostal před bránou k dorážce a neomylně puk poslal pod horní tyč! Další branka – 4:1. Asistence: Matěj Zadražil a Petr Vodička.
     
    55:31
    Vladimír Brož fauloval v pravém rohu obranného pásma svého týmu a dostal dvě minuty za hákování.
    55:07 Martin OSMÍK - 3:1
     
    55:07
    Baník právě vstřelil branku!
    MARTIN OSMÍK si najel v mezikruží na přihrávku Jaromíra Kverky z pravého křídla a poté střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, puk sice v síti neskončil, vzápětí se ale prosadil z dorážky a využil přesilovou hru! Skóre zápasu 3:1! Asistence: Jaromír Kverka a Josef Stříbrný.
     
    54:31
    Tomáš Vildumetz byl nyní vyloučen na dvě minuty za hákování a Sokolov má k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    54:27
    Josef Stříbrný se dostal k odraženému puku mezi kruhy a prudkou střelou trefil pravou tyč!
     
    53:31
    Zatímco v prostřední části byli výrazně aktivnější hokejisté Ústí nad Labem, tak závěrečná třetí třetina zatím patří domácím hráčům Baníku Sokolov.
     
    52:08
    Tomáš Urban si najel na vzdálenější levé tyči na přihrávku z pravého křídla a po přečíslení dva na jednoho mohl přidat třetí gól Sokolova, jenže trefil přesouvajícího se gólmana Davida Stahla!
     
    51:27
    Adam Křemen se na pravém křídle sice ocitl v tísni, přesto dokázal vypálit a prověřit pozornost brankáře Davida Stahla, který byl opět úspěšný a kotouč vyrazil.
     
    50:08
    Následovala střela domácích hokejistů z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která skončila v lapačce Davida Stahla. Brankář Ústí nad Labem má hodně práce.
     
    49:45
    David Stahl si pohlídal prostor u své levé tyče brány a zmrazil volný kotouč rychle pod lapačkou.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 46. M. Zadražil (Švec, Přindiš), 47. Vrána (Urban, Stříbrný), 56. Osmík (Kverka, Stříbrný), 57. Švec (M. Zadražil, Vodička) – 32. O. Bláha (Kružík, Pšenička)


    HC Baník Sokolov: Bednář (Fečo) – Kadeřávek, Přindiš (A), Vodička, P. Michálek, Šafář, A. Rulík – Houška, M. Zadražil (A), Švec – Osmík, Kverka (C), Křemen – Stříbrný, Vrána, Urban – Jiskra, Pařízek, Křehlík.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), Mareš, Steinocher, Hes – Kružík (A), Pšenička, O. Bláha – J. Havel, Vildumetz, Filip – Jelínek, Kordule, Krliš – Grim.

    Rozhodca: Michal Kostourek, Martin Grech. Čároví: Miroslav Šimán, Martin Tvrdík

    Diváci: 574