Poprad – Michalovce 8:2 (kon.) | Košice – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Budapešť – Zvolen 5:2 (kon.)
Nitra – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | HC Slovan – Miškovec 2:3 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:4 (po pr.)
koniec
HK Poprad
8:2 (1:1, 4:0, 3:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Streda 18.12.2019, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 31. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Poprad gólovo ovládol aj tretiu tretinu a zabezpečil si ôsme víťazstvo v sérii. V tretej tretine sa za domácich presadili Svitana, Takáč a Handlovský. Za hostí skorigoval konečnú porážku 8:2 Linet. Poprad teda dnes zdemoloval Michalovce, získal ôsme víťazstvo v rade a Handlovský zaznamenal hetrik. (20:20:57)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Hostia sú s pukom v útočnom pásme, no nedarí sa im už presadiť. Je jasné, že stretnutie sa už iba dohráva a víťazovi je už dávno rozhodnuté.
     
    58:47
    Poprad dal gól!
    Kamzíci napokon strieľajú aj ôsmy gól. Do samostatného úniku sa vysunul LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorého zakončenie si našlo cestičku pomedzi Surákove betóny a Handlovský v zápase skompletizoval hetrik!
    Bez asistencie.
     
    58:20
    Nebezpečne teraz strieľal od modrej čiary aj Igor Safaralejev. Jeho zakončenia od modrej čiary letelo priamo na zadný mantinel.
     
    57:51
    V momente skončenia Paukovčekovho trestu pálil od modrej čiary Lukáš Hvila. Jeho tvrdá delovka bola tečovaná a letela na zadný mantinel.
     
    57:16
    Michalovce budú hrať presilovku o dvoch hráčov. Po druhýkrát v tomto zápase. Dve minúty za seknutie dostáva Patrik Svitana.
     
    56:49
    Ventelä sa dokázal vyhnúť Svitanovi a mohol bezpečne rozohrať ďalšiu akciu spoza vlastného brankára Suráka.
     
    56:18
    Handlovský zastavil prihrávku súpera a pokračoval s pukom dopredu. Potom ho voľne posunul do obranného pásma hostí.
     
    55:51
    Presilovku budú hrať hokejisti Dukly Michalovce. Lukáš Paukovček dostáva dve minúty za faul kolenom.
     
    55:22
    Domáca defenzíva takmer zabudla na Chalupu, ktorý sa už ukazoval pred bránkou Šimunovi. Prihrávku aj dostal, no nie presne na hokejku.
     
    54:47
    Linet prihrávkou hľadal a aj našiel Giľáka, ktorý sa dostal k strele spomedzi kruhov, lenže priestor bránky nedokázal trafiť.
     
    54:04
    Ulrych si teraz počkal na Galamboša a hitom v obrannom pásme ho poslal na ľad. Jednal absolútne čisto a bez faulu.
     
    53:28
    Ján Ťavoda si spracoval Paločkovu prihrávku za pravým kruhom a okamžite príklepom pálil. Jeho delovka letela na plexisklo za bránkou.
     
    52:54
    Karterudovi rozhodne nevyšlo vysunutie Jacobsa, ktorý korčuľoval za pukom, no odohrať hybridný icing nestihol. Pískalo sa teda zakázané uvoľnenie.
     
    52:23
    Erving nahadzoval puk zo stredného pásma a podarilo sa mu preveriť Suráka, ktorý betónom a hokejkou vyrážal puk na ochrannú sieť.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 491 divákov.
     
    51:28
    Hvila si počkal na Vandasa a snažil sa mu zabrániť v rozvíjaní novej útočnej akcie. Aj sa mu to podarilo a čistým bodyčekom ho odstavil od puku.
     
    50:22
    Od modrej čiary chcel po prihrávke Hančáka páliť Ventelä, no jeho delovka bola nasmerovaná iba priamo do chráničov popradského hráča stojaceho pred ním.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 16. Paločko (Bjalončík, Kundrik), 28. Takáč (Svitana, Ťavoda), 28. Karterud, 30. Handlovský (Preisinger, Vandas), 40. Handlovský (Preisinger), 41. Svitana (Zagrapan, Brejčák), 46. Takáč (Erving), 59. Handlovský – 9. Lalancette (Mašlonka, Dalhuisen), 48. Linet (Vorobjev, Hvila)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (30. Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Vorobjev, Mesikämmen, Hančák (A), Kolba (C), Zekucia – Korhonen, Lalancette, Mašlonka – Hričina, Galamboš, Spilar (A) – Safaralejev, Linet, Giľák – Chalupa, Šimun, Hvila – Borov

    Rozhodca: Kalina, Adamec – Krajčík, J. Konc ml.

    Diváci: 1 491