Nitra – Trenčín 1:1 (kon.) | Ružomberok – Zlaté Moravce 0:0 (kon.) | Michalovce – Trnava 2:0 (kon.)
Pohronie – Sereď 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Dunajská Streda 2:0 (kon.)
koniec
FC Nitra
1:1 (0:0)
AS Trenčín
Sobota 07.12.2019, 14:00 • Štadión pod Zoborom • Niké liga • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme videli dva presné zásahy. Najprv svoje zlyhanie z nepremenenej penalty napravil Ristovski, ktorý otvoril skóre v 73. minúte. Radosť Nitry však trvala iba krátko, keďže hneď v 76. minúte vyrovnal Depetris. Na štadióne pod Zoborom sa teda dnes zrodila remíza medzi Nitoru a Trenčínom 1:1. (15:49:19)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Chobotov prudký center do šestnástky z ľavej strany smeroval nebezpečne blízko pred bránku, kde bol nabehnutý Ristovski s Gataricóm, no ani jeden loptu nezasiahol!
     
    90+1
    Rozhodcovia k riadnemu hraciemu času pridávajú dve minúty. Rohový kop Trenčína sa napokon musel opakovať, Van Kessel našiel hlavičku Čatakovića, no netrafil to úplne ideálne.
     
    90
    Martin Šulek sa rozhodol páliť spoza pokutového územia, no jeho delovka bola zblokovaná a lopta vyletela preč. Bol z toho ôsmy rohový kop pre AS.
     
    89
    Bukari sa vracal dozadu a dostal sa do menšieho fyzického kontaktu s Fabišom. Bol to napokon faul a Nitrania rozohrávajú.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 786 divákov.
     
    87
    Kleščík z obrannej polovice odvrátil prudký center. Pri lopte sú teda opäť futbalisti Trenčína, ktorí sa ešte stále snažia ísť dopredu.
     
    86
    Nedovolene teraz zakročil aj ďalší hosťujúci hráč, konkrétne sa jednalo o Križana, ktorý v strede poľa fauloval.
     
    85
    Skovajsa sa snažil obhodiť si Magdu, no fauloval domáceho hráča, a tak z toho bude rozohrávka Nitry, ktorú zaobstará Dávid Šípoš.
     
    84
    Trenčania rozohrávali štandardku. Center posielal Čataković, ktorý našiel hlavičku Davida Depetrisa. Toto jeho hlavičkové zakončenie však nebolo práve z kategórie vydarených.
     
    83
    Bukari sa presunul dopredu po ľavej strane a napokon sa rozhodol pre center. Pripravený však v šestnástke bol Faško a loptu bezpečne odvrátil.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Samuel Šefčík, prichádza Matúš Mikuš.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Abdul Zubairu, prichádza Aschraf El Mahdioui.
     
    81
    Šikovne to opäť vymyslel po pravej strane Van Kessel, ktorý v šestnástke našiel hlavičku Depetrisa, no mieril iba ponad bránku.
     
    80
    Šulek prehadzoval loptu po krídle na Van Kessela. Dozadu sa však dokázal vrátiť Podhorin a nedovolil Trenčanom útočiť. Hostia získavajú však aut.
     
    79
    Už sa pomaly pripravuje aj ďalšie striedanie na domácej strane. Zatiaľ čakáme na nejaké prerušenie hry.
     
    77
    Trenčania teda rozhodne môžu byť spokojní a pokračujú vo svojom nastolenom trende. Ovládajú loptu na svojich kopačkách a snažia sa naďalej udávať tempo hry.
     
    76
    Trenčín dal gól!
    Rozhodne dlho netrvalo domáce vedenie! Trenčín získal rohový kop, Van Kessel poslal loptu na hranicu malého vápna na hlavičku DAVIDA DEPETRISA a ten perfektne trafil do siete.
     
    76
    Bukari mohol možno prihrať voľnejšiemu Depetrisovi. Bukari to však chcel zobrať na seba, no veľmi sa mu to neoplatilo, keďže napokon ani nezakončil.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Nitra. Viac informácií tu.

    Góly: 73. Ristovski (Gatarić) – 76. Depetris (van Kessel)

    Karty:   52. Fabiš (NIT), 56. Faško (NIT) – 13. Roguljić (TRE), 18. Križan (TRE)

    Nepremenená penalta: 14. Ristovski (NIT), brankár Šemrinec zneškodnil


    FC Nitra: Šípoš – Podhorin, Farkaš (C), Magda – Chobot, Šimončič (51. Gatarić), Bilovský, Fabiš – Faško – Šefčík (82. Mikuš), Ristovski.
    Náhradníci: Kuciak – Fábry, Elexa, Dubeň, Gatarić, Mikuš, Štefanec.

    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Kleščík (C), Križan, Šulek – Koolwijk – Zubairu (82. El Mahdioui), Roguljić (63. Čataković) – Bukari, Letenay (69. Depetris), van Kessel.
    Náhradníci: Chudý – Čataković, Corryn, Kadák, Ligeon, El Mahdioui, Depetris.

    Rozhodca: Očenáš – Roszbeck, Jekkel

    Diváci: 786