Vladivostok – Viťaz 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Helsinki 3:4 (kon.) | Novgorod – Kazaň 3:4 (kon.)
Jaroslavľ – D. Moskva 0:4 (kon.) | Dinamo Minsk – Čerepovec 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:1 (2:0, 0:0, 1:1)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Piatok 06.12.2019, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:51:16)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3702 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš (VLA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 19:19
    Jakub Jeřábek (VTZ) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 25:24
     
    Střely na branku: 25 – 40
     
    Je konec! Admiral Vladivostok nakonec zvládl domácí duel a poráží Viťaz 3:1. Hosté byli ve třetí třetině aktivnějším týmem, ale dlouho se nemohli dostat do šancí. Až v závěru třetiny dokázal snížit Makejev! Hostující kouč ještě zariskoval a odvolal brankáře. Domácí Ljungh však trefou do prázdné branky podtrhl vítězství Vladivostoku.
     
    Konec zápasu.
    59:52 Markus LJUNGH - 3:1
     
    59:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! MARKUS LJUNGH dostal přihrávku do středního pásma a trefil odkrytou klec! Asistence: Denis Vicharev.
     
    59:10
    Hostující brankář Saprykin zůstává na střídačce a Viťaz zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledové ploše!
     
    58:55
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
    58:55 Alexej MAKEJEV - 2:1
     
    58:55
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Pozor! Viťaz se dočkal branky! ALEXEJ MAKEJEV zůstal osamocený na levém kruhu, kam se k němu odrazil kotouč a pohotovou střelou rozvlnil síť! Asistence: Alexandr Sjomin, Miro Aaltonen.
     
    58:28
    Ville Lajunen střílel od modré čáry, ale jeho pokus minul domácí branku. Čechov však stále drží útočné pásmo a snaží se závěr duelu zdramatizovat.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Další zakázané uvolnění hostujícího mužstva. Těch nepovedených rozehrávek už je na straně Viťazu opravdu až příliš mnoho.
     
    57:10
    Adam Almqvist získal volný puk za brankou domácího mužstva, nicméně jeho prudká přihrávka skončila u dobře postaveného Jakuba Jeřábka.
     
    56:19
    Alexandr Sjomin si našel místo pro zakončení, ale ani největší hvězda hostujícího celku nedokázala usměrnit svůj pokus mezi tři tyče.
     
    56:05
    Kirill Voronin se probil do útočného pásma a dokázal zakončit i v pádu. Jeho rána však minula vzdálenější tyčku hostující klece.
     
    55:26
    Svjatoslav Grebenščikov si udělal prostor na pravém kruhu a bez váhání vypálil zápěstím. Jeho pokus ukryl Olkinuora do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    55:10
    Denis Vicharev bekhendem poslal přihrávku do středního pásma, nicméně jeho pobídka skončila u hráče v bílém dresu. Admiralu se daří nepouštět soupeře do tlaku.
     
    54:32
    Vladimir Butuzov po levém křídle do útočného pásma, kde si hledal prostor pro zakončení, ale nakonec raději ještě poslal přihrávku za branku.
     
    54:05
    Alexandr Strelcov spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže Lajunen odehrál puk mimo třetinu. Vladivostoku to ale naprosto stačí.
     
    53:28
    Nikita Bobrjašov získal puk před brankou soupeře, ale jeho pokus bekhendem skončil jen na vnějším oblouku branky. Vladivostok opět sbírá cenné vteřinky.
     
    53:05
    Martin Bakoš se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže Ville Lajunen proti němu stačil rychle vystoupit a přizvedl slovenskému hráči hůl.
     
    52:30
    Viťazu se nepovedla rozehrávka kotouč končí na zakázaném uvolnění. Domácí Admiral dnes zvládá defenzivní činnost opravdu na jedničku s hvězdičkou.
     
    52:05
    Alexandr Osipov vyhodil puk odrazem o mantinel. K volnému kotouči se poté dostal Vasilij Strelcov, který projel do útočného pásma, ale nedokázal vypálit.
     
    51:28
    Alexej Makejev projel kolem branky domácího mužstva, podél mantinelu si vybruslil k modré čáře, jenže jeho následné nahození zastavil pozorný obránce.
     
    51:03
    Domácí vyvezli puk do útočného pásma a nasbírali cenné vteřinky k dobru. Fanoušci Vladivostoku ženou domácí celek hlasitým skandováním.
     
    50:28
    Joonas Nättinen dostal přihrávku na modrou čáru, jenže jeho zakončení nemohlo Olkinuoru ohrozit. Slabou střelu letící těsně nad ledem zablokoval bruslí obránce.
     
    50:05
    Viťaz se tlačí do útočného pásma, jenže domácí obrana skvěle napadá už od modré čáry a nepouští hokejisty v bílých dresech do zakončení.
     
    49:27
    Jevgenij Arťuchin vybojoval puk na modré čáře, natlačil se před soupeře a zakončil bekhendem. Jeho slabý pokus vůbec nemířil mezi tři tyče.
     
    49:05
    Kirill Voronin se tlačil do útočného pásma, jenže jeho klička byla příliš krátká a pozorný obránce v bílém dresu rozjetého soupeře čistě zastavil.
     
    48:28
    Nikita Bobrjašov zavezl puk do útočného pásma, nicméně přihrávka za branku skončila u obránců Viťazu. Pokračuje hodně opatrná pasáž hry.
     
    48:10
    Adam Almqvist uspěl v souboji s Makejevem u hrazení. Domácí obránce následně bekhendem vyhodil puk za modrou čáru do středního pásma.
     
    47:35
    Vladivostoku se nepovedla rozehrávka a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude před brankou domácího Admiralu.
     
    47:05
    Denis Vicharev si nabruslil na fantastickou přihrávku z hole Butuzova a pohotově zakončil. Jeho pokus však vynikajícím zákrokem zastavil Saprykin!
     
    46:39
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Jeřábek nahodil puk od modré čáry před branku, ale jeho pobídku nedokázal nikdo v bílém dresu přesně tečovat. Hosté stále drží třetinu.
     
    45:24
    Sjomin si nabruslil na přihrávku mezi kruhy a bez váhání zakončil. Olkinuora jeho přízemní zakončení vykopl levým betonem.
     
    45:10
    Černov ustál souboj v rohu útočného pásma a ještě udržel pro hostující celek útočné pásmo. Viťaz tak může pokračovat v přesilovkové kombinaci.
     
    44:39
    Viťaz si zahraje přesilovku. Domácí brankář Olkinuora totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    44:35
    Denis Vicharev se natlačil do útočného pásma, nicméně jeho zakončení zápěstím bylo dopředu čitelné a pozorný obránce v bílém srazil puk do ochranné sítě.
     
    44:05
    Butuzov na druhé straně zavezl puk na modrou čáru, přihrál na levou stranu, jenže Lalonde dělovkou od modré čáry netrefil prostor mezi tyčemi.
     
    43:24
    Alexandr Sjomin už sice přesnou střelou překonal domácího brankáře, ale kotouč po ledě nakonec projel vedle branky! Vladivostok měl obrovskou kliku.
     
    43:05
    Saprykin vyrazil za svou branku a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující celek se sice snaží útočit, ale má velké problémy s překročením modré čáry.
     
    42:28
    Glazačev získal puk v obranném pásmu, poslal přihrávku do středního pásma, jenže napadající hráči hostujícího celku dobře vystoupili a získali puk.
     
    42:06
    Stepan Ostrovskij projel do útočného pásma a zakončil zápěstím. Saprykin jeho pokus dobře viděl a bez problémů vykopl puk pravým betonem.
     
    41:27
    Lomako si pomohl přihrávkou rukou a rozhodčí vykazuje hru ven z obranného pásma hostujícího mužstva. Admiral pokračuje v aktivním bruslení.
     
    41:10
    Jakub Jeřábek nabral rychlost ve středním pásmu a od modré čáry nahodil puk za branku Admiralu. Odražený kotouč však získali domácí, kteří jej odehráli do bezpečí.
     
    40:27
    Alexandr Strelcov se prosmýkl přes modrou čáru do útočného pásma, napřáhl ke střele a jeho dělovku zastavila branková konstrukce!
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Vladivostok se v závěrečné části bude snažit udržet své dvoubrankové vedení a získat cenné body.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:14.
     
    Střely na branku: 21 – 25
     
    Druhá třetina končí! V prostřední periodě dnešního souboje jsme se branky nedočkali. Hostující Viťaz byl sice lepším týmem, ale nedokázal procedit puk do sítě. Největší šanci měl na svědomí Pylenkov, ale finský brankář proti jeho zakončení vytáhl parádní zákrok. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 2:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    Ivan Lisin se dostal k odraženému puku u mantinelu a se štěstím jej dostal za modrou čáru. Viťaz sice tlačí, ale v posledních minutách se nemůže dostat do zakončení.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:45
    Jeřábek nahodil puk do útočného pásma, nicméně jeho pobídka skončila v rohu ledové plochy, kde bez problémů zasáhla obrana domácího mužstva.
     
    38:20
    Ivan Miščenko získal kotouč v obranném pásmu a vyhodil jej obloučkem do středního pásma. Hokejisté Vladivostoku chtějí dohrát druhou část bez ztráty kytičky.
     
    37:35
    Alexandr Mereskin dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil, jenže jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře.
     
    37:10
    Joonas Nättinen se prosmýkl do rohu útočného pásma, ale důrazný Shawn Lalonde jej čistým hitem poslal na hrazení.
     
    36:19
    Svjatoslav Grebenščikov nahodil puk před branku Admiralu, jenže nikdo v bílém dresu jeho pobídku nedokázal tečovat.
     
    36:03
    Fantastický Olkinuora! Jakub Jeřábek zavezl puk do útočného pásma, přesnou přihrávkou našel Pylenkova, který zakončoval do odkryté klece, ale finský brankář se neskutečným způsobem stačil přemístit!
     
    35:28
    Na druhé straně se do nebezpečného prostoru tlačil Butuzov, jenže ve velké rychlosti na přihrávku o kousek nedosáhl. Do útoku už se zase valí Viťaz.
     
    35:10
    Miro Aaltonen si nabruslil před branku Admiralu, kam přiletěla přihrávku z rohu kluziště, jenže finský útočník nezasáhl kotouč zrovna ideálně.
     
    34:25
    Nikita Bobrjašov získal odražený puk v rohu obranného pásma a vymyslel oblouček do pásma středního. Jeho pobídku opět získali jen hráči Viťazu.
     
    34:00
    Joonas Nättinen spěchal za vlastním nahozením do rohu útočného pásma. Hostující útočník poté poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže Sjomin nezakončil.
     
    33:35
    Další zakázané uvolnění Admiralu. Alexandr Strelcov sice pospíchal za dlouhou přihrávkou, ale obránce Daniil Pylenkov by byl u kotouče mnohem dříve.
     
    33:05
    Alexej Makejev střílel z levé strany útočného pásma. Olkinuora měl v tomto případě čistý výhled a bez problémů vyrazil kotouč mimo tři tyče.
     
    32:20
    Další rozehrávka domácího celku končí na zakázaném uvolnění. Po nepřesné přihrávky Lalonda se vhazování přesune zpátky před Olkinuoru.
     
    32:05
    Bakoš projel do útočného pásma, ustál souboj za brankou soupeře a rozehrál na modrou čáru. Osamocený Shawn Lalonde místo zakončení přihrával a přišel o puk.
     
    31:28
    Kirill Ďjakov získal puk v rohu útočného pásma a vymyslel přihrávku mezi kruhy. Jeho pobídku sledoval Lalonde, ale obránce před ním puk vypíchl k mantinelu.
     
    31:05
    Pekka Jormakka se dostal k odraženému puku před brankou Vladivostoku. Hostující útočník se snažil puk dorazit do sítě, ale trefil ležícího Olkinuoru!
     
    30:38
    Shawn Lalonde nahodil puk do rohu útočného pásma, nicméně jeho pobídka se odrazila jen do míst, kde číhal pozorný obránce Čechova.
     
    30:15
    Pavel Vorobej se otočil s pukem ve středním pásmu a nahodil jej po mantinelu do pásma útočného. Nikdo v bílém dresu Viťazu se k odraženému puku nedostal.
     
    29:30
    Saprykin vyjel za svou branku a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář našel Sjomina, který se prodral na modrou čáru, kde přišel o puk.
     
    29:10
    Pokračuje hodně opatrný hokej. Ani jeden z týmů se zrovna netlačí do útoku. Sledujeme spíše takovou nahazovanou z jedné strany na druhou.
     
    28:35
    Markus Ljungh uklidnil rozehrávku Admiralu za vlastní brankou. Domácí obránce poté rozehrál na levé křídlo, kde nebyl nikdo z jeho spoluhráčů v modrém.
     
    28:10
    Denis Vicharev si zpracoval puk u mantinelu v útočném pásmu, jenže jeho nahození skončilo v lapačce dobře postaveného Olkinuory.
     
    27:25
    Na druhé straně pálil zápěstím Butuzov, ale Saprykin jeho projektil dobře viděl a bez problémů schoval puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    27:05
    Alexandr Sjomin se krásnou prací prosmýkl do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend, ale jeho forhend skončil na betonu pozorného Olkinuory.
     
    26:25
    Voronin dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže i on při prudké brzdě ztratil stabilitu a upadl. Domácí hráči si vysloužili posměch početné skupiny hostujících fanoušků.
     
    26:02
    Olkinuora vyjel ven z branky a u mantinelu zastavil kotouč. Domácí brankář poté zmátl napadajícího útočníka a rozehrál efektní zadovkou.
     
    25:38
    Alexandr Strelcov napadal rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Domácí útočník na puk málem dosáhl, ale nakonec ztratil balanc a poroučel se k ledu.
     
    25:08
    Kirill Ďjakov obdržel krásnou přihrávku na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho dělovka mířila jen do míst, kde stál pozorný Saprykin.
     
    24:30
    Domácí hokejisté nyní napadali rozehrávku Čechova v jeho obranném pásmu. Pod velký tlak se dostal Jakub Jeřábek, který puk vyhodil se štěstím o mantinel.
     
    24:05
    Olkinuora si dal pozor na slabou střelu od modré čáry a bez problémů ukryl kotouč mezi betony. Vhazuje se před brankou domácího Admiralu.
     
    23:25
    Adam Almqvist vybojoval puk za domácí brankou, jenže jeho rozehrávka byla nepřesná a volného kotouče se opět zmocnili hokejisté Viťazu Čechov.
     
    23:04
    Saprykin si dal pozor na zakončení od mantinelu a vyrazil kotouč mimo tři tyče. Hostující brankář při zákroku ztratil hůl, kterou mu podal jeden z obránců.
     
    22:25
    Zakázané uvolnění hostujícího mužstva. Pavel Černov se po puku sice natahoval, jenže Jeřábek mu poslal moc dlouhou přihrávku. Vhazuje se před Saprykinem.
     
    22:07
    Alexandr Osipov vymyslel prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže jeho pobídka skončila u dobře postaveného Černova. Ani jeden z týmů se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    21:30
    Joonas Nättinen dojel odražený kotouč u mantinelu a vyhodil jej bekhendem za modrou čáru. Pokračuje boj z úvodní periody dnešního souboje.
     
    21:05
    Alexej Makejev byl příliš netrpělivý a projel do útočného pásma ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    20:35
    Markus Ljungh uspěl v souboji za domácí brankou a vybojoval kotouč pro Vladivostok. Domácí celek se následně vydal do útoku, ale neprošel přes modrou čáru.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování prostřední periody. Viťaz se ihned vydal do útoku, jenže nahození na levou stranu útočného pásma skončilo u obránců Admiralu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:25.
     
    Střely na branku: 11 – 8
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Vladivostoku, kteří vedou 2:0. Domácí celek poslal do vedení Oleg Lomako! Viťaz poté úplně vypadl z tempa a dovolil domácímu mužstvu dostat se do tlaku. Následnou převahu Admiralu pak zužitkoval Konstantin Glazačev!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:25
    Ilja Šinkevič poslal dlouhou přihrávku do útočného pásma, nicméně zadáci Vladivostoku byli znovu pozorní a nepustili hokejisty v bílém do zakončení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:35
    Konstantin Glazačev projel do útočného pásma, kde prohodil kotouč mezi bruslemi jednoho z obránců, jenže zápěstím poslal kotouč vysoko nad břevno.
     
    18:05
    Jakub Jeřábek střílel od modré čáry. Po jeho zakončení vyrazil Olkinuora kotouč jen před sebe, jenže nikdo v bílém dresu jej nedokázal dopravit do sítě.
     
    17:25
    Na druhé straně pálil Danila Mojsejev, ale jeho pokus skončil v lapačce připraveného Olkinuory. Vhazuje se po pravé ruce finského brankáře.
     
    17:10
    Alexandr Strelcov se prosmýkl do útočného pásma, kde se zbavil obránce, jenže z ostrého úhlu už nedokázal přesně zakončit. Jeho rána skončila na boční síti.
     
    16:35
    Miščenko uklidňuje rozehrávku Admiralu za domácí brankou. Nikdo v bílém dresu Viťazu rozehrávku domácího mužstva neatakuje.
     
    16:15
    Nikita Bobrjašov zavezl puk do útočného pásma, nicméně jeho nahození od modré čáry skončilo na brusli prvního obránce v bílém dresu soupeře.
    15:54 Adam ALMQVIST - 2:0
     
    15:54
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok přidává druhou branku a navyšuje své vedení na dvě branky! ADAM ALMQVIST projel podél mantinelu do rohu útočného pásma a jeho překvapivá střela skončila za zády Saprykina. Bez asistence.
     
    15:25
    Makejev střílel z ostrého úhlu. Brankář Olkinuora si skvěle pohlídal prostor u brankové konstrukce a nepustil kotouč za svá záda.
     
    15:09
    Viťaz se rychle snažil přejít do útočného pásma, jenže přihrávka po pravé straně byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Hra se vrátí zpět před Saprykina.
    14:38 Oleg LOMAKO - 1:0
     
    14:38
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí celek se ujímá vedení! Vladivostok dokázal zužitkovat přesilovou hru! Po závaru před brankou hostujícího celku se k odraženému puku dostal OLEG LOMAKO, který puk dorazil do sítě! Asistence: Alexandr Osipov.
     
    14:28
    Vasilij Strelcov před brankou soupeře nebezpečně tečoval nahození z pravé strany. Brankář Saprykin však vytáhl další skvělý zákrok a ukryl puk v lapačce!
     
    14:02
    Jakub Jeřábek vyvezl ve vlastním oslabení kotouč do útočného pásma, nahodil jej za branku a nasbíral cenné vteřinky pro hostující celek.
     
    13:12
    Admiral si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Danila Kvartalnov.
     
    13:05
    Konstantin Glazačev si podél mantinelu vybruslil na levý kruh a vystřelil zápěstím. Jeho pokus však vyrazil pozorný Saprykin. Vhazuje se před brankou hostů.
     
    12:28
    Alexandr Strelcov vybojoval puk v souboji u hrazení a poslal přihrávku za branku Viťazu. Jakub Jeřábek však přitiskl k hrazení Bakoše a získal puk zpět pro hosty.
     
    12:10
    Denis Vicharev se v rohu útočného pásma natahoval po vyhození jednoho ze soupeřů, jenže na kotouč nedosáhl. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    11:35
    Shawn Lalonde byl skvěle napadán ve středním pásmu a musel se s pukem vrátit zpátky do vlastní třetiny. Probouzejí se také domácí fanoušci, kteří ženou Admiral do útoku.
     
    11:10
    Vladivostok znovu vybojoval kotouč v obranném pásmu. Hosté tentokrát rozehrávku domácího celku skvěle napadali, ale nedostali se ke kotouči.
     
    10:30
    Djakov zkoušel rozehrát prudkou přihrávkou na levé křídlo, jenže jeho pobídka prosvištěla až na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Olkinuorou.
     
    10:10
    Viťaz si opět pomohl jen za cenu dlouhého vyhození do obranného pásma Vladivostoku. Hostující celek se velmi těžce probíjí do útočného pásma.
     
    09:35
    Oleg Lomako se zapojil do rozehrávky Vladivostoku v obranném pásmu. Domácí hokejista následně obdržel přihrávku do jízdy, ale neprobil se do útočného pásma.
     
    09:10
    Miro Aaltonen upadl v souboji u hrazení. Finský útočník se ale rychle zvedl a rozehrál mezi kruhy, kde na poslední chvíli zasáhl Jurij Kozlovskij.
     
    08:29
    Miro Aaltonen se prosmýkl do útočného pásma, natlačil se tělem před obránce, jenže jeho zakončení prosvištělo nad horní tyčí Olkinuorovy branky.
     
    08:10
    Nikita Bobrjašov poslal prudkou přihrávku na pravou stranu, nicméně jeho pobídku Alexandr Osipov protečoval jen za branku, kde kotouč získali hosté.
     
    07:18
    Miro Aaltonen si nabruslil na přihrávku mezi kruhy, jenže byl dobře bráněn a zakončil jen do míst, kde číhal dobře postavený Olkinuora. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    07:02
    Obrovská šance domácího Admiralu! Vasilij Strelcov střílel zápěstím z mezikruží a jeho projektil jen o kousek minul vzdálenější tyčku!
     
    06:45
    Adam Almqvist ustál souboj v útočném pásmu, ale přišel v něm o kotouč. Hosté si následně pomohli jen za cenu vyhození puku na zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpátky před Saprykina.
     
    06:10
    Olkinuora vyjel za svou branku, zastavil nahození po mantinelu a následně rozehrál na svého spoluhráče. Finský brankář je zatím hodně aktivní při práci s holí.
     
    05:35
    Vladimir Butuzov dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho pokus skončil na betonu připraveného brankáře Saprykina.
     
    05:10
    Vladimir Butuzov dojel nahození do rohu útočného pásma, kde se zbavil obránce a našel Jakuba Jeřábka.
     
    04:35
    Adam Almqvist se otočil za vlastní brankou a nahodil puk na levé křídlo. Konstantin Glazačev se poté prosmýkl do útočného pásma, jenže nahozením od mantinelu minul branku.
     
    04:05
    Igor Golovkov se natlačil před rozjetého soupeře, dal si do souboje tělo a nepustil protihráče do zakončení. Oba týmy zatím předvádějí parádní defenzivu.
     
    03:28
    Olkinuora vyrazil za domácí klec, kde si zpracoval prudké mahození po mantinelu a rozehrál na dobře postaveného spoluhráče.
     
    03:05
    Vladimir Butuzov nabral rychlost ve středním pásmu, prosmýkl se do pásma útočného, ale nedokázal se natlačil před hostující klec.
     
    02:35
    Jakub Jeřábek vyslal prudkou přihrávku na červenou čáru, jenže nikdo v bílém dresu jeho pobídku neprotečoval. Kotouč tak skončil u zadáků Admiralu.
     
    02:05
    Pavel Černov získal odražený puk v rohu obranného pásma, zavezl jej za vlastní branku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly pouští na led i domácí kouč.
     
    01:28
    Nikita Bobrjašov se prosmýkl do útočného pásma, nicméně jeho zakončení zápěstím skončilo na brusli prvního obránce v bílém dresu Viťazu.
     
    01:10
    Markus Ljungh udržel pro domácí celek útočné pásmo, jenže po jeho nahození do rohu kluziště se k puku dostal jeden z hráčů Viťazu, který jej vyvezl do bezpečí.
     
    00:35
    Miro Aaltonen si nabruslil na pěknou přihrávku do útočného pásma a dostal se ke střele zápěstím. Jeho projektil schoval Olkinuora do lapačky.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování a ihned se vydal do útoku. Nahození do rohu kluziště však dojel Jakub Jeřábek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Admiral bude hrát v modrém, zatímco Viťaz oblékne bílé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, A. Osipov, Ďjakov, Bobrjašov, Ostrovskij, Kozlovskij – Ljungh, Vicharev, Bakoš – A. Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – J. Petrov, Lisin, V. Butuzov.

    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Todykov) – Pylenkov, Jeřábek, V. Lajunen, Šinkevič, Vorobej, Jevsejenkov, Golovkov – A. Sjomin, M. Aaltonen, Makejev – Jo. Nättinen, Jormakka, D. Kvartalnov – P. Černov, Grebenščikov, Orlovič-Grudkov – Koltygin, Arťuchin, Laričev – Mojsejev.

    Rozhodčí: Romasko, Sidorenko – Zacharenkov, Sivov.
     
    Češi a Slováci

    Jakub Jeřábek (VTZ) – 30 zápasů, 5 gólů, 11 asistencí
     
    Admiral Vladivostok

    Domácí Admiral Vladivostok je na tom o něco hůře. Celek z východu Ruska zatím sehrál třicet dva zápasů a vybojoval v nich třicet osm bodů. S tímto ziskem patří Admiralu devátá pozice Východní konference. Na osmý Nižněkamsk ale ztrácí jen ve skóre a navíc odehrál o čtyři zápasy méně. Naposledy ale doma prohrál 0:2 se Spartakem Moskva. Nejproduktivnějším hráčem je Denis Vicharev, který má na svém kontě dvacet tři kanadských bodů.
     
    HC Viťaz

    Dnešní hostující celek zatím může být s průběhem aktuálního ročníku Kontinentální hokejové ligy spokojen. Viťaz sehrál třicet čtyři zápasů, ve kterých vybojoval třiačtyřicet bodů a patří mu pátá pozice Západní konference. Na druhé CSKA navíc ztrácí jen šest bodů. V posledních týdnech se Viťazu daří vítězit také na kluzištích soupeřů. Naposledy vyhrál 3:2 po nájezdech na ledě Amuru Chabarovsk. Nejproduktivnějším hráčem je Sjomin s dvaceti čtyřmi body.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a HC Viťaz. Duel začíná v 10:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 15. Lomako (Osipov), 16. Almqvist, 60. Ljungh (Vicharev) – 59. Makejev (A. Sjomin, M. Aaltonen)


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Lalonde, Almqvist, Miščenko, Osipov, Ďjakov, Bobrjašov, Ostrovskij, Kozlovskij – Ljungh, Vicharev, Bakoš – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – J. Petrov, Lisin, Butuzov.
    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (Todykov) – Pylenkov, Jeřábek, V. Lajunen, Šinkevič, Vorobej, Jevsejenkov, Golovkov – A. Sjomin, M. Aaltonen, Makejev – Jo. Nättinen, Jormakka, Kvartaľnov – P. Černov, Grebenščikov, Orlovič-Grudkov – Koltygin, Arťuchin, Laričev – Mojsejev.

    Rozhodca: Romasko, Sidorenko – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 3702