Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 8:1 (kon.)
koniec po predl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Piatok 06.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina A
Partner:
     
    64:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhý bod nakonec vyválčili domácí. Puk se dostal na pravé křídlo k RICHARDU CACHNÍNOVI, ten využil volného prostoru před sebou, sjel si před brankoviště a zblízka prostřelil hostujícího brankáře, čímž dovršil hattrick. Na led bohužel nepřistála ani jedna čepice, o kterou v promrzlé Kotlině nikdo nechce přijít. Asistence: Matěj Škareda, Jaroslav Musil.
     
    56:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je znovu vyrovnáno. Domácí pronikli do útočného pásma po pravém křídle a RICHARD CACHNÍN vyslal prudkou střelu zápěstím z kruhu. Puk zazvonil o vzdálenější tyč a pak se odrazil do sítě. Asistence: Matěj Trupl, Michal Kerber.
     
    54:38
    Richard Cachnín po přihrávce Radima Pejchala střílel na vzdálenější tyč. Petr Kmoch jeho pokus vyrazil betony, k dorážce se ovšem ještě dostal Jaroslav Musil. Ten ale zblízka kotouč do odkryté části klece neusměrnil.
     
    51:58
    Matěj Harkabus byl v úniku podražen Alexem Endlem, pročež následovalo trestné střílení. S tím ale hostující kapitán nenaložil nejlépe. Jako zakončení zvolil střelu, která ovšem minula havlíčkobrodskou svatyni.
     
    51:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endl – trestné střílení, podrážení).
     
    45:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dlouho ale nerozhodný stav nevydržel. Štěpán Vácha nejprve bravurně vypíchl soupeři kotouč, k němu se ale dostal z druhé vlny najíždějící VÍT ŠINDELÁŘ, který dorazil puk do sítě za ležícího brankáře! Asistence: Roman Brandner, Jaroslav Šešina.
     
    44:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Autorem gólu není nikdo jiný než RICHARD CACHNÍN, který včera oslavil devatenácté narozeniny. U pravého hrazení obral soupeře o kotouč, vybruslil před brankoviště a zblízka zakončil nad brankářovy betony. Všechno nejlepší! Bez asistence.
     
    39:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí teď mohou svých nevyužitých šancí litoval. VÍT ŠINDELÁŘ se zmocnil kotouče v pásmu Havlíčkova Brodu, najel si mezi kruhy a střelou zápěstím přes bránící hráče usměrnil puk přesně k tyči. Bez asistence.
     
    35:21
    Alex Endl mohl vrátit vedení zpět na stranu Bruslařů. Petr Kmoch vyrazil první střelu jenom před sebe a domácí obránce mohl zblízka dorážet, ústecký gólman ovšem skvěle vytasil pravý beton i proti dorážce.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hampl – 2 min., podrážení).
     
    31:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., podrážení).
     
    28:43
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jeřábek – 2 min., hrubost).
     
    27:58
    Vzápětí se do útoku vydali domácí. Richard Cachnín ukázal, že umí také vystřelit, jedovatou střelu zápěstím ale zastavila levá tyčka hostující svatyně.
     
    24:26
    Bruslaři se dostali do tlaku a po dorážce Lukáše Pokorného skončil puk v síti. Hlavní rozhodčí ovšem okamžitě rozpažuje a hru posouvá do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    23:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesně po půl minutě se podařilo hostům přesilovou hru využít. Matěj Harkabus přihrál do rohu kluziště, odkud téměř z nulového úhlu vystřelil ADAM JANOUŠEK. Nejprve se ozval zvuk brankové konstrukce, následně se rozsvítilo červené světlo. I z této pozice našel cestu do brány. Asistence: Matěj Harkabus, Tomáš Stuchlý.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Krejčí – 2 min., podrážení).
     
    15:14
    Jen o několik okamžiků později měli na holích druhý gól hokejisté Havlíčkova Brodu. Richard Cachnín prošel po pravém křídle, natáhl na sebe obránce a pak uvolnil mezi kruhy osamoceného Radima Pejchala, který měl před sebou odkrytý vršek hostující brány, z dobré pozice ale minul.
     
    14:47
    Štěpán Vácha se vyznamenal. Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Přihrávka na Víta Šindeláře byla zbržděna, přesto se hostující útočník dokázal prosadit, jeho přízemní střelu k tyči ale lapil přesouvající se Vácha.
     
    08:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí těží ze své aktivity a dostávají se do vedení! Před hostující svatyní se dobře zorientoval LUKÁŠ POKORNÝ, který zblízka dorazil puk za záda bezmocného brankáře ústeckého Slovanu. Asistence: Richard Cachnín, Radim Pejchal.

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Góly a asistencie: 9. Pokorný (Cachnín, Pejchal), 45. Cachnín, 57. Cachnín (Trupl, Kerber), 65. Cachnín (Škareda, Musil) – 24. Janoušek (Harkabus, Stuchlý), 40. Šindelář, 46. Šindelář (Brandner, Šešina)


    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Nedvěd) – Kratochvíl, Krejčí, Endl, Sapík, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Cachnín (A), Musil, Pokorný, Machovský, Pártl, Juřica, Pejchal, Havel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch – Stuchlý (A), Jarábek, Šešina, Polata, Štěpán – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Šindelář, Brandner, Kušej, Janoušek (A), Tot, Čermák

    Rozhodca: Jan Bernat – Tomáš Krejčí, Erik Berger