Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (po pr.) | HK MD Šumperk – Warriors Brno 8:1 (kon.)
koniec po predl.
BK Havlíčkův Brod
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Piatok 06.12.2019, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů (CZ) • Skupina A
Partner:
     
    Dobrý den, vítám Vás u on-line přenosu zápasu REDSTONE Extraligy juniorů mezi týmy BK Havlíčkův Brod a HC Slovan Ústí nad Labem. Utkání začíná v 19:00.
     
    BK Havlíčkův Brod

    Výsledky havlíčkobrodských hokejistů jsou jako na houpačce. Po povedeném startu sezony se junioři vyhřívali na prvním místě tabulky. Pak ale přišla krize a propad. Tu Bruslaři ukončili vysokým vítězstvím právě nad Ústí nad Labem. V následujících dvou utkáních v okleštěné sestavě porazili Písek a Chrudim. Poslední dva zápasy však mužstvo trenéra Richarda Cachnína nezvládlo, když prohrálo 4:7 se Žďárem nad Sázavou a 0:7 s Kralupy nad Vltavou.
     
    HC Slovan Ústí nad Labem

    Slovan se nachází na druhém místě tabulky. S prvními Kralupy nad Vltavou mají ale stejně bodů a zápas k dobru k tomu. Ústečtí junioři podávají celou sezonu, kromě dvojzápasu s Havlíčkovým Brodem a Kobrou Prahou, kdy prohráli vysoko 3:11 a 2:8, stabilně dobré výkony. Z posledního utkání si hosté odvezli bod, když prohráli 2:3 po prodloužení.
     
    Richard Cachnín vs Matěj Harkabus

    Na ledě proti sobě nastoupí nejbodovanjší hráči západní skupiny REDSTONE Extraligy juniorů. Matěj Harkabus si stihl za 17 odehraných zápasů připsat 34 bodů. Richard Cachnín má stejný bodový zisk, odehrál ale jen 14 utkání. Ústecký hráč je také s 20 trefami nejlepším střelcem ligy, zatímco havlíčkobrodský junior je s 26 asistencemi nejlepší nahrávač. Který z hráčů vyjde z dnešního souboje úspěšněji?
     
    Poslední vzájemné utkání

    HC Slovan Ústí nad Labem 3:11 BK Havlíčkův Brod.

    Branky a nahrávky: 42. Brandner (Šindelář), 43. Harkabus (Čermák), 44. Brandner (Šindelář, Gottfried) – 15. Kerber (Vyvial, Cachnín), 22. Vyvial (Kutlvašr, Vacík), 29. Vacík (Havel, Pártl), 32. Musil (Cachnín), 33. Cachnín, 35. Musil (Cachnín), 38. Pártl (Vyvial, Vacík), 41. Vacík (Pártl), 46. Musil (Cachnín), 53. Vyvial (Pártl, Kerber), 57. Machovský (Musil).
    Rozhodčí: Tomáš Plachý – David Holada, Jiří Kába.
    Vyloučení: 5:5.
    Využití: 0:1.
    V oslabení: 0:3.
    Diváci: 83.
    Střely na branku: 30:37 (16:11, 6:14, 8:12).
    Průběh utkání: 0:8, 3:8, 3:11.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Nedvěd) – Kratochvíl, Krejčí, Endl, Sapík, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Cachnín (A), Musil, Pokorný, Machovský, Pártl, Juřica, Pejchal, Havel

    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch – Stuchlý (A), Jarábek, Šešina, Polata, Štěpán – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Šindelář, Brandner, Kušej, Janoušek (A), Tot, Čermák

    Rozhodčí: Jan Bernat – Tomáš Krejčí, Erik Berger.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Havlíčkobrodští vyhráli buly a Matěj Škareda zakládal první útok zpoza vlastní brány. Přihrávka na Richarda Cachnína ale neprošla.
     
    01:04
    hosté se poprvé podívali do útočné třetiny a hned se snažili ohrozit Štěpána Váchu v havlíčkobrodské svatyni. Puk ale letěl od modré čáry mimo tři tyče.
     
    01:39
    Patrik Matloch byl sám u pravé tyče havlíčkobrodské brány a už na něj mířila přihrávka přes brankoviště, v poslední chvíli zasáhl jeden z domácích obránců.
     
    02:40
    Matyáš Machovský na pravém křídle individuálně neuspěl, domácí ale pokračovali v akci. Zblízka mohl střílet Radim Pejchal, trefil ale jenom brankářovy betony.
     
    03:33
    Matěj Harkabus se natlačil za obranu Havlíčkova Brodu a před brankovištěm hledal mezírku mezi betony Štěpána Váchy. Ten ale nohy srazil k sobě včas.
     
    04:36
    Filip Pártl vybojoval kotouč u pravého mantinelu a snažil se jej přihrát mezi kruhy, puk ovšem získali hosté. Ústí ale následně vyhodilo puk jenom na zakázané uvolnění.
     
    04:54
    Jaroslav Musil vybruslil po buly z levého kruhu až mezi čárky, kde měl dost času a prostoru přichystat si střelu zápěstím, Petr Kmoch ovšem vyrazil jeho pokus do ochranné sítě.
     
    05:39
    Slovan z útočné akce střelu na bránu nevytěžil a domácí okamžitě otočili hru. Richard Cachnín střílel bekhendem z okraje pravého kruhu, hostující brankář jeho pokus vykryl betony.
     
    06:26
    Bruslaři mají více ze hry, znovu se drželi v útočné třetině. Petr Kmoch musel dávat pozor na další střelu z pravého kruhu. Tu nejprve ztlumil betony, pak puk přikryl lapačkou a hra je přerušena.
     
    07:03
    Matěj Harkabus objel bránu a našel před brankovištěm Jakuba Tota, ten ale přes trojici bránících hráčů v bílých dresech puk na bránu neprocpal.
     
    08:10
    Marián Havel se z pravého křídla dostal za bránu, následně poslal puk na modrou čáru. Od ní vystřelil zápěstím Michal Kerber, kotouč ale skončil v lapačce Petra Kmocha.
     
    08:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí těží ze své aktivity a dostávají se do vedení! Před hostující svatyní se dobře zorientoval LUKÁŠ POKORNÝ, který zblízka dorazil puk za záda bezmocného brankáře ústeckého Slovanu. Asistence: Richard Cachnín, Radim Pejchal.
     
    09:16
    Matěj Trupl trošku zariskoval, když přihrával křížem přes vlastní pásmo, Vladislav Juřica raději puk jenom jednoduše protečoval ven z pásma, aby nezadělal na nějaký malér.
     
    10:35
    Vít Šindelář vyslal svižnou ránu zápěstím, ta ale mířila mimo. Pak ještě clonil před brankářem, Štěpán Vácha ovšem i přesto další střelu vyrazil.
     
    11:03
    Domácí brankář byl v problémech, když po souboji před bránou přišel o hůl. Obrana Havlíčkova Brodu ale soupeře ke střele nepustila a zažehnala hrozící nebezpečí.
     
    11:42
    Jaroslav Musil po rychlém přechodu modré čáry vystřelil zápěstím z okraje levého kruhu, Petr Kmoch zakročil proti jeho ráně vyrážečkou.
     
    12:37
    Radim Pejchal se uvolnil na levém křídle a zblízka vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Ten vyrazil puk jenom nad sebe, nikdo v bílém se ale k dorážce nedostal.
     
    13:26
    Richard Cachnín těsně před brankovištěm tečoval nahození Michala Kerbra, Petr Kmoch byl ale v dobrém postavení a puk zastavil.
     
    14:36
    Bruslaři teď svého soupeře dlouho drželi pod tlakem, výraznější šanci si ale nevytvořili. Jedna střela Matěje Krejčího mířila mimo, druhou lapil do rukavice pozorný Petr Kmoch.
     
    14:47
    Štěpán Vácha se vyznamenal. Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Přihrávka na Víta Šindeláře byla zbržděna, přesto se hostující útočník dokázal prosadit, jeho přízemní střelu k tyči ale lapil přesouvající se Vácha.
     
    15:14
    Jen o několik okamžiků později měli na holích druhý gól hokejisté Havlíčkova Brodu. Richard Cachnín prošel po pravém křídle, natáhl na sebe obránce a pak uvolnil mezi kruhy osamoceného Radima Pejchala, který měl před sebou odkrytý vršek hostující brány, z dobré pozice ale minul.
     
    16:50
    Adam Janoušek se prodral přes domácí obranu zpoza brány před brankoviště, tam už mu ale na zakončení scházely síly a obránci v bílém dostali puk ven z vlastního pásma.
     
    17:37
    Matěj Harkabus prošel za obranu Havlíčkova Brodu a leč byl tísněn, mohl postupovat sám na bránu. Výbornou práci ale odvedl Matěj Trupl, který soupeři puk těsně před brankovištěm odebral.
     
    19:40
    Marián Havel přistrčil kotouč do jízdy Matyáši Machovskému. Ten prošel do útočného pásma a tam schoval střelu pod brusle hostujícího obránce, Petr Kmoch si ovšem našel výhled a zakročil lapačkou.
     
    19:53
    V závěru první periody se hosté řítili do rychlého protiútoku, poslední přihrávka před modrou čarou jim ale nevyšla. Celou situaci skvěle dobruslil Alex Endl a nataženou hokejkou puk získal pro sebe.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V první periodě byli aktivnější hokejisté Havlíčkova Brodu, kteří několikrát zavřeli soupeře v jeho pásmu. Odměnou jim byl úvodní gól Lukáše Pokorného. Slovan hrozil především z rychlých protiútoků, recept na pokoření Štěpána Váchy ale prozatím nenašel. Druhá třetina začne přibližně v 18:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:38
    Jaroslav Musil zavezl kotouč do útočného pásma, kde zkusil kulišárnu – otočil se kolem vlastní osy a zadovkou hledal spoluhráče najíždějící před brankoviště, nikdo v bílém ale kotouč nezpracoval.
     
    21:12
    Ústečtí se tlačili do brankoviště s takovou vervou, že vyhodili brankovou konstrukci ze svého postavení. Hra je tak přerušena.
     
    21:35
    Matyáš Machovský se dostal za hostující obranu a mířil sám na Petra Kmocha. Dostal se ale příliš blízko a hostující brankář nenechal ve svém rozkleku jedinou mezírku.
     
    22:03
    Richard Jeřábek zpracoval přihrávku na modré čáře a hned nahodil puk před bránu, Štěpán Vácha ale zasahovat nemusel. Puk se zastavil v klubku těl před ním.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Krejčí – 2 min., podrážení).
     
    23:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesně po půl minutě se podařilo hostům přesilovou hru využít. Matěj Harkabus přihrál do rohu kluziště, odkud téměř z nulového úhlu vystřelil ADAM JANOUŠEK. Nejprve se ozval zvuk brankové konstrukce, následně se rozsvítilo červené světlo. I z této pozice našel cestu do brány. Asistence: Matěj Harkabus, Tomáš Stuchlý.
     
    24:26
    Bruslaři se dostali do tlaku a po dorážce Lukáše Pokorného skončil puk v síti. Hlavní rozhodčí ovšem okamžitě rozpažuje a hru posouvá do středního pásma pro postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    25:28
    Petr Kmoch střelu Havlíčkova Brodu ve výstroji neudržel a hra mohla pokračovat, rozhodčí ale ztratil kotouč z dohledu a zapískal. Bude se tak vhazovat po levici hostujícího brankáře.
     
    26:21
    Puk vyplaval za hrou u pravého hrazení, kde se nacházel jenom Marián Havel. Ten zavezl kotouč do pásma a rozmýšlel, jestli přihraje nebo vystřelí. Nakonec vzal situaci na sebe, obránce jeho pokus ale srazil mimo tři tyče a puk skončil v lapačce Petra Kmocha.
     
    26:55
    Havlíčkův Brod získal puk z vhazování v útočném pásmu a Matěj Trupl jej okamžitě vystřelil. I tentokrát byl pokus domácích zblokovaný, brankář Ústí nad Labem zasahovat nemusel.
     
    27:36
    Jaroslav Musil z levého křídla nikoho ze spoluhráčů před brankovištěm nenašel a do rychlého protiútoku okamžitě vystartovali hosté. Kotouče se ujal Matěj Harkabus. Stahovačkou se uvolnil na okraji levého kruhu a vyslal prudkou střelu zápěstím, ta mířila jen těsně vedle.
     
    27:58
    Vzápětí se do útoku vydali domácí. Richard Cachnín ukázal, že umí také vystřelit, jedovatou střelu zápěstím ale zastavila levá tyčka hostující svatyně.
     
    28:43
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jeřábek – 2 min., hrubost).
     
    29:04
    Ústí nad Labem se osvobodilo, ale hned má soupeře znovu před vlastní bránou. Richard Cachnín vypálil ihned po zavezení, mířil ale vysoko nad.
     
    29:46
    Bruslaři se usadili v pásmu soupeře a kombinují. Puk se po čase dostal na modrou čáru k Jaroslavu Musilovi, ten se z první opřel do kotouče, prudkou ránu ale Petr Kmoch vyrazil.
     
    30:09
    Akce Havlíčkova Brodu pokračovala. Dlouhou kombinaci bez střelby utnul až Jaroslav Musil, jeho ránu ale blokoval hostující obránce, a Petr Kmoch tak v klidu zastavil padající oblouček.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., podrážení).
     
    32:08
    Slovan získal puk z buly a mohl začít kombinovat. Ani hosté se ale příliš ke střele neměli, nakonec jim přihrávku před modrou čarou vpíchl Radim Pejchal a domácí se osvobodili.
     
    32:31
    Jako by teď chtěli hosté všechno dohnat a pálí o sto šest. Řadu střel ale zablokovala domácí obrana, další rány mířily vedle.
     
    33:15
    Matěj Harkabus v hostujícím celku vyčnívá, teď připravil přihrávkou přes šířku pásma dobrou pozici pro Jaroslava Šešinu, tomu ale trvalo zpracování o chvilku déle, než by potřeboval, a Štěpán Vácha se proti němu včas přesunul.
     
    34:09
    Adam Janoušek zavezl puk do pásma Havlíčkova Brodu a přenechal jej Samuelu Hamplovi. Ten hledal hokejku spoluhráče před bránou, puk ale zastavila obrana domácích.
     
    34:14
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hampl – 2 min., podrážení).
     
    34:38
    Matěj Škareda si dvakrát vyměnil puk s Jaroslavem Musilem, který nakonec vybruslil od mantinelu mezi kruhy, jeho střela byla ale zablokována a hosté se následně osvobozují.
     
    35:21
    Alex Endl mohl vrátit vedení zpět na stranu Bruslařů. Petr Kmoch vyrazil první střelu jenom před sebe a domácí obránce mohl zblízka dorážet, ústecký gólman ovšem skvěle vytasil pravý beton i proti dorážce.
     
    36:27
    Lukáš Pokorný tušil spoluhráče před brankovištěm, a tak jen naslepo přiťukl puk bekhendem právě do tohoto prostoru, jeho záměr ale přečetla obrana Ústí nad Labem.
     
    37:01
    Matyáš Machovský vedl útočnou akci na pravém křídle. Po přejetí modré čáry se nikterak nerozpakoval a hned vystřelil zápěstím, mířil ale pouze do připravené náruče Petra Kmocha.
     
    38:01
    Marián Havel na pravém křídle daleko nedošel, po něm se ale ujal kotouče Richard Cachnín. Ten si vybruslil na osu hřiště a vyslal prudkou střelu po ledě, kterou hostující gólman vyrazil špičkou pravého betonu.
     
    39:01
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí teď mohou svých nevyužitých šancí litoval. VÍT ŠINDELÁŘ se zmocnil kotouče v pásmu Havlíčkova Brodu, najel si mezi kruhy a střelou zápěstím přes bránící hráče usměrnil puk přesně k tyči. Bez asistence.
     
    39:32
    Matyáš Machovský hledal Radima Pejchala, hosté ale do přihrávky stačili vložit hůl. Akce domácích ovšem pokračovala, Radim Pejchal se nakonec dostal ke střele z pozice mezi kruhy, ta mu ale nesedla podle jeho představ a Petr Kmoch puk mířící do prostředka brány zastavil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Slovan ve druhém dějství otočil skóre. V přesilové hře nejprve vyrovnal střelou z téměř nulového úhlu Adam Janoušek. V dalším průběhu měli šance hokejisté Havlíčkova Brodu, ve vstřelení gólu jim ale bránila tyč nebo skvělý zákrok Petra Kmocha proti dorážce Alexe Endla. Minutu před koncem tak hosté udeřili podruhé, gól do šatny vsítil Vít Šindelář. Třetí perioda začne přibližně v 19:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí ihned od začátku třetí periody zaveleli k útoku. Z bezprostřední blízkosti pálil Radim Pejchal, trefil ale jenom betony Petra Kmocha.
     
    41:14
    Před Pavlem Kušejem se otevřel prostor, kterého využil k tvrdé ráně přes obránce. Bránu netrefil, puk se ale od zadního hrazení odrazil příhodně na dorážku, k té už ale havlíčkobrodská obrana soupeře nepustila.
     
    42:27
    Jaroslav Musil obkroužil bránu a z kruhu vybruslil až mezi kruhy, kde měl prostor ke střele nápřahem, jeho tvrdou ránu ale vyrazil Petr Kmoch pravým betonem.
     
    43:43
    Matěj Harkabus využil zaváhání domácích u mantinelu a už si to mašíroval k okraji pravého kruhu, jeho střelu z tohoto prostoru ale zablokoval Michal Kerber.
     
    44:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Autorem gólu není nikdo jiný než RICHARD CACHNÍN, který včera oslavil devatenácté narozeniny. U pravého hrazení obral soupeře o kotouč, vybruslil před brankoviště a zblízka zakončil nad brankářovy betony. Všechno nejlepší! Bez asistence.
     
    45:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dlouho ale nerozhodný stav nevydržel. Štěpán Vácha nejprve bravurně vypíchl soupeři kotouč, k němu se ale dostal z druhé vlny najíždějící VÍT ŠINDELÁŘ, který dorazil puk do sítě za ležícího brankáře! Asistence: Roman Brandner, Jaroslav Šešina.
     
    47:02
    Richard Cachnín z rohu útočného pásma přihrál na modrou čáru, odkud vystřelil Matěj Trupl, hostující brankář si ovšem i přes stínící hráče našel výhled a kotouč udržel ve své výstroji.
     
    49:03
    Dominik Sapík se vyhnul srážce u levého hrazení a následně se snažil z ostrého úhlu i vystřelit, puk na bránu ale neprošel.
     
    49:39
    Radim Pejchal zavezl na levém křídle puk do útočného pásma a zadovkou jej přenechal Lukáši Pokornému. Ten se do něj opřel z první, trefil ale jenom připraveného Petra Kmocha.
     
    50:23
    Vladislav Juřica předal kotouč ve středním pásmu Richardu Cachnínovi. Ten s ním prošel do soupeřovy třetiny, najel na osu hřiště a vystřelil zápěstím, tentokrát ale mířil nepřesně.
     
    51:43
    Alex Endl vystřelil od levého hrazení. Petr Kmoch na střelu znovu viděl a v poklidu puk stáhl ze vzduchu lapačkou.
     
    51:58
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endl – trestné střílení, podrážení).
     
    51:58
    Matěj Harkabus byl v úniku podražen Alexem Endlem, pročež následovalo trestné střílení. S tím ale hostující kapitán nenaložil nejlépe. Jako zakončení zvolil střelu, která ovšem minula havlíčkobrodskou svatyni.
     
    53:19
    Matěj Krejčí s Dominikem Sapíkem si vyměňovali přihrávky za vlastní bránou, nakonec jim rozehrávka nevyšla. Puk doputoval na zakázané uvolnění, vhazovat se bude po levici Štěpána Váchy.
     
    53:42
    Matěj Harkabus vyslal další střelu na bránu. Přes bránícího hráče mířil k levé tyči domácí brány, Štěpán Vácha prudkou střelu jen lízl lapačkou a tím ji srazil do rohu kluziště.
     
    54:38
    Richard Cachnín po přihrávce Radima Pejchala střílel na vzdálenější tyč. Petr Kmoch jeho pokus vyrazil betony, k dorážce se ovšem ještě dostal Jaroslav Musil. Ten ale zblízka kotouč do odkryté části klece neusměrnil.
     
    55:38
    Jaroslav Šešina vystřelil z levé strany, Štěpán Vácha vyrazil puk zpátky k soupeři. Šešina tak pokračoval s pukem na holi, objel bránu a hledal spoluhráče před bránou, puk ale zastavila obrana Havlíčkova Brodu.
     
    56:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je znovu vyrovnáno. Domácí pronikli do útočného pásma po pravém křídle a RICHARD CACHNÍN vyslal prudkou střelu zápěstím z kruhu. Puk zazvonil o vzdálenější tyč a pak se odrazil do sítě. Asistence: Matěj Trupl, Michal Kerber.
     
    58:39
    Domácí získali puk ve středním pásmu a přešli do přečíslení tří na dva. Přihrávku na levou stranu obdržel Lukáš Pokorný, Petr Kmoch ovšem jeho střelu příklepem zneškodnil.
     
    59:43
    Do útoku přešli hosté. První pokus zastavil Richard Cachnín, když přečetl ústeckou rozehrávku, Slovan ale dostal šanci na reparát. Štěpán Vácha se měl co ohánět, aby pokryl ránu Jakuba Tota.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut hry o vítězi nerozhodlo. I když po první vyrovnání Richarda Cachnína strhl vedení zpátky na stranu Severočechů svým druhým gólem Vít Šindelář, podruhé se prosadil také Richard Cachnín. Za okamžik budeme pokračovat pětiminutovým prodloužením tří proti třem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:26
    Matěj Harkabus se dostal za bránu, pak se obtočil kolem bránícího hráče a chytře nahrnul puk do brankoviště. Štěpán Vácha byl ale pozorný.
     
    60:57
    Na druhé straně se před brankoviště protlačil Richard Cachnín, zblízka si ale na Petra Kmocha nepřišel. Pak se mu kotouč zamotal pod bruslemi.
     
    61:36
    Roman Brandner zvolil o poznání jednodušší řešení. Po přejetí modré čáry prostě vypálil zápěstím, Štěpán Vácha zastavil puk lapačkou.
     
    62:23
    Richard Cachnín utahal hostující obranu a natlačil se před brankoviště. Po něm ještě mohl dorážet Alex Endl, ten ale zblízka nedokázal zvednout kotouč nad ležícího brankáře.
     
    63:13
    Adam Janoušek vyhrál bruslařský souboj na levém křídle s obráncem Havlíčkova Brodu a dostal se ke střele, ze strany ale betony Štěpána Váchy nepropálil.
     
    63:50
    Teď se usadili v útočném pásmu domácí. Radim Pejchal vystřelil z okraje pravého kruhu, úspěšný zákrok předvedl také brankář ústeckého Slovanu.
     
    64:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhý bod nakonec vyválčili domácí. Puk se dostal na pravé křídlo k RICHARDU CACHNÍNOVI, ten využil volného prostoru před sebou, sjel si před brankoviště a zblízka prostřelil hostujícího brankáře, čímž dovršil hattrick. Na led bohužel nepřistála ani jedna čepice, o kterou v promrzlé Kotlině nikdo nechce přijít. Asistence: Matěj Škareda, Jaroslav Musil.
     
    Konec zápasu.
     
    Na rozhodnutí zápasu jsme čekali až do poslední minuty prodloužení. V něm nakonec Havlíčkovu Brodu zajistil druhý bod nezastavitelný Richard Cachnín, který určitě vítězství se svými spoluhráči v Sobíňově náležitě oslaví a na páteční večer si tak zabalí o to lepší náladu.

    Kotlina se mezitím vyprázdnila, což je i pro mě signál, abych se s vámi rozloučil. Děkuji vám za pozornost a užijte si páteční večer i vy. (20:16:53)

    Ladislav Vácha

    Milan Sochor

    Góly a asistencie: 9. Pokorný (Cachnín, Pejchal), 45. Cachnín, 57. Cachnín (Trupl, Kerber), 65. Cachnín (Škareda, Musil) – 24. Janoušek (Harkabus, Stuchlý), 40. Šindelář, 46. Šindelář (Brandner, Šešina)


    BK Havlíčkův Brod: Vácha (Nedvěd) – Kratochvíl, Krejčí, Endl, Sapík, Kerber, Trupl, Škareda (C) – Cachnín (A), Musil, Pokorný, Machovský, Pártl, Juřica, Pejchal, Havel
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch – Stuchlý (A), Jarábek, Šešina, Polata, Štěpán – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Šindelář, Brandner, Kušej, Janoušek (A), Tot, Čermák

    Rozhodca: Jan Bernat – Tomáš Krejčí, Erik Berger