Plzeň – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Zlín – Hradec Králové 0:4 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 9:1 (kon.)
Liberec – Třinec 5:0 (kon.) | Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HC Kometa Brno
cz Piatok 06.12.2019, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Pavel JENYŠ - 4:2
     
    59:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno v závěru upravuje skóre gólem v oslabení. Mertlovi v útočném pásmu utekl puk, přes Moravčíka se přehnali Plekanec s Jenyšem a vlastně jeli ve dvou sami na Frodla. Plekanec přihrával a PAVEL JENYŠ zakončil jednoduše do poloprázdné branky nad beton přesouvajícího se plzeňského gólmana. Asistence: Tomáš Plekanec.
    50:31 Milan GULAŠ - 4:1
     
    50:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Matyáš Kantner nejprve zazmatkoval v rozehrávce a jeho chybu musel hasit při šanci Plekance pohotový Frodl, a z protiakce udeřili Západočeši! Právě Kantner ujel po levé straně, ale nešel do střely. Ještě nahrával dojíždějícímu MILANU GULAŠOVI, který prvním bodem v zápase posílá Plzeň do třígólového vedení. Asistence: Matyáš Kantner a Tomáš Mertl.
    39:01 Tomáš MERTL - 3:1
     
    39:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši přesilovku využívají a odskakují na rozdíl dvou gólů! Gulaš s Robem si vyměnili role, po přihrávce plzeňského kapitána pálil z pravého kruhu Luboš Rob. Vejmelka puk vyrazil před sebe, v závaru se nejlépe zorientoval TOMÁŠ MERTL a doklepl puk za dezorientovaného brněnského gólmana! Mertl se prosadil po sedmi zápasech bez gólu. Asistence: Matyáš Kantner a Luboš Rob.
    33:27 Vojtěch NĚMEC - 2:1
     
    33:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Trvalo to pouze 23 sekund a Škodovka našla odpověď, bere si tedy vedení zpět! Zakončení Petra Straky zblízka dokázal Vejmelka vyrazit pouze před sebe a pohotovou dorážkou do poloprázdné branky se prezentoval VOJTĚCH NĚMEC. Asistence: Petr Straka.
    33:04 Vladimír SVAČINA - 1:1
     
    33:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hned po buly v útočném pásmu Brno střílí vyrovnávací gól! VLADIMÍR SVAČINA ZŮSTAL volný před brankou a propasíroval puk mezi beton a levou tyčku Frodlovy branky. Asistence: Martin Dočekal a Silvester Kusko.
    20:47 Jaroslav KRACÍK - 1:0
     
    20:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dobrý nástup do druhé části Západočeši korunují gólem! Nahození Janka od modré čáry tečoval JAROSLAV KRACÍK nejprve do boční sítě, poté se však puk záhadně, zřejmě od Vejmelky, odrazil za brankovou čáru. Asistence: Bohumil Jank a Vojtěch Budík.

    Matěj Vybíral

    Góly a asistencie: 21. Kracík (Jank, Budík), 34. V. Němec (Straka), 40. Mertl (Kantner, Rob), 51. Gulaš (Kantner, Mertl) – 34. Svačina (Dočekal, Kusko), 60. Jenyš (Plekanec)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Pulpán (A), Čerešňák, Jank, Budík, Moravčík, L. Kaňák, Vráblík – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Suchý, Kracík, Indrák – Straka, V. Němec, Pour – Rob, Kodýtek, Malát.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Baranka, O. Němec (A), Pyrochta, Glover, Gulaši, Svozil, Bartejs (C) – Zaťovič, P. Holík, Kucsera – Jenyš (A), Plekanec, L. Horký – Hruška, Lev, Orsava – Dočekal, Kusko, Svačina.

    Rozhodca: Harnebring (SWE), Pešina – Malý, Pešek

    Diváci: 7113