Salzburg – Znojmo 1:4 (kon.)
koniec
EC Red Bull Salzburg
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Utorok 03.12.2019, 19:15 • Eisarena Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Flick vyhrál ve vlastním pásmu buly, dostal kotouč do středního pásma, kde nahrál volnému TOMÁŠI SVOBODOVI, a ten přes padajícího obránce trefuje prázdnou klec Salzburgu. Asistence: Rob Flick, Anthony Luciani.
     
    32:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo bleskově využívá přesilovku a vede o dva góly. Postarala se o to první přesilovková formace. McRae přihrál Flickovi k levé tyči, ten bleskově našel křížnou přihrávkou u druhé tyčky ANTHONYHO LUCIANIHO, a ten z hranice brankoviště skóruje! Asistence: Rob Flick, Philip McRae.
     
    25:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Výborná spolupráce druhé útočné formace Znojma přináší českému celku vedení! Paradoxně to nebylo z rychlého kontru, ale vypracovaná akce v útočném pásmu. DAVID BARTOŠ nejprve vyhrál osobní souboj u mantinelu a následně se dobrým pohybem dostal k dorážce Beránkova nahození. Neměl to jednoduché, stál zády k brance, ale rychle se s pukem na holi otočil a poslal jej nad rameno brankáře. Asistence: Petr Beránek, Petr Mrázek.
     
    18:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo vyrovnává díky chybě domácího kapitána Raffla. Ten sice nejprve ve vlastním pásmu vyhrál souboj u mantinelu, následně ale ztratil v souboji s Lucianim kotouč, rezultovala z toho situace dva na jednoho, Herzog sice střelu vyrazil, ale jen na hůl ROBA FLICKA, který obratem zametl puk do sítě. Asistence: Antonín Bořuta, Anthony Luciani.
     
    09:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Několik dobrých minut využívá Red Bull k otevření skóre. Už poněkolikáté domácí dobře clonili, Lassila toho moc neviděl a nahození od modré, o které se postaral BRENDAN MIKKELSON, zapadlo přesně do horního růžku znojemské branky. Asistence: Yannic Pilloni.
    Góly a asistencie: 10. Mikkelson (Pilloni) – 19. Flick (Bořuta, Luciani), 26. Bartoš (Beránek, Mrázek), 33. Luciani (Flick, McRae), 58. Svoboda (Flick, Luciani)


    EC Red Bull Salzburg: Herzog (Lamoureux) – Heinrich, Regner, Joslin, Schreier, Pallestrang, Viveiros, Jakubitzka, Mikkelson – Raffl, Herburger, Hughes – Holloway, Brickley, Kolarik – Huber, Schiechl, Baltram – Feldner, Pilloni, Hochkofler.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Groh) – Tansey, Sedlák, Sova, Mikliš, Bořuta, Stehlík, Jonáš – Luciani, Flick, Svoboda – Beránek, Bartoš, Mrázek – Bowles, McRae, Novák – Oščádal, Češík, Berisha.

    Rozhodca: K. Nikolić, Siegel – Gatol, Nothegger