Ufa – Čeljabinsk 5:2 (kon.) | Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Novgorod – Jekaterinburg 2:3 (po pr.)
Soči – Dinamo Minsk 4:1 (kon.)
koniec
HK Soči
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
cz Utorok 03.12.2019, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:09
    Alexandr Kogaljov byl v nájezdu faulován. Místo trestného střílení však Rosén dostal dvě minuty za hákování.
    36:43 Dmitrij ZNACHARENKO - 4:1
     
    36:43
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    V sedmatřicáté minutě je přece jenom sníženo! Michail Stefanovič za brankou nechal puk Kosticynovi, který poslal geniální přihrávku před rozjetého DMITRIJE ZNACHARENKA a ten střelou z první propálil Nalimova. Asistence: Andrej Kosticyn, Michail Stefanovič.
     
    32:20
    Vyloučení v týmu HK Soči (Nikita Točickij – 2 min., podrážení).
    27:26 Malte STRÖMWALL - 4:0
     
    27:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Sice není ani polovina základní hrací doby, ale i tak si troufám říci, že je víceméně rozhodnuto. MALTE STRÖMWALL proměnil trestné střílení střelou pod levý beton Jhonase Enrotha.
     
    27:26
    Pulkkinen se zničehonic dostal za obranu. Nalimov jej ale vychytal a následoval brejk Strömwalla, který byl zahákován Kryskinem a to znamená trestné střílení!
    20:16 Malte STRÖMWALL - 3:0
     
    20:16
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí opět udeřili jen pár vteřin po začátku třetiny! MALTE STRÖMWALL nejprve netrefil branku v brejku dvou na jednoho, nicméně po Bertilssonově dorážce od modré se k puku dostal ještě jednou a to už snadno trefoval odkryté zařízení. Asistence: Simon Bertilsson.
     
    17:12
    Pulkkinen se dostal do potyčky se Strömwallem, nicméně jako jediný byl z celého konfliktu vyloučen hostující bek Gotovec, který dokonce dostal 2+10.
     
    10:40
    Vyloučení v týmu HK Soči (Sean Collins – 2 min., vysoká hůl).
    07:32 Jurij ALEXANDROV - 2:0
     
    07:32
    Soči právě vstřelilo branku!
    Povedená přímočará akce zařizuje pro Soči dvougólový náskok! Strömwall nahodil puk sám pro sebe a z pravého mantinelu jej posunul Rosénovi, který zase našel na zadní tyči vysunutého obránce JURIJE ALEXANDROVA a ten už zakončoval do prázdné branky. Asistence: Robert Rosén, Malte Strömwall.
    00:58 Dmitrij LUGIN - 1:0
     
    00:58
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí se už v první minutě dostávají do vedení! Oleg Pogorišnyj nenápadným nahozením od modré čáry trefil pravou tyč. Puk ale zůstal ležet v brankovišti a DMITRIJ LUGIN ho jednoduše dorazil do sítě. Asistence: Oleg Pogorišnyj, Nikita Točickij.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 1. Lugin (Pogorišný, Točickij), 8. J. Alexandrov (R. Rosén, Strömwall), 21. Strömwall (Bertilsson), 28. Strömwall (t.s.) – 37. Znacharenko (A. Kosticyn, Stefanovič)


    HK Soči: Nalimov (Proskuriakov) – Bertilsson, Ellis, Pogorišný, A. Petrov (C), Vorobjev, J. Alexandrov, Gordějev – R. Rosén, Strömwall, Collins (A) – Točickij, Šmeľov, Lugin (A) – Altybarmakjan, Rachimullin, Makarenko – Tomilin, Vyglazov, Starkov – Mosaljov.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Kryskin, Znacharenko, Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Gotovec (A), Dostanko – Pulkkinen, Prince, Spooner – Stefanovič, Kovyršin, A. Kosticyn (C) – Martynov, Greckij, Demkov – Kogaljov, Drozdov, Pavlovič (A) – Kitarov.

    Rozhodca: Ansons, Odinš – Zacharov, Sysujev

    Diváci: 4 579