Kometa Brno – Hradec Králové 2:5 (kon.) | Plzeň – Olomouc 1:2 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:5 (0:3, 2:0, 0:2)
Mountfield HK
cz Utorok 03.12.2019, 16:00 • DRFG arena • turnaj O Pohár DHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně 2019/20:
    20. 9. 2019 Mountfield HK – Kometa Brno 2:0

    Sestavy z posledního utkání:
    HC Kometa Brno: Rachůnek (Kubík) – Holemý, Furch, Vašíček P., Sedláček J. (C), Kowalczyk – Žák, Indrák, Snášel, Bartes, Dufek, Krška, Sedláček I., Malý (A), Brabenec, Vašíček D.
    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Drbal, Váchal (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Pěnčík (A) – Lukačka, T. Pinkas, Moravec, Síla, Budina, Lang, Janda (A), Daniel Šedivý, Tecl
     

    HC Kometa Brno
    Brněnským juniorům to letos drhne, zatímco loni patřili po základní části do elitní pětky, v tomto ročníku to zatím stačí jen na střed tabulky – se 34 body hájí desáté místo v devatenáctičlenné soutěži. Přesto kdyby se dařilo Moravanům lépe v koncovce, mohli být v tabulce o hodně výš. Ačkoliv jsou vůbec střelecky nejaktivnějším celkem soutěže, za zápas vyšlou hned 37,32 projektilu na soupeřovu branku, zatím z toho vytěžili jen pátý nejvyšší počet gólů, 78. A i mezi třemi tyčemi má Brno ještě určité rezervy, však oba jeho gólmani se zatím drží na necelých 89 %, respektive lehce přes 90 % preciznosti zásahů. Kde ovšem Kometa naprosto dominuje, to jsou přesilové hry. Dosud využili domácí 24 z celkových 92 početních výhod a s úspěšností 26,09 % kralují celé soutěži takřka o tři procentní body, více než každou čtvrtou přesilovku tedy zakončí úspěšně. Velkou neznámou, která by však mohla být tím největším trumfem v modrobílém rukávu, je případná účast dvou nejproduktivnějších Brňanů v zápase – Michal Kunc totiž aktuálně působí i v prvoligové Třebíči, Matěj Svoboda zase hájí barvy přerovských Zubrů.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Michal Kunc (Ú) – 16 zápasů, 28 bodů (19+9), +5, 8 TM
    2. Matěj Svoboda (Ú) – 15 zápasů, 26 bodů (11+15), +12, 8 TM
    3. Dominick Vašíček (Ú) – 20 zápasů, 22 bodů (11+11), -6, 20 TM

    Gólmanské statistiky:
    1. Jakub Kubík – 14 zápasů, 88,89% úsp., 3,53 GAA, 0 ČK
    2. Matěj Rachůnek – 10 zápasů, 90,26% úsp., 2,68 GAA, 1 ČK
     

    Mountfield HK
    To Hradeckým vychází letošní ročník podstatně lépe, aktuálně mají na kontě totiž hned 44 bodů a uzavírají provizorní stupně vítězů s pouze tříbodovou ztrátou na vedoucí západočeský tandem Karlovy Vary – Plzeň. Pyšnit se mohou zejména parádní defenzívou, ve 21 dosavadních duelech inkasovali pouze 48 branek, jen o dvě více než v tomto ohledu nejlepší Plzeň, na čemž má lví podíl zejména gólmanská jednička Mountfieldu Tomáš Sajdl, aktuálně s takřka 94% úspěšností zákroků. Obdobně jako v případě Komety však i hosté nenaplňují stoprocentně svého ofenzivního potenciálu – 37,19 střely na branku každý zápas a z toho vykřesaných pouze 81 gólů. Zajímavý bude rozhodně i souboj speciálních týmů, zatímco Brno disponuje nejlepšími přesilovkami v lize, Hradec Králové zase hraje v oslabení ze všech nejlépe, za nepříznivého stavu hráčů na ledě totiž inkasoval pouze sedmkrát z celkových 77 případů, dohromady tak ubránil 90,91 % svých oslabení. A s domácím celkem se Mountfield shoduje i v další věci, totiž nejistém startu dvojice nejproduktivnějších hráčů, Petr Poppel (mimochodem celkový lídr bodování soutěže) s Matějem Morongem si vysloužili měsíční try-out v prvoligové Kadani a minulý zápas proti Spartě oba vynechali. Roli ofenzivních tahounů tak na sebe můžou vzít především Vojtěch Síla a číslo jedna černočervené defenzívy Marco Lukačka.

    Nejproduktivnější hráči:
    1. Petr Poppel (Ú) – 20 zápasů, 35 bodů (15+20), +21, 6 TM
    2. Matěj Morong (Ú) – 20 zápasů, 29 bodů (11+18), +24, 10 TM
    3. Vojtěch Síla (Ú) – 20 zápasů, 27 bodů (13+14), +23, 8 TM

    Gólmanské statistiky:
    1. Tomáš Sajdl – 17 zápasů, 93,82% úsp., 1,78 GAA, 4 ČK
    2. Kryštof Ševců – 4 zápasy, 89,90% úsp., 2,82 GAA, 0 ČK
    3. Jakub Tichý – 1 zápas, 91,43% úsp., 3,00 GAA, 0 ČK
    4. Denis Vacek – 1 zápas, 86,36% úsp., 9,00 GAA, 0 ČK
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Fajmon, Holemý, Furch, P. Vašíček, J. Sedláček, Studený (C) – Žák, Indrák, Malenovský, Snášel, Bartes, Dufek, Krška, I. Sedláček, Malý, Brabenec, D. Vašíček.

    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Váchal (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Pelda, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Budina, Lang, Janda, Šedivý, Tecl.

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Zídek..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:34
    Kometa začala více ofenzivně, ale její snažení přerušují Královéhradečtí už za modrou čarou. Brno se ale nevzdává a stále je na kotouči více aktivní.
     
    01:26
    Domácí se probojovali před Sajdla, jenže stále nevystřelili. Na druhé straně se z první akce hostů pokusil prosadit Budina a jeho střelecký pokus z hranice brankoviště vytěsnil Kubík betony.
     
    03:01
    Pinkas nahrál zpoza branky na pravý kruh Teclovi. Přihrávka však směřovala daleko před brusle druhého jmenovaného, a ten tak kotouč zasáhnout nemohl.
     
    03:32
    Ďuriš zamířil na Kubíkovu branku hned po buly. Brankář Komety byl připraven a na druhou stranu kluziště se mohou v útočné akci vydat domácí.
     
    04:36
    Do přečíslení dva na jednoho se dostali Lukačka s Ďurišem. Lukačka to vzal na levém kruhu na sebe a vystřelil. Útoky Hradce se zdají být přímočařejší. I když tráví Brno více času v útočné třetině, gólman Sajdl měl o poznání méně práce než brněnský Kubík.
     
    05:56
    Pinkasovo zakončení z větší vzdálenosti mířilo nad branku, ale Kubík pro jistotu ještě zasáhl vyrážečkou.
     
    06:38
    Šedivý se protáhl po pravém křídle, ale k zakončení se přes Malého nedostal. V rohu kluziště si puk pro sebe vybojovala Kometa a míří s ním na druhou stranu.
     
    07:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Brněnští na levém kruhu vlastního pásma rozehrávali, a právě tuto nahrávku dostal na hokejku KRYŠTOF LANG. Ten následně obešel další dva bránící hráče v mezikruží a sám před bránou pak zakončoval k pravé ruce domácího brankáře. Asistence: Bez asistence.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Studený – 2 min., faul kolenem).
     
    09:11
    Hostům se podařilo dvakrát vystřelit a domácí už dostali kotouč za modrou čáru. Lang nahazuje puk zpět do pásma.
     
    09:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí brankář viděl na střelu od modré a kotouč ukryl mezi betony. Pohnul se však tak nešťastně, že mu puk vypadl a KRYŠTOF LANG jej z brankoviště poslal až za brankovou čáru. Asistence: Martin Janda.
     
    09:50
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pinkas M. – 2 min., hákování).
     
    10:44
    Brněnští se drží v pásmu. Na hranici brankoviště dobře pracuje Malý, který nyní tečoval střelu z vrcholu pravého kruhu a na několikrát se pokusil procpat puk okolo betonů brankáře Sajdla.
     
    11:50
    Hosté v plném počtu. Kometě se podařilo setrvat po celou dobu přesilovky setrvat před Sajdlem, snížení se však nedočkala.
     
    12:18
    Holemý rychlými tempy přebruslil po levém křídle celé kluziště a nahodil puk na královéhradeckého gólmana. Sajdl puk chytá a hra je přerušena, Kometa získala útočné pásmo.
     
    12:46
    Pěnčík přes bránícího Kršku rozehrál až napodruhé, ale nakonec jeho přihrávku do středního pásma Lang dostal. Poslední jmenovaný teď v předbrankovém prostoru čeká na případnou teč střely některého z obránců. Váchal i Matěj Pinkas jsou ve střelbě hodně aktivní.
     
    14:40
    Indrák přešel přes střední pásmo, ale už neobešel Voňku na levém kruhu.
     
    15:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se vydali do útočného pásma ve dvou proti jednomu hráči Komety. V tomto přečíslení se ale ke střele nedostali a zakončovat mohli až později, kdy Marco Lukačka nahrál z otočky na levém kruhu DANIELU ŠEDIVÉMU. Ten si chtěl přihrávku nejdřív zpracovat, ale kotouč mu z hokejky sjel přímo mezi brankářovy betony. Asistence: Marco Lukačka, Dalibor Ďuriš.
     
    15:34
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Sajdl – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Moravec.
     
    15:48
    Přihrávku Dominicka Vašíčka přes šířku kluziště mohl svou střelou z první využít Indrák. Hostující brankář se proti jeho ráně od levé tyče dokázal včas přesunout.
     
    16:28
    Rušno je také na druhé straně, kde bez přípravy zakončoval Síla a Kubík měl co dělat, aby mu kotouč nevypadl.
     
    17:34
    Hosté v plném počtu.
     
    18:35
    Královéhradečtí nebyli při svém pobytu v útočném pásmu nebezpeční. Brabenec a Malý se tak vydali do útoku, kde druhý jmenovaný po křižné přihrávce vystřelil. Jeho pokus skončil na bránícím Peldovi.
     
    18:58
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Moravec – 2 min., podrážení).
     
    19:53
    Hradec Králové drží svého soupeře u mantinelu, v posledních sekundách první třetiny se však domácí přeci jen vymanili z těsného sevření a Malý z vrcholu pravého kruhu ohrozil Sajdlovu branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina utkání mezi Kometou Brno a Hradcem Králové je u konce. Lépe si v ní vedli hosté, a to i přesto, že se v úvodu snažili iniciativu rychle převzít domácí. Nejprve se v osmé minutě prosadil Kryštof Lang a o dvě minuty později se mu podařilo přesnou trefu zopakovat. Obraz prvního dějství odráží také třetí branka v Kubíkově síti z hokejky Daniela Šedivého. Kometa se totiž do větších šancí dostala jen v přesilových hrách, při svých dalších pobytech před gólmanem soupeře moc nestřílela. Na rozdíl od nich Královéhradečtí střílí opravdu při každé příležitosti.
    Druhá třetina začne cca v 16:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Kometa začíná druhou třetinu přesilovou hrou, a tak se okamžitě usadila v pásmu. Ránu Malého z mezikruží zablokoval Janda.
     
    20:58
    Hosté v plném počtu.
     
    21:09
    Domácí se stále drží přes Sajdlem a kombinují, ale nevystřelili včas. Hosté už je začínají tlačit víc k mantinelu a přihrávky domácích začínají být nepřesné.
     
    21:37
    Bartes dostal přes celé střední pásmo nahrávku na útočnou modrou čáru. Zdálo se, že dojede sám až před gólmana, a tam v klidu zakončí. Jenže jej dobruslil hostující Lukačka a puk mu odebral.
     
    23:11
    Malého střelu z levého křídla na bližší tyč Sajdl bez problémů pokryl. Domácí však zůstávají před gólmanem soupeře a dál kombinují.
     
    23:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácím se tato aktivita vyplatila a v čtyřiadvacáté minutě snižují. JAKUB MALÝ dostal od Dominicka Vašíčka puk do předbrankového prostoru, odkud jej procpal mezi Sajdlovy betony. Asistence: Dominick Vašíček.
     
    24:53
    Kubík si se štěstím poradil z tvrdou střelou Tadeáše Pinkase z mezikruží. Následně musel čelit střeleckým pokusům ofenzivní obranné dvojice – Váchala s Matějem Pinkasem. Domácí brankář všechny tyto střely úspěšně zastavil.
     
    25:52
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Šedivý – 2 min., podrážení).
     
    26:20
    Brno stahuje svou přesilovkovou formaci blíže ke středu útočného pásma. Zde stál Janda, který jednu z přihrávek zastavil, ale domácí ve svém tlaku pokračují.
     
    27:06
    Hradci se podařilo vyhodit puk až za Kubíkovu bránu. Brněnští se nemohou dostat zpět do útoku.
     
    27:44
    Kometa puk pouze nahodila do útočného pásma, tam se jej opět chopili hosté a odváží ho do bezpečné vzdálenosti.
     
    27:52
    Hosté v plném počtu.
     
    28:33
    V přečíslení dva na jednoho zakončoval z dobré střelecké pozice Malenovský. Z pravého kruhu branku přestřelil.
     
    28:59
    Dominick Vašíček vypálil ihned po buly a Sajdl ukrývá kotouč mezi betony. Hra je v posledních minutách často přerušována.
     
    29:52
    Kometa pobývá v útočné třetině a byla velice blízko k snížení gólového náskoku soupeře. Hradec Králové se ale také nechce uchýlit pouze k bránění a středem kluziště unikl do útoku Pelda. Jeho střelu od modré čáry vytěsnil Kubík vyrážečkou.
     
    30:45
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Malenovský.
     
    31:18
    Brnu se velmi rychle podařilo osvobodit a nyní drží královéhradecké hráče za jejich vlastní brankou.
     
    31:52
    Hostující tým je před Kubíkem. Kombinaci však na levém kruhu zastavil Jan Sedláček a dostal puk alespoň za modrou čáru. Hostující Pěnčík dostal puk po této akci rychle zpět a své štěstí zkusil z vrcholu levého kruhu. S pokusem mezi betony si Kubík bez větších problémů poradil.
     
    32:45
    Domácí v plném počtu.
     
    33:30
    Budina ve středním pásmu zjistil, že mezi dvěma hráči soupeře neprojde, a tak poslal pohotovou zadovku na Šedivého. Ten si nabruslil na levý kruh útočné třetiny, a z tohoto místa vyslal střelu zápěstím na bližší tyč. Kubík zasahuje.
     
    34:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    DOMINICK VAŠÍČEK dostal přihrávku na vrchol pravého kruhu a obešel bránícího hráče hostujícího celku, čímž se ocitl zcela sám před královéhradeckým brankářem. V této situaci volil zakončení mezi betony a nemýlil se. Asistence: Jakub Malý, Jakub Brabenec.
     
    34:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    35:03
    Váchal a Síla ukázali dobrou spolupráci v předbrankovém prostoru. K dorážce si najel ještě Tecl, ale ten se následně blýskl spíše přihrávkou na Šedivého. Ani jeden z jmenovaných hráčů hostujícího celku ale Kubíkovu branku nijak výrazněji neohrozil.
     
    37:09
    Váchal s Voňkou se snaží rozehrát z vlastního pásma. Na pomoc jim přijel ještě Lang, ale ani ve třech se hostům nepodařilo projít přes Bartese. Kometa tak hlídá puk daleko od svého brankáře, ale k držení kotouče se nedostává.
     
    38:25
    Indrákovo nahození z vrcholu levého kruhu končí v Sajdlově náruči. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levici hostujícího brankáře.
     
    39:21
    Šedivý vybojoval puk v souboji u mantinelu v útočném pásma. Poslal přihrávku na Naara. Ten však dostal kotouč na bekhend a zpracování mu trvalo trochu déle, nakonec i tak z vrcholu levého kruhu vystřelil.
     
    39:30
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vašíček D. – 2 min., sekání).
     
    40:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Lang – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Janda – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček J. – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Bartes – 2 min., hrubost).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V druhé třetině se radovali pouze domácí, ti přitom využili už toho, že druhou dvacetiminutovku začínali v početní výhodě. V té se sice neprosadili, ale z následného tlaku skóroval Jakub Malý, který si gól v dnešním zápase určitě zaslouží, protože je nejviditelnějším hráčem svého týmu. Domácí se následně objevili v několika dalších šancích, ale tu svou proměnil až Dominick Vašíček v 35. minutě. Po zaznění sirény ohlašující konec druhé třetiny se ještě u brněnské branky strhla potyčka, jelikož jeden z královéhradeckých hráčů vystřelil ještě po konci třetiny.
    Třetí třetina začne cca v 17:30.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Na začátku třetí třetiny se hraje čtyři a čtyři a hokej to byl nejprve z obou stran opatrný. Následně to na sebe vzali domácí a po přechodu do útočného pásma vystřelil z vrcholu pravého kruhu Ivo Sedláček, jenž trefuje vzdálenější tyč.
     
    41:30
    Domácí v plném počtu.
     
    42:00
    Hosté v plném počtu.
     
    42:54
    Lukačka se dobře vymanil ze sevření za brněnskou brankou a pohotově přihrál před branku. Zde stáli dva jeho spoluhráči, ale ani jeden z nich nahrávku nezachytil.
     
    43:37
    Střelu Holomého od modré mohl ještě před brankou tečovat Krška, ten však nakonec kotouč netrefil. Brno před Sajdlem stále kombinuje, ale Královéhradeckým se daří přerušovat přihrávky soupeře.
     
    45:03
    Po odrazu se puk dostal na hokejku Moravce, který po pravém křídle sám najížděl do útočného pásma. Hostující útočné této příležitosti okamžitě využil a zakončoval mezi Kubíkovy betony. Domácí brankář si se střelou z bezprostřední blízkosti poradil.
     
    45:38
    Indrákovi se Snášelem se podařilo protečovat puk z vlastního pásma. Mezi modrými čarami jsou ale aktivnější hosté, kteří se rychle vrátili zpět před brněnskou branku.
     
    46:39
    Studený vybídl k rychlému přechodu útočné modré čáry Malého. Toho hned po pár krocích zastavil hostující kapitán Váchal.
     
    47:42
    Po pasáži, kdy se ani jeden celek nemohl dostat ke střele, přichází šance hostujícího Hradce Králové. Tadeáš Pinkas vystřelil od modré, kotouč se zastavil o Kubíkův levý beton, kde už si ho přebral Tecl. Hostující útočník nejprve zkusil procpat puk pod betonem, následně obhodit brusli. Ani jeden z pokusů mu však nevyšel.
     
    48:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní už se ale MAREK TECL prosazuje. Od Vojtěcha Síly dostal kotouč do jízdy a nastřelil tyčku, od níž se puk odrazil za Kubíkova záda. Asistence: Vojtěch Síla, David Voňka.
     
    49:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec Králové rychle přidává další přesnou trefu. Kryštof Lang nahodil kotouč na branku a brněnský brankář jej vyrazil pouze před sebe. Před brankovištěm už stál připravený VOJTĚCH SÍLA, který svou dorážku namířil pod horní tyč. Asistence: Kryštof Lang, Jakub Váchal.
     
    50:22
    Po střetu u mantinelu za Kubíkovou brankou zůstal na ledě ležet hostující útočník Šedivý.
    Malý dostává 2+10 minut za vražení na hrazení, dvouminutový trest za něj odpyká Malenovský.
     
    51:28
    Hradec se drží v útočném pásmu, jenže Kometa svého soupeře drží výhradně u mantinelu. Nyní se domácí také vyhazují.
     
    52:15
    Teclovu střelu vyrazil Kubík na Brabence, který na nic nečekal a vydal se do brejku. Domácí útočník byl na pravém kruhu zastaven.
     
    52:22
    Domácí v plném počtu.
     
    52:44
    Krškovi s Žákem se nepodařilo projít přes Váchala, hostující kapitán tedy dostal puk z pásma a po nahození dokonce až před Kubíka. Zde se Královéhradečtí moc neohřáli, jelikož se hra stěhuje mezi modré čáry.
     
    54:00
    Bleskové přečíslení dva na jednoho zakončoval Dominick Vašíček až od levé tyčky. Sajdl měl s touto nebezpečnou střelou hodně práce, ale nakonec si poradil a přerušuje hru.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pěnčík – 2 min., držení).
     
    54:40
    Hradec rychle vyhazuje a Síla se dostal i ke střele z otočky na levém kruhu. Jeho pokus byl sražen bránícím hráčem Komety.
     
    55:25
    Brněnští se opět dostali před Sajdla, ale směrem k jeho bráně nevystřelili. Naar svůj tým osvobozuje vyhozením přes celé kluziště.
     
    56:15
    Další pokus Brněnských o přesilovkovou kombinaci. Puk si na modré čáře vyměňují Holemý a Ivo Sedláček. Střely obou domácích hráčů ale končí pouze na bruslích bránícího útočníka Síly.
     
    56:30
    Hosté v plném počtu.
     
    57:30
    Královéhradečtí vyhráli souboj o puk ve svém útočném pásmu a puk si jako první vzal Voňka. Na Kubíkovu branku pouze nahodil, a tak pro domácí nebylo těžké se kotouče zmocnit. Kometa zakládá útok od vlastní branky.
     
    58:38
    Krška na útočné modré čáře neprošel přes dvojici hráčů soupeře, a ti se tak mohli vydat na druhou stranu. Lukačka vyzval ke střele Tadeáše Pinkase, na dorážku si ještě najížděl Síla. Kubík ale betonem vyrazil kotouč na svého spoluhráče, který vyhodil na Sajdlovu branku. Hostující brankář se rozhodl neztrácet čas a z levého kruhu ihned přihrává do útoční třetiny.
     
    59:53
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček I. – 2 min., hrubost).
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina se dlouho obešla bez větších gólových příležitostí, ale pak to na sebe vzali Královéhradečtí, kterým se podařilo navýšit svůj náskok. Marku Teclovi se nejdřív nepovedlo dostat do brány kolem Kubíkova levého betonu střelu Tadeáše Pinkase, ale po nahrávce do jízdy od Vojtěcha Síly se mu to povedlo. Hosté neztráceli čas a za necelou minutu dopravili puk do brněnské brány znovu. Vojtěch Síla poslal brankářem vyraženou střelu pod horní tyčku. Následně si oba celky vyzkoušely ještě jednu přesilovou hru, ale žádný další gól už nepadl a hostující celek bere z dnešního utkání tři body za výhru 5:2.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna Vám přeji příjemný zbytek dne. (18:07:31)

    Helena Hegeďová

    Góly a asistencie: 24. Malý (Vašíček D.), 35. Vašíček D. (Malý, Brabenec) – 8. Lang, 10. Lang (Janda), 16. Šedivý (Lukačka, Ďuriš), 49. Tecl (Síla, Voňka), 50. Síla (Lang, Váchal)


    HC Kometa Brno: Kubík (Rachůnek) – Fajmon, Holemý, Furch, P. Vašíček, J. Sedláček, Studený (C) – Žák, Indrák, Malenovský, Snášel, Bartes, Dufek, Krška, I. Sedláček, Malý, Brabenec, D. Vašíček.
    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Váchal (C), M. Pinkas, Voňka, Naar, Pelda, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Budina, Lang, Janda, Šedivý, Tecl.

    Rozhodca: Ondráček – Rampír, Zídek.