Cyprus – Nórsko 1:2 (kon.) | Rusko – Lotyšsko 2:0 (kon.) | Bulharsko – Poľsko 3:0 (kon.)
Ukrajina – Dánsko 2:3 (kon.) | Rakúsko – Kosovo 4:0 (kon.) | Albánsko – Anglicko 0:3 (kon.)
Srbsko – Estónsko 6:0 (kon.) | Škótsko – Grécko 0:1 (kon.) | Francúzsko – Gruzínsko 3:2 (kon.)
koniec
Srbsko
6:0 (3:0)
Estónsko
cz Piatok 15.11.2019, 19:00Kvalifikácia na ME U21 • Skupina 5
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:57:57)
     
    Střely na branku: 8 – 1
     
    Je konec! V tomto utkání naprosto s přehledem vyhrál tým Srbska, který nakonec vstřelil šest branek. Dvě branky v druhé půli, kterými nakonec završil hattrick, vstřelil Dejan Joveljić. Poslední branku utkání vstřelil střídající Slobodan Tedić, jenž určil konečné skóre. Estonci naopak potvrdili, že jsou nejhorším týmem ve statistice obdržených branek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání už se opravdu jen dohrává. Nastavení tří minut se dnes zdá být celkem zbytečné. Srbsko vyhrálo přesvědčivě a Estonsko už che být v kabině.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Utkání se už nyní bude hlavně dohrávat. Domácí se ještě provinili ofsajdem, který byl správně odmáván i odpískán. Rozhodčí dnes ukazují velmi dobrou práci.
    87. TEDIĆ - 6:0
     
    87
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    A i šestá branka je na světě, tímto výsledkem dost možná i toto utkání skončí. SLOBODAN TEDIĆ se dnes prosazuje jako střídající hráč. Dostal totiž parádní přihrávku za obranu a lobem překonal vyběhnuvšího gólmana.
     
    86
    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Õigus, přichází Edur.
     
    86
    Utkání se neúprosně blíží ke svému konci. O hrdinovi dnešního zápasu dnes také nemusíme debatovat. Je jím Joveljić, který vsítil hattrick.
     
    84
    Estonsko po delší době přispěchalo se zakončením, ovšem tato střela minula bránu domácího týmu o pořádný kus. Uvidíme dnes ještě nějaký gól?
     
    83
    Srbsko se během posledních dvou minut hned dvakrát provinilo ofsajdovým postavením. Tolik ofsajdů snad získalo v tomto utkání jinak dohromady.
     
    82
    Už to skoro vypadalo, že uvidíme šestou branku v síti Estonska! Míč se totiž v šestnáctce odrážel všude možně a vypadalo to, že domácí hráč má nabito na střelu z první. Těsně před ním odehrál soupeř balón na půlku.
     
    80
    Srbsko zase hraje s míčem okolo poloviny hřiště. Čerství hráči Estonska se snaží alespoň trochu napadat rozehrávku soupeře, ale nejsou úspěšní.
     
    79
    Domácí hráč byl nyní podkopnut na své obranné polovině, čehož si hlavní rozhodčí dnešního utkání všiml. Ten dneska navíc podává opravdu velmi dobrý výkon.
     
    78
    Fotbalisté v červeném nadále kontrolují balón. Dnes budou drtivě vést tuto statistiku. Nejspíše to bude jejich nejlepší číslo v letošní kvalifikaci.
     
    77
    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Ujlanov, přichází Jarviste.

    Střídání v týmu Estonsko: ze hřiště odchází Seppik, přichází Roosalu.
     
    76
    Srbové už chtějí dnešní zápas dohrát, zatímco Estonci už nejspíše v konec doufají. Zatím schytávají debakl na hřišti soupeře, a to ještě není konec.

    Denisa Józsová

    Góly: 12. L. Ilić, 20. Joveljić, 38. I. Ilić, 52. Joveljić, 61. Joveljić, 87. Tedić

    Karty:   62. Stuparević (SRB) – 60. Järvelaid (EST)


    Srbsko: M. Ilić – Ilić, Mašović, Veselinović, Marković (58. Terzić) – Nišić, N. Petrović (58. Topić), L. Ilić (74. Gavrić) – Stuparević, Joveljić (64. Tedić), Adžić (C) (74. Birmančević).
    Náhradníci: Marković, Terzić, Topić, Tedić, Gavrić, Birmančević, Kamenović, Vidosavljević, Pavlović.

    Estónsko: Nõmm – Järvelaid, Lipp (C), Seppik (74. Roosalu), Käos – Uljanov (74. Jarviste), Poom, Soomets, Usta (46. Vaherna) – Õigus (86. Edur) – Reinkort (74. Utgof).
    Náhradníci: Paplavskis, Roosalu, Eino, Utgof, Edur, Vaherna, Järviste.

    Rozhodca: Verboomen – Vanyzere, Hillaert (vš. BEL)