HC Sparta Praha Sledge – SOHO Olomouc 0:2 (kon.) | Karlovy Vary – SHK Mustangové 5:2 (kon.) | Studénka Sledge – Zlín sledge 4:3 (kon.)
koniec
SKV Sharks Karlovy Vary
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
SHK Mustangové AUTO IN
cz Sobota 09.11.2019, 14:00 • Zimní stadion Ostrov • Česká sledge hokejová liga • 5. kolo
Partner:
     
    43:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Minutu před koncem Karlovarští ještě pečetí cenné tři body nad Pardubicemi! Forgo jel zcela sám na Bočka, kterého pod sáněmi nepřekonal – gólman svým pádem zabránil gólu. Ale dojíždějící FRANK RENNHACK už měl jednoduchou práci a kotouč dorazil do prázdné branky. Zaznamenal tak svojí premiérovou trefu po příchodu do Karlových Varů. Asistence: Jiří Forgo, Michal Geier.
     
    39:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku pět na tři zásluhou PAVLA DOLEŽALA. Kvoch zastavil puk před modrou, narýsoval přihrávku k brankovišti na volného spoluhráče a ten zkušeně nad gólmana zavěsil. Asistence: Tomáš Kvoch.
     
    30:36
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Nevyužitá šance musí Pardubice hodně mrzet, protože vzápětí po ní ujel všem MICHAL GEIER a ukázal excelentní nájezd. Prohození puk pod sáňkami a nekompromisní zakončení nahoru, to nemohl Boček chytit. Asistence: Karel Wágner.
     
    29:11
    Žraloci právě vstřelili branku!
    MICHAL GEIER získal puk na levé straně a střela mu parádně sedla, síť za Petrem Bočkem se jen napnula a domácí můžou slavit znovuzískání dvougólového náskoku. Bez asistence.
     
    25:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale hosté okamžitě odpovídají a zase je to jenom o gól! MILOŠ LEDVINKA nic nevymýšlel a z pravého kruhu z takové polootočky zvedl puk mimo dosah překvapeného Korce. Asistence: Pavel Doležal.
     
    24:51
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Wágner s Rennhackem zvládli pardubické napadání před karlovarskou brankou a druhý jmenovaný vyslal kupředu MICHALA GEIERA. Ten se z úhlu prosadil i přes těsné bránění Pavla Kubeše a zvýšil vedení domácích na 2:0. Asistence: Frank Rennhack, Karel Wágner.
     
    6:21
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovy Vary otevírají skóre utkání! Obránce Pardubic si všímal Geiera, jenž hrozil únikem, ale po tvrdém střetu skončil na zádech. Jenže dokázal puk nasměrovat na levé křídlo, kde byl zcela volný JIŘÍ FORGO, a ten do horní poloviny Bočkovy branky vstřelil první gól. Asistence: Michal Geier, Frank Rennhack.

    Jan Chlubna

    Góly a asistencie: 7. Forgo (Geier, Rennhack), 25. Geier (Rennhack, Wágner), 30. Geier, 31. Geier (Wágner), 44. Rennhack (Forgo, Geier) – 26. Ledvinka (Doležal), 40. Doležal (Kvoch)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Korec (Bechyňský) – Nejedlý, Wágner "A" – Forgo, Haas, Veselý, Rennhack, Kovářík, Geier "C", Karafiát
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Kvoch, Kubeš, R. Buhr – Kolek, Michalec, Horníček, V. Buhr, Doležal, Kořínek, Chudomský, Ledvinka

    Rozhodca: Helecz, Orel

    Diváci: 73