Česko – Nemecko 2:1 (kon.)
koniec
Česko
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
Nemecko
cz Piatok 08.11.2019, 17:00 • Dmitrov, Rusko • Euro Hockey Tour (ženy)
Predzápasové kurzy
Partner:
    47:08 LEDLOVÁ - 2:1
     
    47:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    A Češky si připisují další využitou přesilovku! Na Harssovou létaly střely doslova ze všech stran a nebylo tak divu, že po střele Mlýnkové už na dorážku ANETY LEDLOVÉ z pravého kruhu nestihla zasáhnout ani zakrýt odkrytý kus branky! Asistence: Natálie Mlýnková a Klára Hymlárová.
    35:09 MLÝNKOVÁ - 1:1
     
    35:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme využitou přesilovku a srovnaný stav! Alena Mills našla u pravé tyče Pavlínu Horalkovou, která ještě puk do branky nedostala, z dorážky se ale prosadila NATÁLIE MLÝNKOVÁ! Asistence: Pavlína Horalková a Alena Mills.
    29:47 WEIDENFELDEROVÁ - 0:1
     
    29:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky nakonec jsou ty první, které otvírají vedení! Před českou brankou se strhla mela, ale nejlépe se v ní vyznala SONJA WEIDENFELDEROVÁ, která stála mimo, vypálila a puk Zechovské někudy propadl za čáru! Asistence: Marie Delarbová.

    Marek Baloun

    Góly a asistencie: 36. Mlýnková (Horalková, Mills), 48. Ledlová (Mlýnková, Hymlárová) – 30. Weidenfelderová (Delarbová)


    Česko: Zechovská (Peslařová) – Seroiszková, Horálková, D. Pejšová, Škrdlová, Zedníková, Radová, Hanzlíková – Křížová, Mrázová, Přibylová, Mills, Hymlárová, Mlýnková, Vanišová, Patočková, Lédlová, Kaltounková, T. Mazancová, Čajanová
    Nemecko: Harssová (Flotgenová) – Graevová, Rothemundová, Strobelová, Jobst-Smithová, Fiegertová, Gleisnerová, Klingerová, Kubičeková – Eisenschmidová, Lanzlová, Karpfová – Nixová, Delarbová, Weidenfelderová – Spielbergrová, Bartshová, Zornová – Amortová, Lubbertová, Kameniková