Česko – Fínsko 4:5 (kon.)
koniec
Česko
4:5 (2:1, 0:2, 2:2)
Fínsko
cz Piatok 08.11.2019, 17:00 • Zimní stadion Teplice • Reprezentácia U19
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednu vteřinu před koncem Češi snižují! O trefu se rychle po vhazování postaral PETR POPPEL. Asistence: Theodor Pištěk
     
    58:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Avšak také pátý gól Finů. Ten mezi tři tyče doklepl ALEKSI MATINMIKKO! Bez asistence.
     
    58:50
    Češi se velmi snaží o znovuvyrovnání! Výsledkem toho je odchod Daniela Dvořáka z branky.
     
    58:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V závěru třetiny se finský tým opět ujímá vedení! Velmi rychle vyjel proti Dvořákovi MATIAS MÄNTYKIVI, který ve velké rychlosti překvapil českého gólmana a vyzrál na něj. Bez asistence.
     
    57:13
    Další velkou českou šanci měl Theodor Pištěk. Ten se řítil zcela sám kruhem proti brance. Kotouč ale poslal příliš vysoko nad Taponena.
     
    54:23
    Šimon Jelínek mohl poslat svůj tým do vedení! Odkrytý prostor u pravé tyče ale smolně minul. Přesto Češi pokračují v náporu.
     
    52:48
    Vyloučení v týmu Finsko (Elias Laitamäki – 2 min., sekání).
     
    48:37
    Velmi slibné přečíslení českého týmu zakončil Adam Najman. Mířil ale o malý kousek vedle Taponenovy branky.
     
    47:05
    Do velké šance se utrhl Robin Všetečka! Toho ale nakonec dostihl Samuel Kemppainen a útočník českého výběru nedokázal přesně vypálit na branku. I tak se ale český tým v pásmu udržel.
     
    44:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tlak vyšel na výbornou a je opět srovnáno! O další trefu se po dlouhé kombinaci před Taponenem postaral ŠIMON JELÍNEK. Asistence: Petr Fridrich a Jiří Suhrada.
     
    38:31
    Vyloučení v týmu Finsko (Aarne Intonen – 2 min., hákování).
     
    36:51
    Vyloučení v týmu Finsko (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Rasmus Lahnaviik.
     
    33:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    I přes oslabení Finové otáčejí vývoj utkání! Z mezikruží dokázal propasírovat kotouč za Dvořákova záda ELIAS LAITAMÄKI. Asistence: Mikael Pyyhtiä.
     
    31:54
    Už se řítil sám na branku Petr Fridrich, když ho dostihl Samu Koskenkorva a držením ho zastavil. Finský obránce si tak odsedí dvouminutový trest.
     
    29:00
    Další velká finská šance! Mikko Petman vyslal zadovku na Henriho Nikkanena, který z první vypálil proti Dvořákovi. Ke štěstí českého gólmana ale nasměroval puk jen o malý kousek vedle pravé tyče.
     
    26:58
    Český tým se ale velmi rychle mohl dostat zpět do vedení. Klíčovou šanci měl na své holi Theodor Pištěk. Ten ovšem v klíčovém momentu minul.
     
    25:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Po rychlé finské mezihře se na hranici levého kruhu opřel do kotouče MATIAS MÄNTYKIVI, jemuž se povedlo vrátit Finy do hry. Asistence: Samuel Kemppainen a Juuso Pärssinen.
     
    20:21
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Žůrek – 2 min., vysoká hůl).
     
    13:22
    Gólovku měl na své holi Theodor Pištěk! Český útočník dorážel kotouč od Robina Všetečky, který na něj vyslal přesnou křižnou nahrávku. Pištěk ovšem o malý kousek minul pravou tyč Taponenovy branky.
     
    07:55
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finům se ale tento stav nepříliš líbil a hned po vhazování se dostávají ke své snižující trefě. Tu dokázal vstřelit MIKKO PETMAN. Asistence: Antti Tuomisto a Henri Nikkanen.
     
    07:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přestože se většinu času operovalo před brankou Dvořáka, další gól vstřílejí čeští hokejisté! Po samostatném výpadu na branku se o něj postaral opět FILIP PŘIKRYL. Asistence: Šimon Jelínek.
     
    01:51
    Vyloučení v týmu Finsko (Matias Mäntykivi – 2 min., hákování).
     
    01:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté se rychle dostávají do vedení! Po bleskovém nájezdu na branku se dostal ke střele na Taponena FILIP PŘIKRYL, jehož přesná trefa otevírá skóre utkání. Asistence: Adam Klapka a Šimon Jelínek.

    Vít Trubička

    Góly a asistencie: 2. Přikryl (Klapka, Jelínek), 8. Přikryl (Jelinek), 45. Jelínek (Fridrich, Suhrada), 60. Poppel (Pištěk) – 8. Petman (Tuomisto, Nikkanen), 26. Mäntykivi (Kemppainen, Pärssinen), 34. Laitamäki (Pyyhtiä), 59. Mäntykivi, 59. Matinmikko


    Česko: Dvořák (Málek) – Žůrek, Klejna (C), Suhrada, Michálek, Rutar, Kowalczyk, Hamrlík, Antoš – Čermák, Vitouch, Všetečka, Jelínek (A), Přikryl, Fridrich, Rychlovský, Najman (C), Klapka, Pištěk, Křemen, Poppel
    Fínsko: Taponen (Randelin) – Kemppainen, Airola, Luoto, Tuomisto (A), Laitamäki, Matinmikko, Koskenkorva, Kuusela – Pyyhtiä, Pärssinen, Mäntykivi, Petman, Nikkanen, Intonen, Lahnaviik, Hakanen, Miettinen, Puhakka, Vilén, Valkeejärvi

    Rozhodca: Pilný, Veselý – Frodl, Hynek