Espanyol – Valencia 1:2 (kon.) | Levante – Barcelona 3:1 (kon.) | Sevilla – Atlético Madrid 1:1 (kon.)
Real Madrid – Real Betis 0:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
0:0 (0:0)
Real Betis
Sobota 02.11.2019, 21:00Španielska LaLiga • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Real Madrid zakopnutie Barcelony proti Levante nedokázal využiť na sto percent. Na začiatku stretnutia sa síce dostal do vedenia, ale gól Hazarda pre ofsajd neplatil a následne už žiadny zásah nepadol. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera alebo dobrú noc. (22:55:14)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Center zľava nebol vôbec presný. Ferland Mendy poslal loptu do miest, kde bol Joel Robles.
     
    90+6
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Nabil Fékir, prichádza Ismael Gutiérrez.
     
    90+5
    Luka Modrič dostal loptu do šestnástky, avšak center do druhej vlny hostia zachytili a dokonca prešli do protiútoku. Na útočnej polovici naťahujú čas.
     
    90+4
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza Alex Moreno, prichádza Antonio Barragán.
     
    90+3
    Po ďalšom rohovom kope hlavičkoval vedľa bránky Sergio Ramos, navyše sa píska ofenzívny faul. Na trávniku skončil Ajsa Mándí.
     
    90+2
    Real Madrid znova získal rohový kop. Toni Kroos nenašiel spoluhráčov, avšak odrazenú loptu zakončil Daniel Carvajal a v malom vápne sa guľatý nezmysel pohyboval okolo troch domácich futbalistov. V poslednej chvíli odkopol Feddal.
     
    90+1
    Nadstavilo sa 5 minút.
     
    90+1
    Ferland Mendy poslal fantastický center pred päťku. Vinícius Júnior si loptu prilepil na kopačku, zoči-voči Roblesovi ale tohto gólmana neprestrelil.
     
    90
    Eden Hazard centrom zľava prehodil celé malé vápno, Vinícius Júnior to sprava skúsil prudko a Joel Robles loptu odráža preč.
     
    89
    Sergio Canales si pekne nabehol zľava do šestnástky, ešte prihrával do druhej vlny a Emerson zakončil z voleja tesne vedľa pravej žrdi domácej bránky.
     
    88
    Real Betis drží loptu na útočnej polovici ihriska, kde sa snaží zbierať tak veľa času ako sa len bude v tomto čase stretnutia dať.
     
    87
    Toni Kroos najskôr zle zahral roh na krátko a aj keď Ferland Mendy loptu udržal, tak nemecký záložník to pokazil znova centrom ľavačkou nad bránku.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Andrés Guardado (Real Betis).
     
    85
    Ferland Mendy sa zľava cez Emersona nedostal, ten mu loptu zobral na dvakrát a navyše si vypýtal faul od Hazarda. Skvelá práca hosťujúceho hráča.
     
    84
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Luka Jović.
     
    83
    Betis predviedol rýchlu kontru, ďalekonosný pokus od Fékira musel Thibaut Courtois znova s námahou vyraziť na roh.

    Matej Kubove

    Góly:

    Karty:   39. Casemiro (REA), 81. F. Mendy (REA) – 11. Bartra (RBE), 65. Robles (RBE), 75. Feddal (RBE), 86. Guardado (RBE)


    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Rodrygo (66. Vinícius Júnior), Benzema (84. Jović), E. Hazard.
    Náhradníci: Aréola – Isco, Jović, Marcelo, Militao, Vinícius Júnior, Valverde.

    Real Betis: Robles – Emerson, Mándí, Feddal, Sidnei, Moreno (90+4. Barragán) – Guardado, Bartra, Canales – Loren (74. Iglesias), Fékir (90+6. Gutiérrez).
    Náhradníci: Marín – Barragán, Gutiérrez, Joaquín, Tello, Iglesias, González.