Florida – Carolina 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Winnipeg 1:4 (kon.) | Washington – Dallas 3:4 (po pr.)
NY Islanders – Edmonton 2:5 (kon.) | Detroit – Anaheim 1:3 (kon.) | Nashville – San Jose 5:2 (kon.)
Calgary – LA Kings 3:4 (po pr.) | Vegas – Boston 3:4 (kon.)
koniec po predl.
Calgary Flames
3:4 (0:2, 2:1, 1:0 - 0:1)
Los Angeles Kings
cz Streda 09.10.2019, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Partner:
    60:50 Drew DOUGHTY - 3:4
     
    60:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A hosté, díky využité přesilové hře, vítězí na ledě Calgary 4:3 v prodloužení! Ilja Kovalčuk od modré poslal puk na pravou stranu, na Kopitara. Ten chvíli podržel puk a poté ho poslal na levou stranu, kde z voleje vypálil DREW DOUGHTY a puk poslal pod horní tyčku, přesouvající David Rittich neměl šanci zasáhnout. Asistence: Anže Kopitar a Ilja Kovalčuk.
    58:56 Matthew TKACHUK - 3:3
     
    58:56
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Střelu Anderssona Campbell pouze vyrazil vedle sebe. Tam se ale MATTHEW TKACHUK blýskl parádní ekvilibristikou, kdy puk ve vzduchu sklepl na hůl a ještě ho ve vzduchu poslal za záda brankáře Kings, je vyrovnáno. Asistence: Rasmus Andersson a Johnny Gaudreau.
    33:33 Noah HANIFIN - 2:3
     
    33:33
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Také gólman Kings si připisuje ne zrovna jistý zákrok. NOAH HANIFIN z pravé strany bekhendem nahodil puk na Campbella, ten byl v pohybu na druhou stranu, levým betonem sice puk zastavil, ale jak odjížděl, sjel mu puk z betonu a došoural se za brankovou čáru. Vše ještě pojistil přijíždějící Backlund, kterému byla také v první chvíli branka připsána. Asistence: Matthew Tkachuk a TJ Brodie.
    30:51 Matthew TKACHUK - 1:3
     
    30:51
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom gól Calgary! MATTHEW TKACHUK prostřelil Campbella pohotovou střelou z mezikruží. Bez asistence.
    23:46 Ilja KOVALČUK - 0:3
     
    23:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Střelu Kempeho David Rittich vyrazil vyrážečkou, jenže u branky číhal ILJA KOVALČUK, který ze vzduchu sklepl puk do branky, viditelně zaspal Sean Monahan, který nechal Kovalčuka zakončit. Asistence: Adrian Kempe a Drew Doughty.
    17:26 Sean WALKER - 0:2
     
    17:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Při střele Kempeho zachránila Davida Ritticha tyčka, při další akci ale již inkasuje z hole SEANA WALKERA, který ukázkově přebral puk na pravém křídle od Lizotteho a střelou zápěstím nachytal Davida Ritticha. Český gólman si nepokryl prostor u své levé tyčky, kudy mu prošla střela Walkera. Asistence: Blake Lizotte a Tyler Toffoli.
    02:53 Tyler TOFFOLI - 0:1
     
    02:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Střelu Doughtyho Rittich vyrazil levým betonem, trojice bránících hráčů Flames ale nedokázala puk odehrát do bezpečí. Před brankou Calgary se pak strhla trochu nepřehledná mela, v níž se perfektně zorientoval Ilja Kovalčuk (Los Angeles), který pohotově poslal od branky puk do kruhu pro vhazování, na volného TYLERA TOFFOLIHO, který střelou z voleje překonává Davida Ritticha. Asistence: Ilja Kovalčuk a Drew Doughty.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 31. Tkachuk, 34. Hanifin (Tkachuk, Brodie), 59. Tkachuk (R. Andersson, J. Gaudreau) – 3. Toffoli (Kovaľčuk, Doughty), 18. Walker (Lizotte), 24. Kovaľčuk (A. Kempe, Doughty), 61. Doughty (Kopitar, Kovaľčuk)


    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Kylington, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, S. Bennett – Lucic, D. Ryan, Mangiapane – Rieder, Jankowski, Frolík.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Björnfot, Doughty, Martinez, Roy, B. Hutton, Walker, MacDermid – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Kovaľčuk, A. Kempe, J. Carter – Clifford, Amadio, Lewis – Lizotte, Toffoli.

    Rozhodca: MacDougall, Furlatt – Miller, Smith

    Diváci: 18 150