Michalovce – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Nitra – Budapešť 3:2 (kon.) | Miškovec – Zvolen 2:1 (kon.)
Poprad – B. Bystrica 2:3 (kon.) | Detva – Trenčín 1:2 (kon.)
koniec
HK Detva
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 13.09.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Andrew Radjenovic – 5 min., pästný súboj, hrubosť + osobný trest do konca zápasu, pästný súboj, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Ján Sýkora – 5 min., pästný súboj, hrubosť + osobný trest do konca zápasu, pästný súboj, hrubosť).
     
    59:13
    Šimko opúšťa svoju bránku, Detva hrá so šesticou korčuliarov!
     
    57:21
    Alderson sa dostal s Lapšanským do prečíslenia 2 proti 1, ktoré zakončil z pravého kruhu práve Alderson. Gólman Detvy opäť skvele zareagoval a betónom strelu vyrazil.
     
    57:03
    Král bol úplne voľný v pravom kruhu a z ľavej strany dostal prihrávku na korčule. Kým sa domáci útočník dostal do streleckého postavenia, tak sa na jeho stranu presunul brankár Valent a jeho strelu chytil.
     
    55:06
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Erik Rajnoha – 2 min., podrazenie).
     
    52:52
    Zuzin spoza bránky Trenčína prestrčil puk cez obrancu Trenčína na Ščurka, tomu ale vo výbornej pozícii nesadla strela a puk poslal mimo Valentovu bránku.
     
    50:26
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Zdeněk Král – 2 min., sekanie).
     
    49:13
    Trenčín dal gól!
    Trenčania otáčajú skóre! Detvania nedokázali puk vyhodiť z vlastnej tretine a po napádaní trenčianskymi hráčmi oň prišli. Na pravej strane sa ho zmocnil MARTIN CHROMIAK, ktorý si naznačením strely položil brankára Šimka, obišiel jeho bránku a zasunul puk k jeho pravej tyčke. Domáci brankár sa k nej už nedokázal premiestniť. Bez asistencie.
     
    48:59
    Kajínkovu strelu zrazil jeden z obrancov Detvy k Valachovi, ktorý z otočky namietil k ľavej tyčke. Šimko ďalším skvelým zákrokom ľavým betónom puk zastavil.
     
    43:34
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Dominik Jendroľ – 2 min., sekanie).
     
    42:23
    Trenčín dal gól!
    Je vyrovnané! Radjenovicovu prihrávku od modrej posunul Bartovič z pravej strany z prvej medzi kruhy MAREKOVI VALACHOVI a ten rovnako strelou z prvej prekonal ako prvý Trenčan Šimka. Asistencie: Milan Bartovič, Andrew Radjenovic.
     
    39:23
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Ladislav Ščurko – 2 min., nešportové správanie).
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., nešportové správanie).
     
    39:03
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Tomáš Bokroš – 2 min., držanie).
     
    36:41
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jake Douglas Coughler – 2 min., nedovolené bránenie).
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Marko Stacha – 5 min., pästný súboj, hrubosť + osobný trest do konca zápasu, pästný súboj, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Tomáš Török – 5 min., pästný súboj, hrubosť + osobný trest do konca zápasu, pästný súboj, hrubosť).
     
    36:09
    Nahodenie Frederika Fekiača od ľavého mantinelu tečoval jeden z Detvanov pred Valentom, ktorý musel zasiahnuť ľavým betónom.
     
    35:17
    Aldersonovo nahodenie takmer z bránkovej čiary tečoval pred bránkou Detvy Lapšanský, Šimko však betónom puk znovu dokázal zastaviť.
     
    34:02
    Podešva sa prekľučkoval cez dvoch trenčianskych obrancov a prihrávkou do pravej strany pripravil pozíciu na strelu Královi, ten ale z prvej tesne minul Valentovu bránku.
     
    29:16
    Bartovič zachytil rozohrávku detvianskych obrancov a z ničoho nič sa ocitol sám pred Šimkom, z pomerne ostrého uhla však trafil len brankára domácich.
     
    27:50
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Jozef Švec – 2 min., pästný súboj, hrubosť).
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Daniel Gachulinec – 2 min., napadnutie).
     
    26:34
    Šimko vyrazil Aldersonovu strelu z pravého kruhu priamo k Mikyskovi, ktorého dorážku zblízka zákrokom zápasu chytil do lapačky. Fantastický zákrok!
     
    25:46
    Trenčania sa rozostavili do presilovkovej formácie a ich kombináciu zakončil Alderson, ktorého strelu zlikvidoval brankár Detvy Šimko.
     
    25:13
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Andrej Golian – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou).
     
    24:34
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Marek Pač – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    20:21
    Detva dala gól!
    Domáci hneď z prvého útoku druhej tretiny otvárajú skóre! Nahodenie na zadný mantinel sa odrazilo od korčule Chovana mezi kruhy na LADISLAVA ŠČURKA a ten presnou strelou do ľavého horného rohu strieľa prvý detviansky gól v novej sezóne. Asistencia: Michal Chovan.
     
    17:48
    Zuzinovo nahodenie tečoval trenčiansky obranca do protipohybu Michala Valenta, ten ale ešte dokázal na poslednú chvíľu pravým betónom puk vyraziť.
     
    12:48
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Andrew Radjenovic – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    12:08
    Až teraz sa to podarilo Mikyskovi, ktorý puk zaviezol do útočnej tretiny a prihrávkou od pravého mantinelu našiel Lapšanského. Ten už však bol príliš blízko pri Šimkovi a nedokázal puk nadvihnúť nad jeho betón.
     
    08:46
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Viktor Ďurina – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).
     
    06:09
    Vylúčenie v tíme HC 07 WPC Koliba Detva (Jakub Žilka – 2 min., krosček).
     
    03:42
    Peter Valent sa po výbornej prihrávke zo svojho pásma dostal do samostatného nájazdu, ktorý chcel zakončiť strelou medzi betóny svojho menovca v bránke Trenčína. Michal Valent však sklepol betóny včas a strelu chytil.

    Michal Sadlek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 21. Ščurko (Chovan) – 43. Valach (Bartovič, Radjenovic), 50. Chromiak


    HK Detva: Šimko (Petrík) – Chovan, Golian, Andersons, F. Fekiač, Jendroľ, Gachulinec, Kuklev, Pač – Zuzin, P. Valent, Ščurko – Žilka, Gašpar, Sýkora – Král, Podešva, Surový – Török, V. Fekiač, Čenka
    HK DUKLA Trenčín: M. Valent (Tomek) – Štach, Bokroš, Starosta, Rajnoha, Kajínek, Sládok, Stacha, Ďurina – Lapšanský, Mikyska, Alderson – Valach, Radjenovic, Bartovič – Sojčík, Coughler, Chromiak – Hlinka, Švec, Sádecký

    Rozhodca: Valach, Kókai – Konc ml., Kis-Király

    Diváci: 640