Vladivostok – Barys 3:0 (kon.) | Novgorod – Helsinki 6:5 (po pr.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.)
Petrohrad – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Barys Nur-Sultan
cz Piatok 13.09.2019, 11:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne z tohoto duelu vše, budu se na vás těšit u večerního zápasu, ve kterém bude Novgorod hostit Jokerit. Do té doby na počtenou! (14:08:20)
     
    Dohráno! Vladivostok dnes proti Nur-Sultanu předvedl sympatický výkon a po relativně hladké výhře 3:0 si dnes do tabulky připisuje dva body! Domácí dnes byli po většinu utkání lepší snad ve všech oblastech hry, zatímco Barysu se střetnutí jednoduše nepovedlo.
     
    Československá stopa
    Martin BAKOŠ (VLD) – 0+0, 5 střel, čas na ledě 17:48
     
    Statistické okénko
    Střely na branku: 36 – 32.
    Vhazování: 32 – 33.
    Trestné minuty: 6 – 10.
    Využití přesilovek: 0/5 – 0/3.
     
    Konec zápasu.
    59:07 Konstantin GLAZAČEV - 3:0
     
    59:07
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, dva body dnes zůstanou ve Vladivostoku! Prázdnou klec soupeře z velké vzdálenosti trefil KONSTATIN GLAZAČEV – 3:0! Bez asistence.
     
    58:58
    Barys odvolává brankáře, hosté to zkusí v šesti! Uvidíme, jestli se jim podaří početní výhodu přetavit v kontaktní gól.
     
    57:40
    Vladivostok se už soustředí jen na bránění svého náskoku, dopředu se rozhodně nehrne. Teď už jen odráží jeden nur-sultanský výpad za druhým.
     
    55:55
    Leonid Metalnikov se zastavil s kotoučem za vlastní brankou, Kazaši střídají. Uvidíme, zda se jim v závěrečných minutách povede zápas zdramatizovat.
     
    55:07
    Hru nyní kouskuje jedno dlouhé přerušení za druhým, rozhodčí hře nenechávají moc volný průběh. Za chvilku uvidíme buly v domácím pásmu.
     
    54:06
    Výpad Barysu do útočného pásma zastavil hvizd rozhodčího, hosté se totiž dostali do ofsajdu. Na vyrovnání už jim zbývá jen zhruba šest minut.
     
    53:57
    Hosté vyhráli vhazování před Olkinuorou, sekundu nato se k puku dostal Blacker. Jeho rychlé zakončení připravený finský gólman s přehledem vyrazil.
     
    52:25
    Nur-Sultan oslabení zvládá na jedničku, hokejisté Admiralu se dosud nedostali do žádné větší střelecké šance. Pasquale má minimum práce.
     
    51:31
    S Barysem to jde od desíti k pěti, po neuznané brance teď bude muset bránit oslabení. Eric Tangradi (NUR) dostává menší trest za faul kolenem.
     
    51:15
    Nikita Michajlis od modré rozvlnil vladivostockou síť, rozhodčí ovšem po trenérské výzvě Admiralu branku neuznávají! Platí stav 2:0 pro domácí.
     
    50:31
    Jeden z hráčů Barysu se dopustil icingu, hra se tak po krátké přestávce přesune před hostující klec. Vhazovat se bude po její pravé straně.
     
    49:43
    Blacker chtěl nahodit kotouč za domácí klec, pryž se ale od jednoho z protihráčů odrazila do ochranné sítě. Následuje komerční pauza, halou jede mexická vlna.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 2. Vicharev (Glazačev, K. Voronin), 45. Glazačev (K. Voronin, Ďakov), 60. Glazačev


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Almqvist, Lalonde, Ugolnikov (A), Miščenko, Kozlovskij, Ďakov, Ostrovskij – Ljungh, Butuzov, Bakoš – Strelcov, V. Strelcov, Lomako – Glazačev (C), Vicharev, K. Voronin – Konnov, J. Petrov (A), Lisin – Zajcev.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Blacker, Makljukov, Šalapov, M. Semjonov (A), Metalnikov, Orechov, Polochov – Tangradi, Boyd (C), Pakarinen – Michajlis, Knight, Helewka – Petuchov, R. Starčenko (A), Šesťakov – Akolzin, Sagadejev, Ševčenko.

    Rozhodca: Lavrentěv, Ščeňov – Gordenko, Sysujev.

    Diváci: 4 324