Kladno – Liberec 4:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:6 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | Jihlava – Sparta Praha 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 6:2 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Sparta Praha
cz Piatok 13.09.2019, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • turnaj O Pohár DHL • 3. kolo
Partner:
     
    56:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    A na druhou. Zadáci Pražanů naprosto zapomněli na to, že je za nimi JIŘÍ DOLEŽAL. Ten dostal výborný pas do jízdy od Smolka a tváří v tvář Krbečkovi mířil do levé šibenice. Zabojuje ještě Dukla o vyrovnání? Asistence: Valentýn Smolko.
     
    44:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané dělají výrazný krok ke třem bodům. Nyní byli aktivnější a dávají zaslouženě třetí branku. VÁCLAV RUBEŠ v útočném pásmu získal kotouč, udělal dva tři rychlé kroky a poté z kruhů prostřelil brankáře. Bez asistence.
     
    24:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci se dostávají hosté znovu do vedení! Prchal dal přihrávku na pravou stranu pro Arnošta, který od mantinelu v útočném pásmu rychle nasměroval kotouč mezi kruhy. Přesně v tomto prostoru byl pohotový JOSEF SLAVÍČEK a jemnou tečí usměrnil puk mezi betony do sítě. Asistence: Dominik Arnošt, Jakub Prchal.
     
    16:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce vyrovnáno jest. Domácí šli do protiútku dva na tři, kterou táhl Miroslav Juda. Útočník A-týmu přejel modrou a z kruhů vystřelil. Po troše zmatků Krbeček vyrazil puk před sebe, kde jej JAKUB KRAJÍČEK bez potíží doklepl do volné části branky. Asistence: Miroslav Juda.
     
    14:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    Záhy ale přichází první gól utkání. JAKUB PRCHAL dostal kotouč na pravý kruh od Obadala, vystřelil na vzdálenější šibenici a tu také výborně vymetl. Ke čtyřem asistencím z úvodních dvou kol si připisuje nyní i první branku v novém ročníku. Asistence: Jiří Obadal.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 17. Krajíček (Juda), 57. Doležal (Smolko) – 15. Prchal (Obadal), 25. Slavíček (Arnošt, Prchal), 45. Rubeš


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Pulda) – Piskač, Rašín, Trávník, Smolko, Nikolič, Dvořák – Brož, Juda, Krajíček – Kardoš, Čermák, Doležal – Vyvial, Pětník, Fiala – Křišta, Grauer
    HC Sparta Praha: Krbeček (Cichoň) – Bláha, Prchal, Krutil, Havlín, Tomek, Gajdoš, Vágner, Guryevskiy – Kulhánek, Arnošt, Slavíček – Obadal, Konečný, Gluzman – Krchňák, Vaňous, Rubeš – Kuracina.

    Rozhodca: Pilný – Lučan, Kis