Kladno – Liberec 4:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:6 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Olomouc – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Hradec Králové 2:3 (po pr.) | Jihlava – Sparta Praha 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 6:2 (kon.)
koniec po predl.
HC Motor České Budějovice
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
cz Piatok 13.09.2019, 17:30 • Budvar aréna • turnaj O Pohár DHL • 3. kolo
Partner:
     
    64:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme rozhodnuto! Na jedné straně Motor dvakrát neproměnil velkou šanci, Boleslav tu svou ano! Vladislav Houška poslal přihrávku na ERICA MEŽNARA, který rozradostnil svůj tým! Asistence: Vladislav Houška.
     
    60:40
    Mohlo být rozhodnuto! Mladá Boleslav na jedné straně nepřesně zakombinovala, z čehož těžil Aleš Řezáč, jenž ujel sám na bránu! Jeho pokus pak ale zaduněl jen o zadní mantinel!
     
    52:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mámě opět srovnáno! JAKUB PETRŽILKA vystihl nepřesnou přihrávku jednoho z domácích hráčů, vydal se do úniku, a ten zakončil nekompromisní střelou do růžku. Bez asistence.
     
    43:01
    Michal Silný poslal přihrávku na Aleše Řezáče, který byl sám před pravou částí svatyně. Zkusil zamířit zřejmě do bližšího horního růžku, jen těsně ho ale přestřelil. Střídačka Mladé Boleslavi si tak mohla výrazně oddychnout.
     
    41:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočechy předchozí šance nemusí mrzet, tu druhou totiž proměňují. Z větší vzdálenosti se naprosto přesnou trefou prosadil VOJTĚCH DOKTOR. Asistence: Lukáš Pavlát.
     
    32:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je tomu tak! Hostující celek si vytvořil parádní pasáž, ze které srovnává na 1:1! Matěj Houška našel svého bratra VLADISLAVA HOUŠKU, který naprosto přesnou trefou, která se otřela ještě o tyč, vyrovnává! Asistence: Matěj Houška, Petr Šíma.
     
    30:41
    Eric Mežnar se objevil zcela sám před brankářem! Nikým nehlídaný zkoušel zakončit z bekhendu, ale Dvořák byl přesně tam, kde měl, a nepřipustil výraznější komplikace.
     
    22:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tady první branku! Parádní přihrávku do mezikruží dostal ONDŘEJ VACULÍK, který táhlou střelou rozradostnil domácí diváky poprvé! Asistence: Adam Ryba.
     
    18:22
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Dotter – 2 min., podrážení).
     
    15:34
    Ve velké šanci se objevil Aleš Řezáč, ale střelou na vyrážečku si na Zeithamla nepřišel.
     
    04:18
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Šíma – 2 min., hákování).
     
    01:23
    Mladoboleslavská přesilovková formace se hned dostala do pásma, rychle zakombinovala a byla z toho šance! Michal Simon pálil z dobré pozice, přímo z předbrankového prostoru. Dvořák ale jeho střelu včas betonem zastavil!
     
    00:53
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pavlát – 2 min., podrážení).

    Adam Pavlíček

    Góly a asistencie: 23. Vaculík (Ryba), 42. V. Doktor (Pavlát) – 33. V. Houška (M. Houška, Šíma), 53. Petržilka, 65. Mežnar (Houška)


    HC Motor České Budějovice: Dvořák (Ludvík) – Najman, Hubata, Svach, Pavlát, J. Novák, Doktor – Matoušek, Vaculík, Řezáč, Anderle, M. Masopust, Pouzar, Ryba, Janoch, Schwartz, Čížek, Silný, Krcho
    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter, M. Houška, Vacík, Dudycha, Schulz, Závora, Dlask, Petržilka, Mežnar, Moucha, V. Houška, Petriska, Vasilev, Moravčík, Šíma, Simon

    Rozhodca: Souček – Jindra, Zíka