Košice – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
3:4 (0:0, 0:2, 3:2)
Mountfield HK
cz Štvrtok 12.09.2019, 17:30ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Střed
Partner:
     
    59:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V závaru se nakonec přece jen prosazuje SEBASTIAN JASEČKO! Jelikož sekundu předtím skončil trest Petrovi Moravcovi, bude hrát Hradec v pěti Asistence: David Moravec a Vojtěch Polák.
     
    58:10
    Boleslav hraje přesilovku 6 na 3!
     
    58:10
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jirků – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    57:11
    Boleslav hraje bez brankáře.
     
    57:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Moravec P. – 2 min., podrážení).
     
    54:20
    Neuvěřitelná chyba hned na obou stranách, kdy domácí obránce nechal puk na modré čáře v přítomnosti dvou hradeckých útočníků. Jeden z nich přihrál poté před bránu Petru Moravcovi, jenž kličkoval, až ztratil před brankovištěm puk a vůbec nezakončil.
     
    52:45
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Havlíček – 2 min., podrážení).
     
    50:00
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pajer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:29
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Gardoň – 2 min., faul loktem).
     
    47:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Spíš vstřelil domácí celek vlastní gól, o který se postaral boleslavský Jasečko zkaženým pokusem zastavit holí letící puk. Toho se předtím naposledy dotkl hradecký LUKÁŠ SOUČEK. Bez asistence.
     
    46:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    A už moc nemusí, protože DAVID BROŽEK získal na modré puk, prosmýkl se kolem obrany a poslal puk přímo podél Tichého lapačky přesně do sítě. Asistence: Adam Jirků.
     
    44:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Co nedokázal Haas, dokonal VOJTĚCH POLÁK do levého růžku Tichého branky. Je vyrovnáno! Asistence: Oskar Haas.
     
    43:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec přece Boleslav skóruje, když z další vlny útoku snižuje GABRIEL SZTURC, na jehož střelu byl brankář Tichý krátký. Asistence: Matěj Gardoň.
     
    37:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté zatlačili na Bruslaře a seslali na brankáře pár střel, které nedokázal zachytit do lapačky. Nakonec se jeden odražený puk dostal k MICHALOVI BENEŠOVI, jenž neváhal a než se brankář stihl jeho střele postavit, vypálil. Asistence: Matěj Pinkas a Matyáš Budina.
     
    33:29
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Hrouda – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Kredl. K tomuto faulu došlo na úplně stejném místě jako při vyloučení do konce utkání před dvěma minutami.
     
    31:04
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Beneš Matěj – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem). Trest odpyká Beran. Ke střetu došlo ve středním pásmu v místě před hraeckou střídačkou, kde se nehrálo o puk.
     
    26:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Boleslav v útočném pásmu udělala hrubou chybu na modré, které využil DAVID BROŽEK. Východočeši sebrali puk obránci soupeře, Brožek pak ujel do brejku a propálil v nájezdu Olivera Šatného. Asistence: Adam Jirků, Jan Boukal.
     
    23:48
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Gardoň – 2 min., sekání).
     
    21:38
    Nyní měli hosté štěstí, když se boleslavský útok zblízka jen odrazil do předbrankového prostoru a obrana Hradce zaspala v čištění prostoru. Málem toho využil Vojtěch Polák svým vpádem, kdy prudkou ranou netrefil mezeru do branky.
     
    18:32
    Zhuštěný předbrankový prostor nedokázali domácí prostřelit. Puk pak poskakoval u pravé tyčky, ale do branky ho nedokázal boleslavský útočník, obklopen samými hradeckými hráči, doplácnout.
     
    18:23
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Boukal – 2 min., hákování).
     
    14:34
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pelda – 2 min., vysoká hůl).
     
    10:52
    Chyba Boleslavi po vhazování u modré a je z toho brejk dvou na jednoho! Před bránou šla přihrávka na Peldu, proti němuž musel boleslavský brankář vytáhnout pořádný zákrok, aby jeho šanci zblízka zkrotil. Následně ještě přišla jedna dalekonosná střela z dálky, kterou Šatný zachytil a přerušil hru.
     
    08:21
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Pinkas – 2 min., hákování).
     
    05:38
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Křepelka – 2 min., krosček).

    Lukáš Chuchválek

    Góly a asistencie: 44. Szturc (Gardoň), 45. Polák (Haas), 60. Jasečko (Moravec D., Polák) – 27. Brožek (Jirků, Boukal), 38. Beneš Michal (Pinkas, Budina), 46. Brožek (Jirků), 48. Souček


    BK Mladá Boleslav: Šatný (Král) – Křepelka, Jasečko, Rajgl (A), Hrouda, Žabka, Moravec D. – Sluka, Kredl, Gardoň, Peca, Pavlík, Půček, Polák, Hruška, Szturc (A), Haas, Strnádek, Plíšek (C)
    Mountfield HK: Tichý (Žalčík) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, Jerman, Pinkas – Budina, Pajer, Jirků, Beneš Matěj (A), Novotný, Souček, Brožek, Moravec P., Beneš Michal

    Rozhodca: Wagner – Gabriel, Zmeškal