Košice – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
4:1 (4:1, 0:0, 0:0)
HC Zubr Přerov
cz Štvrtok 12.09.2019, 17:00 • Ostravar aréna • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Východ
Partner:
     
    17:55
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Melovského střelu Suchánek vyrazil před sebe, poté se k puku dostal FILIP HOLANÍK a ten se dokázal trefit do mezery nad Suchánkovým betonem. Asistence: Matyáš Melovský, Jan Schauer.
     
    12:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADIM HRADIL stál dobře před bránou a když se k němu dostal puk, nic nevymýšlel a puk poslal mezi betony Bartošáka. Bez asistence.
     
    06:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilovka domácích, kteří po krásné akci vedou 3:0. Ryšavý přihrál MATĚJI PŘIBYLOVI a ten z mezikruží poslal puk mezi betony Suchánka. Asistence: Martin Ryšavý, Michal Bystroň
     
    05:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DENIS PUCHALA se trefil nad rameno přerovského gólmana, a tak posílá Vítkovice do dvougólového vedení. Asistence: Matěj Přibyl, Martin Ryšavý.
     
    04:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Machů vypálil od modré, jeho střelu sice dokázal Suchánek vyrazit, ale na dorážku z pravé strany od JANA SCHAUERA už nestačil. Asistence: Tomáš Machů.

    Klára Bártková

    Góly a asistencie: 5. Schauer (Machů), 6. Puchala (Přibyl, Ryšavý), 7. Přibyl (Ryšavý, Bystroň), 18. Holaník (Melovský, Schauer) – 13. Hradil


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň (A), Bialy, Machů, Puchala, Veřmiřovský, Vřeský – Holaník (A), Kotásek, Přibyl, Krejsa (C), Petr, Rajčan, Schauer, Macho, Melovský, Ryšavý
    HC Zubr Přerov: Suchánek (Žurek) – Kaprál, Koblížek, Machalík, Růžička, Tomiga, Holík, Billa – Brázda, Kuncek, Halík (C), Hradil, Kuchta, Hyža, Buršík, Jobánek (A), Šilhavý (A)

    Rozhodca: M. Novák – D. Klimek, F. Návrat

    Diváci: 156