Košice – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
Berani Zlín
11:1 (3:0, 4:1, 4:0)
HC RT TORAX Poruba
cz Štvrtok 12.09.2019, 16:00 • PSG aréna, Zlín • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Východ
Partner:
     
    58:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí pravděpodobně zvítězí rozdílem deset gólu! Po střele Tomečka se v předbrankovém prostoru jako první zorientoval ADAM JECHO, který zasunul kotouč do odkryté sítě. Asistence: Michal Tomeček a Adam Čapka.
     
    52:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tady desátý gól, ŠIMON FRÖMEL navíc kompletuje hattrick. Střelec gólu se sám dostal až k Chylíkovi, kterému naznačil, že půjde k pravé tyči, ale nakonec poslal kotouč do levé části branky, což porubský brankář nečekal. Bez asistence.
     
    49:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ CHLUDIL má šestý bod! Svou druhou branku si připsal díky přesné střele od modré čáry, která skončila u levé tyče. Asistence: Michal Tomeček.
     
    46:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Osmý gól, který zařídil hlavně navrátilec z trestné lavice! Chludil našel Jecha, který puk ještě posunul na JANA HOFERKA, který kotouč v klidu poslal do odkryté brány. Asistence: Adam Jecho a Lukáš Chludil.
     
    36:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté si přece jen připisují aspoň čestnou branku! Kacper Marcin Macias si dobře všiml volného MATĚJE HALATY, který od levé tyči dokázal procpat kotouč do sítě. Asistence: Kacper Marcin Macias.
     
    31:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Třetí gól během minuty a půl, celkově již sedmá branka! Zmatku před brankou Poruby využil JAN HOFEREK, který jako první našel kotouč a přesnou střelou ho poslal do sítě. Asistence: Šimon Fömel a Lukáš Chludil
     
    30:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    A další branka, již šestá, a to máme za sebou terpve polovinu utkání! Berani velmi dobře kombinují, po přihrávce Heše se tentokrát prosadil přesnou střelou ADAM JECHO. Asistence: Lukáš Heš.
     
    30:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají první přesilovku a vedou už o pět gólů! Opět u toho byl Chludil, který našel před brankou volného MATĚJE MOJŽÍŠE, který nedal Drabčíkovi šanci. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    20:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    První útočná akce domácích v druhé části končí čtvrtým gólem! Berani se dostali do přečíslení dva na jednoho, které využil po přihrávce Chludila tvrdou ránou ŠIMON FRÖMEL. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    18:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci pravděpodobně vyhrají první třetinu rozdílem tří branek! Druhý gól si připisuje první zlínská ofenziva trojice, po přihrávce Frömela tentokrát do odkryté brány zakončoval LUKÁŠ CHLUDIL. Asistence: Šimon Frömel a Adam Burian.
     
    13:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku, Poruba je na tom čím dál hůř! Pěkná souhra přinesla finální přihrávku na ŠIMONA FRÖMELA, který odkrytou bránou rozhodně nepohrdnul. Asistence: Lukáš Chludil a Adam Laciga.
     
    06:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají úvodního tlaku a dávají první branku této sezony! Jecho si s kotoučem nabruslil k levé tyčce, odkud přesnou přihrávkou našel LUKÁŠE HEŠE, který bez větších problémů překonal ležícího Drabčíka. Asistence: Adam Jecho a Matěj Mojžíš.

    Lukáš Mihal

    Góly a asistencie: 7. Heš (Jecho, Mojžíš), 14. Frömel (Chludil, Laciga), 19. Chludil (Frömel, Burian), 21. Frömel (Chludil), 31. Mojžíš (Chludil), 31. Jecho (Heš), 32. Hoferek (Fömel, Chludil), 47. Hoferek (Jecho, Chludil), 50. Chludil (Tomeček), 53. Frömel, 59. Jecho (Tomeček, Čapka) – 37. Halata (K. M. Macias)


    Berani Zlín: Hamrla (Synek) – Nábělek, Sýkora, Burian, Žižka, Čapka, Hoferek (A), Kráčalík (C) – Chludil, Tomeček, Ševčík, Mojžíš, Heš, Matúšů, Laciga, Ramert, Frömel (A), Jecho, Lavička.
    HC RT TORAX Poruba: Drabčík (32. Chylík) – Kríž, K. M. Macias (A), Gelnar, Černý, Kosina, Bechný, Borkovec, Pásek – Slusarczyk, Hlaváč (C), Vehovský, Kovalčík, Halata, Chovanec (A), K. T. Macias, Hradil, Stodůlka, Hlavatý.

    Rozhodca: Vaněk – Bařinka, Kociňák