Košice – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
HC Škoda Plzeň
6:2 (2:0, 3:0, 1:2)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 12.09.2019, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Skupina Západ
Partner:
     
    59:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sparta nakonec dostává půltucet branek. Jakub Šiler našel před brankou volného PETRA HAUSERA, který trefil puk přesně do šibenice. Asistence: Jakub Šiler.
     
    58:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Marcel – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Holl – 2 min., hrubost).
     
    55:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Podívejme se, že by nakonec menší drama? Adam Mácha našel mezi kruhy volného OTU THEIMERA, který rychlou střelou zápěstím propálil Bočana. Asistence: Adam Mácha, Jakub Červenka.
     
    54:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se přeci jen dočkala čestné branky. David Senčák našel před brankou volného SEBASTIANA HOLLA, který dokázal dostal puk za záda Bočana skrz betony. Asistence: David Senčák, Jakub Zembol.
     
    45:55
    Marcel Marcel se dostal do samostatného úniku, ale tváří v tvář proti Dlouhému neuspěl. Hostující brankář si počkal na bekhendovou kličku.
     
    36:20
    Hosté mají i trochu smůly. Zpětnou přihrávkou se dostal do šance Adam Mácha, který z vrcholu levého kruhu orazítkoval pravou tyč.
     
    32:54
    26 vteřin přesilové hry pět na tři pro Spartu.
     
    32:54
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Václavík – 2 min., podrážení).
     
    31:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Korčák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:20
    Střídání v týmu HC Sparta Praha: ze hřiště odchází Hrabal, přichází Dlouhý.
     
    29:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Pátá, právě teď odbila...", plzeňský stadion exploduje popáté. Tomáš Václavík našel před brankou zcela volného DOMINIKA SOUKUPA, který se trefil přesně mezi betony. Asistence: Tomáš Václavík, Adam Páník.
     
    27:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to už zavání debaklem. MARCEL MARCEL si vzal puk ve středním pásmu, na modré čáře obehrál dva obránce a následnou střelou pod horní tyčku nedal brankáři žádnou šanci. Asistence: Matěj Korčák, Jan Hodinář.
     
    24:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhá využitá početní výhoda a domácí už vedou o tři branky. Na modré čáře dostal nabito JAN HODINÁŘ a plzeňský bek se trefil naprosto přesně k levé tyči. Asistence: Adam Páník, Josef Dáňa.
     
    24:12
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Mácha – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    15:16
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Broš – 2 min., hákování).
     
    11:23
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Marcel – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku).
     
    09:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Václavík – 2 min., podrážení).
     
    08:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí utíkají do dvoubrankového vedení. K puku se dostal na modré čáře MARTIN JÁSNKÝ, plzeňský bek se rozhodl pro rychlou střelu a černá guma se po ní zastavila až v síťce v bráně. Asistence: Matěj Houdek, Marek Soukup.
     
    07:29
    Tak to byl neskutečný zákrok Michaela Hrabala. Plzeňský se dostali do přečíslení dvou na jednoho, Steinbrücker milimetrovou přihrávkou našel před brankou Jakuba Holého, toho ovšem skvěle vychytal gólman Sparty.
     
    03:34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši nakonec přesilovou hru využívají. Petr Hauser našel na ose hřiště MATĚJE KORČÁKA, kterému první rána ještě nevyšla, ale napodruhé už trefil poodkrytou bránu Hrabala. Asistence: Petr Hauser, Dominik Soukup.
     
    02:32
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (David – 2 min., držení).
     
    01:15
    První střela na bránu a hned to mohlo být ve znamení domácího vedení. Marce Marcel vybojoval za bránou kotouč, ten předal na pravý kruh, kde byl připravený Matěj Korčák, ten se neunáhlil, viděl ještě lépe postaveného Martina Jánského, ten ovšem trefil jen pravou tyč.

    Jakub Štěrba

    Góly a asistencie: 4. Korčák (Hauser, Soukup), 9. Jánský (Houdek, M. Soukup), 25. Hodinář (Páník, Dáňa), 28. Marcel (Korčák, Hodinář), 30. D. Soukup (Václavík, Páník), 60. Hauser (Šiler) – 55. Holl (Senčák, Zembol), 56. Theimer (Mácha, Červenka)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Lokajíček) – Houdek, Kanta, Hodinář, Špaček (A), Páník, Jánský – Steinbrücker, Šiler, Dáňa, Hauser, D. Soukup (A), Korčák, Marcel (C), M. Soukup, Matoušek, Václavík, Holý
    HC Sparta Praha: Hrabal (od 30. Dlouhý) – Tomov (A), Ludvík, Ducháč, Menzel, Adamec (C), Horáček – Broš (A), Mácha, Holl, Krupička, Straka, David, Potůček, Červenka, Zembol, Theimer, Vitouch, Senčák

    Rozhodca: Martin Němec – Radim Charvát, Pavel Sedláček