Metz – Paríž 0:2 (kon.)
koniec
FC Metz
0:2 (0:2)
Paríž Saint-Germain
cz Piatok 30.08.2019, 20:45 • Stade Saint-Symphorien, Mety • Ligue 1 Uber Eats • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:13. (22:38:59)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím PSG, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. O obě branky jsme se dočkali už v prvním dějství, v tom druhém jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou. Méty dokonce svého soupeře zamkly k jeho šestnáctce, avšak k překonání talentovaného Bulky nedošlo. Pařížané si tak zajistili další tři body do tabulky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na scénu zamířil také lékařský personál hostujícího celku. Di María totiž stále leží na trávníku, na nic vážnějšího to ale nevypadá.
     
    90+1
    V tuto chvíli se nehraje, neboť se na zemi ocitl hostující Di María, který se drží za stehno.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Eric Choupo-Moting, přichází Jesé.
     
    88
    Poprvé se nám připomněl Sarabia, který se dostal až před brankáře, avšak ten si se střelou po zemi poradil. I tak se jednalo o jednoznačný ofsajd, který sudí signalizoval.
     
    87
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Domácím se i nadále nedaří zkorigovat výsledek, ještě můžeme počítat s nastavením.
     
    86
    Dagba si troufl na manévr kolem protihráče, který se mu sice povedl, avšak centrovaná nabídka skončila daleko za brankou. Oukidja tak bude vykopávat.
     
    85
    Bulka si připsal další práci, tentokráte se mu podařilo zkrotit padající míč ze vzdušného prostoru. Následovala rozehrávka do strany, kde se nacházel Silva.
     
    84
    Hodně pohotovým způsobem to zkoušel domácí Gakpa, s jehož zakončením si Bulka dokázal poradit. Na řadu přijde další rohový kop, tentokráte z pravé strany.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Pařížané naprosto přestali útočit, tuto aktivitu převzali domácí, kterým se nedaří zkorigovat výsledek.
     
    82
    Střídání v týmu FC Méty: ze hřiště odchází Farid Boulaya, přichází Ibrahima Niane.
     
    81
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Layvin Kurzawa.
     
    81
    Bulka si připsal snad první ostrý zákrok, míč se mu podařilo vyrazit do bezpečí. PSG je i nadále pod náporem domácích, ti soupeře zamkli u šestnáctky.
     
    80
    Nakonec si domácí vytvořili zajímavou standardní situaci. Jedna z posledních šancí na snížení nepříznivého výsledku, faulem se provinil Gueye.
     
    79
    Dagba se postaral o provedení dalšího autového vhazování, po kterém si důrazněji počínal domácí Angban, kterému se podařilo přetlačit středopolaře Gueyeho.
     
    78
    Boulaja nebyl vůbec důrazný, což mu ve finální fázi hodně uškodilo. Méty ale mají celkem slušný nápor, Maigovi se podařilo přenést hru na pravou stranu.

    David Suchý

    Góly: 12. Di María (pen.), 43. Choupo-Moting (Verratti)

    Karty:   27. Fofana (MTZ)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:13.
    FC Metz: Úkíddžá – Centonze, Sunzu, Boye, Delaine – Cohade (C) (70. Gakpa), Maïga, Fofana (59. Angban) – Boulaya (82. Niane), Diallo, Nguette.
    Náhradníci: Delecroix – Angban, Ambrose, Cabit, Gakpa, N'Doram, Niane.

    Paríž Saint-Germain: Bulka – Dagba, Marquinhos, Silva (C), Bernat – Zagre (64. Paredes), Gueye, Verratti (81. Kurzawa), Di María – Choupo-Moting (89. Jesé), Sarabia.
    Náhradníci: Aréola – Jesé, Kouassi, Kimpembe, Kurzawa, Meunier, Paredes.

    Rozhodca: Schneider – Zitouni, Aube