MFK Zvolen – Sereď 0:2 (kon.) | Tisovec – Trenčín 1:8 (kon.) | Rohožník – Senica 0:1 (kon.)
Krásnohorské Podhradie – Michalovce 0:6 (kon.) | Selce – Pohronie 0:9 (kon.) | Bánová – Trnava 2:3 (kon.)
Bardejovská n.Ves – Košice 0:0 (odl.) | Lehota pod Vtáčnikom – Zlaté Moravce 0:3 (kon.) | FK Podkonice – Dunajská Streda 0:4 (kon.)
koniec
FK CSM Tisovec
1:8 (0:2)
AS Trenčín
Streda 14.08.2019, 17:00 • Futbalový štadión mesta Tisovec • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Konečné skóre 1:8 teda hovorí jasnou rečou, niečo podobné sa možno aj očakávalo, ale bolo to treba potvrdiť aj na ihrisku. Trenčín tak naplnil úlohu veľkeho favorita, nič nepodcenil a pohodlne postupuje ďalej. Tisovec dosiahol v tomto zápase aspoň jeden čestný zásah vďaka premenenej penalte Husanika, u hostí zaujali dva hattricky, o ktoré sa postarali Rogulić a Čatakovič, ďalšie dva presné zásahy sú na konte Kadáka.

    To je už z tohto prenosu všetko, ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:37)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Riadny hrací čas tohto pohárového stretnutia v Tisovci sa už naplnil, hlavný rozhodca Boris Marhefka však ešte nechá hostí zahrať posledný rohový kop.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Druhý hattrick v tomto zápase sa predsa len zrodil, ale jeho autorom je HAMZA ČATAKOVIĆ, ktorý však ťažil zo skvelej roboty už spomínaného Kadáka a po jeho presnej prihrávke a úspešnom zakončení upravuje na 1:8!
     
    88
    Jakub Kadák po svojom príchode na trávnik dáva o sebe často najavo, už sa dvakrát zapísal do streleckej listiny a terza veľa nechýbalo, aby aj on zaznamenal v tomto stretnutí hattrick. Lopta však napokon končí len u brankára Košičiara.
     
    87
    Domáci sa však ešte postarali o zaujímavú útočnú akciu, ale v pokutovom území súpera to už celé prekombinovali a napokon na bránu súpera nevyslali žiadnu strelu.
     
    85
    Tisovec si určite tento futbalový sviatok užil, ale zrejme by si už domáci želali aj koniec stretnutia. Bez prípadného nadstaveného času by sa ešte malo hrať 5 minút.
     
    84
    Trenčín dal gól!

    Góly ešte v Tisovci padajú, hostia si pripisujú svoj siedmy presný zásah v tomto zápase! JAKUB KADÁK si presne zbehol pred bránu domácich, kam Slávik vyslal vynikajúci center Slávik a spomínaný Kadák pohodlne hlavou dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 1:7!
     
    83
    Ofsajd zastavil teraz útočnú akciu Trenčína.
     
    82
    Domáci zachytili nepresnú prihrávku súpera a rysoval sa tak zaujímavý útok pre Tisovec. Szczepaniak však dostal prihrávku na päty a tak z tejto akcie nič nebolo.
     
    81
    Ani následný strelecký pokus na druhej strane nebol presný a Košičiar bude rozohrávať loptu od svojej brány. Futbalový sviatok v Tisovci sa už pomaličky končí.
     
    80
    Szczepaniak si vyslúžil veľký potlesk z tribún! Z hranice pokutového územia vymslel pekný strelecký pokus, ale lopta ide napokon len vedľa hosťujúcej bráne.
     
    79
    Striedanie v tíme FK CSM Tisovec: z ihriska odchádza Csabay, prichádza Kuchta.
     
    78
    Toto bola veľmi pekná kombinácia domácich futbalistov, ale lopta napokon končí len u brankára Šemrinca. Ten sa dnes napokon čistého konta nedočkal, keď kapituloval pri penalte.
     
    76
    Do konca samotného stretnutia ešte nejaký ten malý čas ostáva, uvidíme, koľko gólov ešte v Tisovci padne.
     
    75
    Trenčín dal gól!

    Šiety gól v domácej sieti! Tréner hostí mal v tomto prípade šťastnú ruku, JAKUB KADÁK si šikovne zbehol za obranu súpera a po presnej prihrávke v stopercentnej šanci nezaváhal – 1:6!
     
    73
    Na ihrisko sa dostáva domáci futbalista Jozef Morong a miestny hlásateľ oznámil, že sa tento hráč dnes dožíva svojich 20. narodenín! Je to tak pre neho určite pekný darček, zahrať si proti celku z Fortuna ligy, touto cestou sa rovnako pripájame ku gratulácii a prajeme všetko dobre!
     
    72
    Striedanie v tíme FK CSM Tisovec: z ihriska odchádza Šestina, prichádza Morong.
     
    71
    Dlhšiu dobu čakáme na ďalšiu zaujímavú príležitosť na jednej či druhej strane. Toto pohárové stretnutie v Tisovci sa pomaly blíži k svojmu záveru, o osude celého stretnutia je už dávno rozhodnuté.

    Miroslav Revaj

    Góly: 61. Husanik (pen.) – 7. Čataković, 33. Roguljić, 47. Čataković (pen.), 55. Roguljić, 56. Roguljić, 75. Kadák, 84. Kadák, 89. Čataković

    Karty:   29. Gálik (TIS) – 36. Laczkó (TRE), 41. Julien (TRE)


    FK CSM Tisovec: Košičiar – Slovák, Gálik, Juhász, Očenáš, Dacho (C), Švantner, Šestina, Csabay, Szczepaniak, Husanik
    Náhradníci: Drak – Švarc, Láska, Morong, Kubinec, Rosiar, Hronček, Kuchta, Halaj

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Slávik, Laczkó, Šulek, Julien – Lamine, Koolwijk, Roguljić – Osman, Čataković, Corryn
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Neeskens, Kadák, Buyl, Ligeon, Depetris

    Rozhodca: Boris Marhefka – Andrej Hrmo, Rastislav Kuba

    Diváci: 381