MFK Zvolen – Sereď 0:2 (kon.) | Tisovec – Trenčín 1:8 (kon.) | Rohožník – Senica 0:1 (kon.)
Krásnohorské Podhradie – Michalovce 0:6 (kon.) | Selce – Pohronie 0:9 (kon.) | Bánová – Trnava 2:3 (kon.)
Bardejovská n.Ves – Košice 0:0 (odl.) | Lehota pod Vtáčnikom – Zlaté Moravce 0:3 (kon.) | FK Podkonice – Dunajská Streda 0:4 (kon.)
koniec
FK CSM Tisovec
1:8 (0:2)
AS Trenčín
Streda 14.08.2019, 17:00 • Futbalový štadión mesta Tisovec • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Konečné skóre 1:8 teda hovorí jasnou rečou, niečo podobné sa možno aj očakávalo, ale bolo to treba potvrdiť aj na ihrisku. Trenčín tak naplnil úlohu veľkeho favorita, nič nepodcenil a pohodlne postupuje ďalej. Tisovec dosiahol v tomto zápase aspoň jeden čestný zásah vďaka premenenej penalte Husanika, u hostí zaujali dva hattricky, o ktoré sa postarali Rogulić a Čatakovič, ďalšie dva presné zásahy sú na konte Kadáka.

    To je už z tohto prenosu všetko, ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:52:37)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90
    Riadny hrací čas tohto pohárového stretnutia v Tisovci sa už naplnil, hlavný rozhodca Boris Marhefka však ešte nechá hostí zahrať posledný rohový kop.
     
    89
    Trenčín dal gól!

    Druhý hattrick v tomto zápase sa predsa len zrodil, ale jeho autorom je HAMZA ČATAKOVIĆ, ktorý však ťažil zo skvelej roboty už spomínaného Kadáka a po jeho presnej prihrávke a úspešnom zakončení upravuje na 1:8!
     
    88
    Jakub Kadák po svojom príchode na trávnik dáva o sebe často najavo, už sa dvakrát zapísal do streleckej listiny a terza veľa nechýbalo, aby aj on zaznamenal v tomto stretnutí hattrick. Lopta však napokon končí len u brankára Košičiara.
     
    87
    Domáci sa však ešte postarali o zaujímavú útočnú akciu, ale v pokutovom území súpera to už celé prekombinovali a napokon na bránu súpera nevyslali žiadnu strelu.
     
    85
    Tisovec si určite tento futbalový sviatok užil, ale zrejme by si už domáci želali aj koniec stretnutia. Bez prípadného nadstaveného času by sa ešte malo hrať 5 minút.
     
    84
    Trenčín dal gól!

    Góly ešte v Tisovci padajú, hostia si pripisujú svoj siedmy presný zásah v tomto zápase! JAKUB KADÁK si presne zbehol pred bránu domácich, kam Slávik vyslal vynikajúci center Slávik a spomínaný Kadák pohodlne hlavou dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 1:7!
     
    83
    Ofsajd zastavil teraz útočnú akciu Trenčína.
     
    82
    Domáci zachytili nepresnú prihrávku súpera a rysoval sa tak zaujímavý útok pre Tisovec. Szczepaniak však dostal prihrávku na päty a tak z tejto akcie nič nebolo.
     
    81
    Ani následný strelecký pokus na druhej strane nebol presný a Košičiar bude rozohrávať loptu od svojej brány. Futbalový sviatok v Tisovci sa už pomaličky končí.
     
    80
    Szczepaniak si vyslúžil veľký potlesk z tribún! Z hranice pokutového územia vymslel pekný strelecký pokus, ale lopta ide napokon len vedľa hosťujúcej bráne.
     
    79
    Striedanie v tíme FK CSM Tisovec: z ihriska odchádza Csabay, prichádza Kuchta.
     
    78
    Toto bola veľmi pekná kombinácia domácich futbalistov, ale lopta napokon končí len u brankára Šemrinca. Ten sa dnes napokon čistého konta nedočkal, keď kapituloval pri penalte.
     
    76
    Do konca samotného stretnutia ešte nejaký ten malý čas ostáva, uvidíme, koľko gólov ešte v Tisovci padne.
     
    75
    Trenčín dal gól!

    Šiety gól v domácej sieti! Tréner hostí mal v tomto prípade šťastnú ruku, JAKUB KADÁK si šikovne zbehol za obranu súpera a po presnej prihrávke v stopercentnej šanci nezaváhal – 1:6!
     
    73
    Na ihrisko sa dostáva domáci futbalista Jozef Morong a miestny hlásateľ oznámil, že sa tento hráč dnes dožíva svojich 20. narodenín! Je to tak pre neho určite pekný darček, zahrať si proti celku z Fortuna ligy, touto cestou sa rovnako pripájame ku gratulácii a prajeme všetko dobre!
     
    72
    Striedanie v tíme FK CSM Tisovec: z ihriska odchádza Šestina, prichádza Morong.
     
    71
    Dlhšiu dobu čakáme na ďalšiu zaujímavú príležitosť na jednej či druhej strane. Toto pohárové stretnutie v Tisovci sa pomaly blíži k svojmu záveru, o osude celého stretnutia je už dávno rozhodnuté.
     
    70
    Striedanie v tíme FK CSM Tisovec: z ihriska odchádza Dacho, prichádza Rosiar.
     
    69
    Tam domáci futbalisti nijak nepochodili a lopta sa už vracia späť na kopačky Fortunaligistu.
     
    68
    Práve hostia teraz dlho okupovali šestnástku súpera, ale pri lopte je už Tisovec, ktorý sa rýchlo presúva na útočnú polovicu.
     
    66
    Aj Trenčín sa ešte snaží prezentovať ofenzívnym poňatím hry. Hostia sa tak už určite na ďalšie ligové stretnutie naladia úspešne, Trenčín chce určite v novej sezóne odčiniť zlé výkony z tej minulej, keď len o vlások unikol vypadnutiu do nižšej súťže.
     
    65
    Tisovec predsa len ešte svoje zbrane neskladá, ak sa to dá, snaží sa zaútočiť a prípadne tak potešiť znova divákov v hľadisku. Domáci futbalisti by si však určite zaslúžili lepšiu atmosféru na štadióne.
     
    64
    Nový už na ihrisku Kadák sa rýchlo zapojil do útočnej akcie svojho celku a na bránu súpera vyslal aj prízemný pokus. Tejto strele však chýbalo všetko podstatné a tak si Košičiar pripisuje ľahký zákrok.
     
    63
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Roguljić, prichádza Kadák.
     
    62
    Zrejme základný cieľ Tisovca v tomto zápase je splnení, domáci strelili gól celku z Fortuna ligy. Uvidíme, čo nám ešte toto pohárové stretnutie ponúkne.
     
    61
    FK CSM Tisovec dáva gól!
    Domáce tribúny mohli zajásať, loptu si na biely bod postavil PATRIK HUSANIK a Šemrinca poslal do opačnej strany – 1:5!
     
    60
    Bola nariadená penalta pre Tisovec! Tak predsa len tu je veľká šanca pre domácich na strelenie gólu, Erik Csabay bol faulovaný Laminem a tak bude Šemrinec čeliť pokutovému kopu!
     
    59
    Ale domáci teraz zahrávali rohový kop a na pozore sa musel mať brankár a kapitán v jednej osobe Šemrinec. Tisovec si tak ešte rohový kop zopakuje.
     
    58
    Dlhšiu dobu sa už domáci futbalisti nedostali na útočnú polovicu. Aj naďalej tak prebieha tlak Trenčína, ktorý chce ešte čo najviac navýšiť svoje vedenie.
     
    57
    Z tribúny sa ozval jeden optimistický fanúšik, ktorý stále povzbudzuje domáci celok a určite verí, že Tisovec sa dočká aspoň čestného zásahu. Ako to však vyzerá na ihrisku, domáci budú radi, keď gólov dostanú už čo najmenej.
     
    56
    Trenčín dal gól!

    Tisovec sa ešte ani naotriasol zo štvrtého gólu a brankár Košičiar už loví loptu zo svojej piatykrát! Opäť výborne zaúradovala spolupráca Čatakovič – ANTE ROGULJIĆ, keď si druhý menovaný šikovne počkal pred bránou a dočkal sa tak hattricku v tomto zápase – 0:5!
     
    55
    Trenčín dal gól!

    Štvrtý gól v domácej sieti! Po peknom prechode do útoku sa lopty zmocnil ANTE ROGULJIĆ a presnou strelou spoza pokutového územia upravuje stav zápasu na 0:5!
     
    54
    Dianie v druhom polčase zatiaľ jednoznačne ovláda Trenčín. Domáci sú pod stálym tlakom a nevyzerá to nijak nádejne so šancou na aspoň jeden čestný zásah.
     
    53
    Kedže to bolo s celkom zaujímavej vzdialenosti, bol tu pokus o priame ohrozenie brány. Lopta však smeruje len mimo troch žrdí, Košičiar nijak zasahovať nemusel.
     
    52
    Faul domáceho Gálika, ktorý už jednu žltú kartu na svojom konte má. Hlavný rozhodca je v tomto prípade milostivý a Gálikovi druhú neudelil. Budeme sledovať priamy kop hostí na útočnej polovici.
     
    51
    Fortunaligista zahrával rohový kop, lopta sa dostala k Šulekovi, ale ten aj v tomto prípade mieril nad bránu domáceho celku. Od nej uvedie loptu späť do hry brankár Košičiar.
     
    50
    Diváci sa teraz mohli pokochať strelou Čatakovića, ktorý má dnes našliapnuté za hattrickom. Má ešte dostatok času, aby sa mu to podarilo úspešne realizovať.
     
    49
    Škoda, že ci možno cestu na štadión nenašlo viacej divákov, ktorí by sa postarali o lepšiu atmosféru. Predsa len, to je pre tento štvrtoligový celok futbalový sviatok.
     
    48
    O postupune Trenčína do ďalšieho kola Slovenského pohára tak už zrejme niet pochýb. Uvidíme, či sa domácim aspoň podarí vsietiť čestný zásah, či prípadne nejakým spôsobom ešte toto stretnutie zdramatizovať.
     
    47
    Trenčín dal gól!

    Loptu si na biely bod postavil HAMZA ČATAKOVIĆ, ktorý ju posiela do opačnej strany, ako sa hodil brankár Košičiar a tak hostia vyhrávajú už rozdielom triedy – 0:3!
     
    47
    Nový muž na ihrisku Buyl bol v pokutovkm území domácich faulovaný a tak Trenčín získava hneď v úvode druhého polčasu penaltu!
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Julien, prichádza Neeskens.
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Bukari, prichádza Buyl.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami stretnutia späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    Úvodné dejstvo pohárového stretnutia v Tisovci medzi domácim celkom a Trenčínom ponúklo dva presné zásahy. Fortunaligistu od začiatku diktuje tempo hry a domácich nepúšťa do ničoho vážneho, okrem 39. minúty, kedy musel Šemrinec vytiahnúť výborný zákrok pri priamom kope Husanika. Za Trenčín skórovali v 7. minúte Čatakovič a v 33. minúte Roguljić. Hostia mali viacej dobrý príležitostí na skórovanie, ale tie ostali nevyužité. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:01.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Riadni hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní. Výrazne sa hrav prvom dejstve neprerušovala, zrejme teda Boris Marhefka ani nič nadstavovať nebude.
     
    43
    Dnešné stretnutie sleduje 381 divákov.
     
    42
    Tisovec získal ďalší priamy kop na útočnej polovici, v tomto prípade to však už z tak dobrej vzdialenosti nebolo. Opäť sa úlohy exekútora tejto situácie zhostil Husanik, ale jeho pokus končí na dobre postavenom múre.
     
    41
    Žltú kartu dostáva Julien (AS Trenčín).
     
    40
    Domáci futbalisti ešte zahrávali rohový kop, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Tisovec však získava čoraz viac väčšie sebavedomie a nebojí sa útočiť aj vo väčšom počte.
     
    39
    Je tu prvá veľká šanca pre domáci celok! Tisovec získal priamy kop tesne pred pokutovým územím súpera, jeho realizácie sa ujal Patrik Husanik a donútil Šemrinca vytiahnúť výborný zákrok!
     
    38
    Zakončenie Čatakovića ide tesne vedľa domácej brány. Hosťujúci futbalista už dnes jeden gól dal, určite by rád túto svoju štatistiku ešte rozšíril.
     
    37
    Sledovali sme útočnú akciu hostí po zisku lopty, Corryn sa však v rozhodujúcej chvíli pred pokutovým územím pošmykol a tak sme už nič zaujímavého nevideli.
     
    36
    Žltú kartu dostáva Laczkó (AS Trenčín).
     
    35
    Necelých desať minút ostáva do konca prvého polčasu. Zatiaľ sa všetko vyvíja podľa očakávania a papierových predpokladov, čo domáce tribúny nijak neteší.
     
    34
    Fortunaligista hrá tak teraz s väčším pokojom, ale stále nemá vyhraté a musí ďalej pokračovať v zodpovednom výkope. Črtá sa teda otázka, či domáci dnes aspoň dokážu streliť jeden gól.
     
    33
    Trenčín dal gól!

    Hostia navyšujú svoje vedenie! Sledovali sme rýchlu útočnú akciu Trenčína, Bukari potiahol loptu do pokutového územia, pred bránou našiel svojou presnou prihrávkou ANTEHO ROGULJIĆA a ten sa nemýlil – 0:2!
     
    32
    Dlhšiu dobu však čakáme na ďalšiu zaujímavú akciu, ktorá by určite potešila aj domácich fanúšikov, ktorí sa prišli pozrieť na fortunaligový celok na vlastnom trávniku.
     
    31
    Polhodina z tohto stretnutia v Tisovci je už minulosťou, hostia aj naďalej vyhrávajú po góle Čatakoviča najtesnejším rozdielom. Trenčín už mal svoje príležitosti toto vedenie navýšiť, ale zatiaľ sa tak nestalo.
     
    30
    Priamy kop napokon nič zaujímavého neponúkol, domáci sa znova úspešne ubránili a loptu dostávajú do bezpečia.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Gálik (FK CSM Tisovec).
     
    29
    Gálik fauloval jedného zo súperov a tak Trenčín ešte získava priamy kop na hranici pokutového územia, bude to v blízkosti pokutového územia súpera.
     
    28
    Domáci fanúšikovia vedia odmeniť každú útočnú akciu Tisovca veľkým potleskom, ale inak vládne na tomto štadióne komorná atmosféra. Počasie zatiaľ praje futbalu, zrejme by to chcelo nejakú poriadnu akciu, ktorá by to celé oživila.
     
    27
    Rohový kop domáci celok úspešne zvládol ubrániť a dostáva loptu do bezpečia. Trenčín však už znova kombinuje na útočnej polovici.
     
    26
    Prihrávka do pokutového územia končí u stopérov Tisovca, Fortunaligista získava ešte rohový kop. Košičiar si už teda organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    25
    Brankár Košičiar dobre čítal hru a včas išiel proti tejto centrovanej lopte. Tlak hostí však stále pokračuje, ale Tisovec sa bráni úspešne a vyslúžil si ďalší potlesk z hľadiska.
     
    24
    Momentálne sa domáci celok musí brániť a je nasťahovaný pred vlastným pokutovým územím. Hostia vyvíjajú veľký tlak a zrejme je teda len otázkou času, kedy svoje vedenie navýšia.
     
    23
    Trenčín postupune zlešuje presnosť svojich prihrávok a pred pokutovým územím súpera tak vie narobiť poriadny vietor. Podarí sa hosťom ešte navýšiť svoje vedenie do konca prvého polčasu?
     
    22
    Dostávame sa za polovicu prvého polčasu. V Tisovci zatiaľ diváci videli jeden presný zásah, o ktorý sa v siedmej minúte postaral Čataković. Hostia mali okrem toho ešte dve veľké príležitosti na gól, ale Šulek s Corrynom ich nevyužili.
     
    21
    Potom nasledoval pokus o rýchly útočný výpad domácich, ale ten je prerušený nedovoleným zákrokom. Hlavný rozhodca Boris Marhefka zatiaľ k žiadnemu kartovému trestu nesiahol.
     
    20
    Veľká šanca pre favorita zápasu! Corryn si výborne nabehol za obranu súpera v pokutovom území, následne sa s loptou ocitol sám pred brankárom Košičiarom, ale v stopercentnej šanci zlyhal.
     
    19
    Futbalisti Tisovca čakajú na každú stratu lopty súpera a potom vyrážajú do rýchleho protiútoku. Ani tie však nie sú nijak nebezpečné, aby sa defenzíva hostí musela mať na pozore.
     
    17
    Pri lopte sú teda opäť hostia, ale momentálne len ťažko prenikajú na útočnú polovicu. V Tisovci sa dnes určite chystali na veľký futbalový sviatok, ale nijak atraktívne stretnutie to zatiaľ nie je.
     
    16
    Domáci kapitán Dacho potiahol útočný výpad domáceho celku, následne sa mu podarilo aj zakončiť, ale mieriel nepresne. Fanúšikovia domáceho celku to však aj tak odmenili veľkým potleskom.
     
    15
    Osmanov pokus však bol teraz takisto veľmi nepresný a chýbala mu aj potrebná razancia. Košičiar tak bude rozohrávať loptu od svojej brány.
     
    14
    Tie sú však veľmi nepresné, ale hostia sú z lavičky nabádaní, aby takéto pokusy vysielali na bránu súpera častejšie.
     
    13
    Aj naďalej sledujeme kombináciu fortunaligového celku na polovici súpera, ale k ničomu prevratnému nevedie. Hostia to skúšajú aj strelami z väčšej vzdialenosti.
     
    12
    Na strane domácich môžme určite hovoriť o veľkej bojovnosti. Tisovec trplezlivo čaká na každú jednu loptu a potom sa snaží rovnako zaútočiť.
     
    11
    Môžme zatiaľ konštatovať, že moc záživné stretnutie zatiaľ nesledujeme. Trenčín zakladá častejšie svoje útočné akcie, ale tie nič zaujímavého neponúkajú.
     
    10
    Úvodná desaťminútovka v Tisovci už ubehla, favorit zápasu zatiaľ vyhráva najtesnejším rozdielom a snaží sa čo najskôr pridať aj svoj druhý presný zásah.
     
    9
    Momentálne sledujeme kombináciu hostí na útočnej polovici. Domáci však vysoko napádajú súperovu rozohrávku a nepúšťajú ho do žiadnej vyloženej šance.
     
    8
    Keď už sa k lopte dostane Tisovec, tak domáci futbalisti sa snažia o založenie útočnej akcie. Určite by pre Tisovec bol v tomto zápase veľkým úspechom strelenie gólu v súperovej sieti.
     
    7
    Trenčín dal gól!

    Máme tu otvárací zásah tohto stretnutia, podľa očakávania idú do vedenia hostia z Trenčína! Fortunaligista založil rýchly útočný výpad, na hranici pokutového územia sa k lopte dostal HAMZA ČATAKOVIĆ a jeho strela presne k tyčke nedala Košičiarovi žiadnu šancu na zákrok – 0:1!
     
    7
    Zatiaľ sa všetko vyvíja podľa očakávania, častejšie je pri lopte Trenčín, ktorý však má teraz problémy s prechodom do útoku. Uvidíme, kedy sa zrodí ďalšia šanca fortunaligistu.
     
    6
    Domáci futbalista Peter Szczepaniak si teraz vyslúžil potelsk domácich tribún, keď predviedol pekný individuálny prienik pred pokutové územie, ale jeho následnú prihrávku upratala defenzíva AS do bezpečia.
     
    5
    O svoj prvý útočný výpad v tomto zápase sa postarali už aj domáci futbalisti. Nič zaujímavého nám to však neponúklo, nasledoval len faul jedného z domácich a tak majú loptu na svojich kopačkách opäť hostia.
     
    4
    Hostia zahrávali onedlho ďalšie dva rohové kopy a zrodila sa aj ich prvá väčšia šanca v tomto zápase! Pred bránu domácich si výborne nabehol Šulek, ale jeho hlavička ide tesne nad!
     
    3
    Boli sme svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase, o ktorý sa postaral Trenčín. Domáca obrana zvládla túto situáciu a loptu dostáva do bezpečia.
     
    2
    Koolwijk potiahol prvú útočnú akciu hostí, ale jeho finálna prihrávka do vnútra pokutového územia súpera končí len u brankára Košičiara.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácim futbalistom, ktorí dnes nastupujú v žltých dresoch, favorit z Trenčína má na sebe dresy červenej farby.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca Boris Marhefka spoločne so svojimi asistentmi Andrejom Hrmom a Rastislavom Kubom privádzajú oba celky na hraciu plochu. Prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný futbalový podvečer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes sú na programe zápasy druhého kola Slovenského pohára. Do hry sa už dostávajú aj fortunaligové celke a timy z nižších súťaží sa tak môžu tešiť na zaujímavú konfrontáciu. Futbalový sviatok čaká Tisovec, ktorý na svojom trávniku hostí Trenčín. Favorit zápasu je jasný, ale začína sa od nuly a domáci budú chcieť veľkého súpera určite potrápiť. Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FK CSM Tisovec: Košičiar – Slovák, Gálik, Juhász, Očenáš, Dacho (C), Švantner, Šestina, Csabay, Szczepaniak, Husanik

    Náhradníci: Drak – Švarc, Láska, Morong, Kubinec, Rosiar, Hronček, Kuchta, Halaj

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Slávik, Laczkó, Šulek, Julien – Lamine, Koolwijk, Roguljić – Osman, Čataković, Corryn

    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Neeskens, Kadák, Buyl, Ligeon, Depetris

    Rozhodca: Boris Marhefka – Andrej Hrmo, Rastislav Kuba
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK CSM Tisovec a AS Trenčín. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    V stredu je na programe pokračovanie Slovenského pohára, do hry sa už dostávajú aj fortunaligové celky, ktoré čaká konfrontácia s celkami z nižších súťaží a pre tie to je vždy veľký futbalový sviatok. Jeden z nich sa uskutoční aj v Tisovci, kam zavíta Trenčín.

    FK CSM Tisovec:
    Domáci celok je účastníkom IV. ligy JUH. Nižšie súťaže sa rozbehli pomerne nedávno, zatiaľ sa stihli odohrať dve stretnutia. V nich bol Tisovec stopercentný a momentálne je vďaka lepšiemu skóre lídrom tejto súťaže. Tisovec začal svoju púť v pohári od prvého kola, v rámci ktorého uspel na pôde Revúcej jednoznačne rozidelom triedy 3:0 a môže sa tak tešiť na tento futbalový sviatok doma.

    AS Trenčín:
    Fortunaligistu netreba nijak zvlášť bližšie predstavovať. Minulá sezóna Trenčínu nevyšla, ale je tu už tá nová a tak aj šanca to celé napraviť. V lige sa zatiaľ Trenčínu až tak nedarí, zo štyroch zápasov vyhral len jeden, jeden remizoval a v dvoch prípadoch sa stal porazeným celkom. Naposledy neuspel na pôde Senice, kde prehral 3:1.

    Favorit tohto zápasu je teda jasný, ale ako dobre vieme, pohárové zápasy dokážu prinášať aj veľké prekvapenia. Trenčín nesmie nič podceniť, v Tisovci sa však už určite na veľký sviatok a nechcú sa nechať zahanbiť.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 61. Husanik (pen.) – 7. Čataković, 33. Roguljić, 47. Čataković (pen.), 55. Roguljić, 56. Roguljić, 75. Kadák, 84. Kadák, 89. Čataković

    Karty:   29. Gálik (TIS) – 36. Laczkó (TRE), 41. Julien (TRE)


    FK CSM Tisovec: Košičiar – Slovák, Gálik, Juhász, Očenáš, Dacho (C), Švantner, Šestina, Csabay, Szczepaniak, Husanik
    Náhradníci: Drak – Švarc, Láska, Morong, Kubinec, Rosiar, Hronček, Kuchta, Halaj

    AS Trenčín: Šemrinec (C) – Slávik, Laczkó, Šulek, Julien – Lamine, Koolwijk, Roguljić – Osman, Čataković, Corryn
    Náhradníci: Chudý – Skovajsa, Neeskens, Kadák, Buyl, Ligeon, Depetris

    Rozhodca: Boris Marhefka – Andrej Hrmo, Rastislav Kuba

    Diváci: 381