Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Trenčín 6:3 (kon.) | Chomutov – Litoměřice 3:2 (kon.)
Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Jihlava – Prostějov 6:0 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.)
K. Vary – Novosibirsk 2:3 (kon.) | Martin – Lipt. Mikuláš 1:3 (kon.) | Michalovce – Linz sk 4:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Dubnica 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 7:5 (3:2 po s.n.) | Nový Jičín – Opava 1:5 (kon.)
Nitra – Ženeva sk 1:6 (kon.)
koniec
HC Bobři Valašské Meziříčí
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
TSS GROUP Dubnica
cz Utorok 13.08.2019, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • Prípravný zápas
Partner:
     
    Hosté z Dubnice po drtivém průběhu zápasu, kdy doháněli ztrátu proti Bobrům, nakonec rozhodli o svém vítězství půl minuty před koncem zásluhou Michala Kokavece. Valaši tak ve svém prvním přípravném zápase prohrávají, Dubnica si na Slovensko odváží výhru. (20:03:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:21
    Tým Dubnica nad Váhom právě vstřelil branku! Dubnica se v poslední minutě dostala do přečíslení dva na jednoho, ve kterém vzal MICHAL KOKAVEC zodpovědnost na svá bedra s střelou mezi betony Slováka otáčí necelou minutu před koncem skóre zápasu na stranu hostí! Asistence: Oliver Ďuriš.
     
    58:47
    Slovák si poradil s rychlou akcí soupeře a skvělým postřehem zachytil puk do své lapačky.
     
    57:12
    Dubnica hraje v plném počtu.
     
    56:27
    Bobři mačkají hosty v jejich pásmu, nedaří se jim ale dostat ke střelbě, ze které by dokázali vsítit vítěznou branku.
     
    55:42
    Dubnica hraje se čtyřmi hráči na ledě.
     
    55:12
    Vyloučení v týmu MHK Dubnica nad Váhom (Ďuriš – 2 min., sekání).
     
    54:33
    Valaši se dostali po dlouhé sérii přihrávek k zakončení, se kterým Lakosil neměl příliš práce a bez problémů puk uchoval ve své moci.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu MHK Dubnica nad Váhom (Jarábek – 2 min., vysoká hůl).
     
    53:15
    Bobři jen nahodili kotouč do útočné třetiny, nakonec se ale dostali k nebezpečné šanci střelou z levého kruhu. Nepřesná rána ale skončila mimo tři tyče.
     
    51:21
    Dubnica svůj tlak s přibývajícími minutami poslední části zesiluje. Nadále jí však činní problém kloudný přechod přes útočnou modrou čáru, čímž se v dnešním utkání připravila o řadu slibně se rozvíjejících akcí.
     
    49:59
    Lakosil znovu a opět včas na svém místě. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    48:39
    Už to vypadalo, že se Dubnica dostává ze spárů soupeře, Dalajka ale skvěle zabojoval a dostal kotouč znovu rychle na bobří hole. Následná střela končí opětovně v moci Lakosila.
     
    47:26
    Hráči Dubnice se pohlednou akcí dostali k zakončení z bezprostřední blízkosti před Slovákem. Brankář domácích si ale proti střele včas vyjel, čímž zakončujícímu hráči zmenšil úhel pro střelu dostatečně na to, aby jej nepřekonal.
     
    46:15
    Báchor se po vyhraném vhazování před Slovákem ihned vydal s kotoučem do útočné třetiny, kde jej vracel zpětnou přihrávkou na dojíždějící spoluhráče, následné střela pak jen těsně minula horní tyč brány.
     
    44:50
    Ani Valachům se nyní příliš nedaří přechod do útočného pásma, Dubnica však vyhozené kotouče vyhazuje pouze do útočné třetiny.
     
    43:28
    Lakosil znovu zúročuje své zkušenosti proti přečíslení Bobrů skvělým přemístěním a lapačkou v pravý čas na svém místě tak, aby zastavil jistý gól.

    Daniel Gargulák


    Hľadáme spravodajcu pre tím TSS GROUP Dubnica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 3. Dalajka (Smrčka, Vávra), 38. Smrčka (Dalajka, Vávra) – 38. Mokrohajský (Ďuriš), 41. Ďuriš (Kokavec, Bagin), 60. Kokavec (Ďuriš)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Weintritt, Mikel (A), Holiš, Báchor, Kamas, Ďurkáč – Siner, Dvořák, Seidler, Smrčka, Vávra, Dalajka, Pořický, Martiník (C), Andris, Peška, Kuchařík, Vaněk.
    TSS GROUP Dubnica: Lakosil (Kutej) – Homér, Bagin, Fančovič, Švec, Jarábek, Chatrnúch, Plavecký ,Janík, Ďuriš, Kokavec, Trenčan, Hegyi, Ferleťák, Hefka, Jakubík, Hus, Mokrohajský, Ferenyi, Pelech.