Hradec Králové – Chabarovsk 7:0 (kon.)
koniec
Mountfield HK
7:0 (5:0, 2:0, 0:0)
Amur Chabarovsk
cz Pondelok 12.08.2019, 18:00 • ČPP arena (Hradec Králové) • Memoriál Zbyňka Kusého
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Hradec si ještě zahraje přesilovou hru. Ondřej Vitásek inkasuje dvě minuty za hrubost, když skolil svého soka v rohu kluziště za svou bránou.
     
    49:28
    Další povedená hokejová akce! Červený se po pravém křídle vysunul kupředu a bekhendovou zpětnou přihrávkou našel Rákose před bránou. Druhý jmenovaný ale trefil jen gólmana Amuru.
     
    49:12
    Tomáš Zohorna se nyní šikovně zbavil dvou beků a z levé strany se dostal až před bránu. Z bezprostřední blízkosti si však na Lukeše nepřišel.
     
    47:36
    Jordán šikovně prostrčil kupředu na Jazkova, jenž stál sám před Lukešem, jenže z bezprostřední blízkosti poněkud nepochopitelně netrefil prostor mezi třemi tyčemi...
     
    46:08
    Rosandić dostal přihrávku na pravou stranu k modré čáře, chytře si vyjel až na kruh a parádní ranou orazítkoval spojnici břevna a tyče!
     
    45:07
    Turbin teď u hrazení v obranném pásmu nevybíravě fauloval Miškáře, kterého krosčekem poslal hlavou na hrazení. Dvě minuty jsou za tento zákrok oprávněné.
     
    41:26
    Rudenkov se dostal do dobré pozice na vrcholu kruhů a jeho rána snesla přísnější parametry. Lukeš si ji ale mezi rukou a tělem projít nenechal.
     
    37:10
    Třináct sekund přesilovky pět na tři pro ruský celek! Mislav Rosandić přisedá k Cingelovi po zákroku vysokou holí.
     
    35:23
    Na vyloučení je dnešní duel opravdu bohatý. Další do sbírky přidává Lukáš Cingel, jenž inkasuje dvě trestné minuty po háku, který nasadil soupeři ve středním pásmu.
     
    35:08
    Tři na jednoho nyní šla první útočná formace Mountfieldu, přihrávka Smoleňáka na Rákose však už byla navíc, a tak tato velká šance zůstává nevyužita.
     
    32:35
    Rudenkov dostal na pravém kruhu parádní šanci. Lukeš mu ale ukázal lapačku a útočník ruského celku do ní touš poslušně poslal.
     
    31:40
    Dalším hříšníkem je Rudolf Červený, jenž obdržel menší trest za podrážení. Amur bude hrát 54 sekund netypickou přesilovku čtyři na tři.
     
    30:45
    Přesilovka trvala dvanáct sekund a síly na ledě se srovnávají. Tomáš Zohorna naprosto zbytečně přidržel Cibulskiskovi hůl a připravil tak svůj tým o přesilovku.
     
    30:33
    Amur si zkusí další početní výhodu. Čáp za vlastní bránou zahákoval svého soupeře a nyní si dvě minuty odpočine.
     
    30:02
    Gorškov si krátce po vhazování vyjel mezi kruhy, dostal puk a měl tutovou šanci, kterou mu nyní parádním semaforem sebral Lukeš!
     
    27:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dnes je to opravdu parádní představení hradecké ofenzivní síly! MATĚJ CHALUPA střílí svůj druhý gól během jedné minuty! Nyní si krásně vyjel na pravý kruh a nechytatelnou ránou poslal touš do vzdálenějšího horního rohu, Langhamer byl bez šance. Rovněž se jedná o druhý gól v oslabení. Bez asistence.
     
    26:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec skóruje také v oslabení. Nyní to bylo velké představení MATĚJE CHALUPY, který na útočné modré získal puk, nádhernou stahovačkou vyřadil ze hry obránce a ranou na lapačku pokořil i Langhamera – 6:0! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    25:54
    Síly na ledě se srovnávají. Filip Pavlík usedá na lavici hanby. Obdržel dvě minuty za podrážení.
     
    24:21
    Kapiturov sekl Smoleňáka při zakončení a nyní už sedí na trestné lavici, doufaje, že jeho tým přežije toto oslabení.
     
    24:21
    Červený šikovně nahazoval bekhendem od pravého hrazení před bránu na Smoleňáka, kterému v lepším zakončení zabránil faul protihráče.
     
    22:40
    Lukáš Vopelka se dostal v oslabení do úniku a sám šel na Langhamera! Tomu udělal bekhendovou kličku, ale bývalý brankář brněnské Komety se skvěle roztáhl na brankové čáře a touš zastavil vyrážečkou.
     
    20:01
    Střídání v týmu Amur Chabarovsk: ze hřiště odchází Kiseljov, přichází Langhamer.
     
    19:41
    Ještě jednou budeme v této třetině vylučovat. Daniel Rákos putuje za katr již podruhé. Tentokrát jsou to 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    17:31
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tohle zavání debaklem. Hradec vede již 5:0! Rákos vybojoval touš v útočném pásmu zpět, nalákal na sebe všechny beky i gólmana, přihrál RADKU SMOLEŇÁKOVI a tomu nezbývalo nic jiného, než aby z blízkosti trefil prázdnou bránu. Asistence: Daniel Rákos, Tomáš Linhart.
     
    14:16
    Rosandićovi sjel kotouč při rozehrávce z čepele, přesto se Lvi dostali dopředu. Filip Pavlík měl na pravém kruhu dobrou možnost, ale Kiseljov jeho pokus na vzdálenější tyč vykopl betonem.
     
    12:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá další přesilovku a vede již 4:0! To je studená sprcha pro Amur. Hokej je někdy strašně jednoduchý. Cibulskis posunul touš z osy hřiště od modré čáry na pravý kruh a MATĚJ PAULOVIČ trefil naprosto přesně vzdálenější horní růžek. Připisuje si tak svou druhou trefu v tomto utkání! Asistence: Oskars Cibulskis.
     
    11:07
    Východočeši si zahrají přesilovou hru, Kondratěv přidržel svého protivníka v prostoru před vlastní klecí.
     
    09:12
    Střídání v týmu Amur Chabarovsk: ze hřiště odchází Langhamer, přichází Kiseljov.
     
    09:12
    Chabarovsk si bere oddechový čas a bude střídat brankáře.
     
    09:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec o minutu později zvyšuje již na 3:0! Gaspar našel přesnou přihrávkou mezi kruhy stojícího RUDOLFA ČERVENÉHO, jenž střílí svou první branku po návratu do města pod Bílou věží, když předvedl své rychlé zápěstí! Asistence: Michael Gaspar.
     
    08:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi ubránili oslabení a vzápětí zvyšují svůj náskok! MATĚJ PAULOVIČ dal jeden z nejsnazších gólů ve své kariéře, když dostal namazáno od protihráče, který se snažil rozehrát zpoza vlastní brány. Nepovedený pas zaskočil i Langhamera, který na Paulovičovu ránu reagoval pozdě – 2:0! Bez asistence.
     
    06:33
    Nebezpečná situace v brankovišti Lvů. Tomáš Zohorna vypálil z pravé strany, Lukešovi puk vypadl a zůstal ležet v brankovišti, odkud ho nakonec včas dostal Gaspar.
     
    06:08
    Jenže Lvi dlouho vyrovnaný počet hráčů neudrželi. Po ostřejším zákroku na jednoho ze svých spoluhráčů neudržel nervy Daniel Rákos, jenž podrazil protivníka a už sedí na trestné lavici.
     
    03:54
    Přesilovku si poměrně brzy zkusí také Chabarovsk. Podobně jako vyloučení Rasskazova je i hákování Filipa Pavlíka poměrně zbytečným faulem na polovině kluziště.
     
    02:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi využívají početní výhodu a rychle otevírají skóre duelu. ADAM KUBÍK sebral puk na pravém hrazení a rychle po něm pronikl dopředu. Hradec šel do přečíslení tři na jednoho, útočník Mountfieldu však vzal celou akci na sebe a střelou na bližší tyč zaskočil Langhamera – 1:0! Bez asistence.
     
    02:16
    Hradec se dostal do tlaku a po křižné přihrávce pálil poměrně zblízka Perret, jenže Langhamer se stihl přesunout.
     
    01:30
    Rasskazov je vyloučen za podrážení, kterého se poměrně zbytečně dopustil na útočné polovině.

    Petr Šatalík

    Góly a asistencie: 3. Kubík, 9. Paulovič, 10. Červený (Gaspar), 13. Paulovič (Cibulskis), 18. Smoleňák (Rákos, Linhart), 27. Chalupa (Čáp), 28. Chalupa

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Kubík (HKM)
    0:0   Golubev (CHA)
    2. séria:
    0:0   Perret (HKM)
    0:0   Kuzněcov (CHA)
    3. séria:
    0:0   Paulovič (HKM)
    0:0   H. Zohorna (CHA)
    4. séria:
    0:0   Cibulskis (HKM)
    0:1   T. Zohorna (CHA)
    5. séria:
    0:1   Červený (HKM)


    Mountfield HK: Lukeš (Mazanec) – Linhart, Čáp, Gaspar, Cibulskis, Rosandić, F. Pavlík, Váňa – Červený "A", Rákos "A", Smoleňák "C" – Chalupa, Cingel, Vincour – Miškář, Paulovič, Vopelka – Perret, Kubík, Dragoun.
    Amur Chabarovsk: Langhamer (10.–20. Kiseljov) – Vasiljev, Jordán "A", Korobov, Vitásek, Korjagin, Kondratěv "C", Kamalov, Turbin – H. Zohorna, T. Zohorna, Gorškov – Rudenkov "A", Rasskazov, Fajzullin – Golubev, Kapiturov, Jazkov – Železkov, Kuzněcov, Boltanov.

    Rozhodca: Hejduk, Ondráček – Rampír, Zídek

    Diváci: 2046