Orenburg – Zenit 0:2 (kon.) | Arsenal Tula – Rostov 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Lok. Moskva 1:0 (kon.)
koniec
CSKA Moskva
1:0 (1:0)
Lokomotiv Moskva
cz Nedeľa 28.07.2019, 18:00 • VEB Arena, Moskva • Ruská Premier Liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (20:05:45)
     
    Dnešní utkání sledovalo 27 897 diváků.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 19:10.
     
    Je dobojováno. Domácí hráči nakonec svůj těsný náskok, kterého docílili v závěru prvního poločasu, uhájili až do samého konce. Hosté ve druhé půli dali jasně najevo, že chtějí vyrovnat. Měli na to spousty příležitostí, ale marně dobývali branku Igora Akinfejeva. Ten míč za svá záda nepustil a udržel tak čisté konto. Domácí tak slaví v moskevském derby tři body, hosté z Lokomotivu odešli ze hřiště bez zisku jediného bodu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí vybojovali další rohový kop, který rozehráli nakrátko. Poté se ale do zakončení před hostující bránou nedostali.
     
    90+2
    U míče jsou domácí hráči, Fernandes odehrál autové vhazování a CSKA tak mohou nadále zůstat na polovině moskevského Lokomotivu.
     
    90
    Zápas bude nastaven o tři minuty navíc.
     
    90
    Hostující Ćorluka dostává žlutou kartu za protesty směrem k hlavnímu sudímu. Po faulu na Smolova se dožadoval penalty a něco ostřejšího mu řekl.
     
    89
    Hosté nemají co ztratit, všechny své poslední síly vynakládají do útočení. Zatím je to ale bez gólového efektu. Domácí dobře kryjí prostor před Akinfejevem.
     
    88
    Další šance Mirančuka, který střílel z dobré pozice, ale bylo to zase jen vysoko nad branku domácího celku.
     
    87
    Hráči Lokomotivu se pokusili o další akci, v níž se ale nedostali k další střele, která by mohla vést k vyrovnání. Nyní následuje odkop od domácí branky, který provede Igor Akinfejev.
     
    86
    Fjodor Smolov našel přihrávkou na pravé straně pokutového území volného Édera, který vyslal střelu z první, ale ta zamířila pouze vedle domácí brány. Akinfejev tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    85
    Arnór Sigurdsson byl přidržen soupeřem a sudí si toho okamžitě všiml. Hosté tak ztrácejí míč a musejí se vracet zpět do obrany. Domácí jdou totiž do rychlé akce na opačné straně.
     
    84
    Střídání v týmu CSKA Moskva: ze hřiště odchází Ilzat Achmetov, přichází Jaka Bijol.
     
    84
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Rifat Žemaletdinov, přichází Roman Tugarev.
     
    82
    Nababkin svedl souboj o míč se Smolovem, hostující hráč byl úspěšnější a dostal tak svůj tým znovu před domácí branku.
     
    81
    Rybus napálil míč z rohu velkého vápna, ale ten zaletěl jen vysoko nad domácí branku. Nicméně hosté stále drží balon a operují s ním před domácím brankářem Akinfejevem.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 42. Čalov (pen.)

    Karty:   4. Bistrović (CSK), 39. Magnússon (CSK), 58. Divejev (CSK), 74. Šarlija (CSK) – 48. Krychowiak (LMO), 90. Ćorluka (LMO)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:8. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 19:10.
    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Divejev, Vasin (33. Šarlija), Magnússon – Mário Fernandes, Bistrović (46. Nababkin), I. Achmetov (84. Bijol), Obljakov – Sigurdsson, Vlašić – Čalov.
    Náhradníci: Pomazun, Kyrnac – Tiknizjan, N'Diaye, Maradišvili, Nišimura, Šarlija, Jefremov, Kučajev, Nababkin, N. Černov, Bijol.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Živogljadov (56. Smolov), Cerqueira, Ćorluka (C), Rybus – Krychowiak, Barinov – Ignatěv, Al. Mirančuk, Žemaletdinov (84. Tugarev) – Éder.
    Náhradníci: Kočenkov, Medveděv – Smolov, Lysov, Idowu, Kulikov, Kolomejcev, Tugarev, Höwedes, Dorofejev, Magkejev, S. Kvěrkvelija.

    Rozhodca: Bezborodov – Safjan, Murašov

    Diváci: 27897