Jablonec – Slovácko 6:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Opava 4:1 (kon.) | Slavia – Sigma Olomouc 1:0 (kon.)
koniec
FK Jablonec
6:0 (1:0)
1.FC Slovácko
cz Nedeľa 28.07.2019, 16:30 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Česká FORTUNA:LIGA • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Slovácká katastrofa nekončí. Svůj druhý gól v zápase dává JAN SÝKORA, který podobně jako v prvním případě přehodil nešťastného Trmala. Velmi krutý závěr pro hostující tým.
     
    88
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Slovácko to dozadu totálně zabalilo. Tomáš Pilík teď výborně vyřešil situaci dva a dva, když vybídl ke skórování JANA CHRAMOSTU a ten už to měl opravdu jednoduché.
     
    86
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tak to už je kruté. Slovácko inkasuje již počtvrté z kopačky MILOŠE KRATOCHVÍLA, kterému naservíroval gólovou libůstku Libor Holík.
     
    71
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tohle už je pro Slovácko trochu kruté! Malou chvilinku po Krobově gólů střílí svou první trefu v jabloneckém dresu také JAN SÝKORA, který své sólo vstříc bráně zakončil krásným lobem přes Trmala.
     
    69
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tak to je debut z říše snů! Matoušek v pokutovém území nabil míč JANU KROBOVI a ten nadvakrát procpal míč z bezprostřední blízkosti do sítě! Po minutě na hřišti slaví první trefu v jabloneckém dresu.
     
    5
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Jablonec vůbec ten nejlepší možný scénář úvodu utkání. Holíkův centr z pravé strany doplachtil na hlavu MARTINA DOLEŽALA a domácí zabiják s přehledem uklidil míč do sítě.

    Jan Kousal

    Góly: 5. Doležal (Li. Holík), 69. Krob, 71. Sýkora (Matoušek), 86. Kratochvíl (Li. Holík), 88. Chramosta (T. Pilík), 90+1. Sýkora (Chramosta)

    Karty:   39. Břečka (JAB) – 54. Mich. Kadlec (SLO)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 4:7. Rohy: 5:5.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jugas, Břečka, Sýkora – Hübschman (C), Považanec – Kratochvíl, Matoušek (81. T. Pilík), R. Acosta (68. Krob) – Doležal (75. Chramosta).
    Náhradníci: Hanuš – T. Pilík, Plechatý, Krob, Chramosta, Fábry.

    1.FC Slovácko: Trmal – Reinberk, S. Hofmann, Mich. Kadlec, Šimko – V. Daníček (C) (80. Hellebrand) – M. Petržela (69. Sadílek), Navrátil, Havlík, Kalabiška – Zajíc (64. O. Šašinka).
    Náhradníci: Porcal – Vasiljev, Hellebrand, J. Krejčí, O. Šašinka, Divíšek, Sadílek.

    Rozhodca: Rejžek – Kotalík, Pečenka

    Diváci: 2 681