New York City – Kansas City 3:1 (kon.) | Los Angeles FC – Atlanta United 4:3 (kon.)
koniec
Los Angeles FC
4:3 (4:2)
Atlanta United FC
cz Sobota 27.07.2019, 04:05 • Banc of California Stadium, Los Angeles • MLS
Predzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že jsme sledovali další reklamu na fotbal, se s vámi loučím a přeji vám příjemný vstup do sobotního dne. (06:05:58)
     
    Sledovali jsme opravdu zajímavé utkání, které přineslo sedm branek. Z vítězství se raduje Los Angeles, jemuž vyšla koncovka prvního poločasu. Hlavně první část nabídla dechberoucí podívanou, jelikož k vidění bylo hned šest gólů, když z nich dal jiný fotbalista. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se Atlantě podařilo snížit, ovšem to bylo všechno. Hostující tým si sice vypracoval další příležitosti, ale kýženého vyrovnání se nedočkalo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Atlanta si vynutila ještě jeden faul, a tak měla šanci ze standardní situaci. K volnému kopu se postavil střídající Barco, jehož centr byl příliš krátký.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
    90. Gressel (ATA)
     
    90
    Německý fotbalista měl na noze vyrovnání! Míč propadl na zadní tyč, kde se nacházel Gressel. Hostujícímu hráči dlouho trvalo, než si balon zpracoval, a tak se skluzem stihl přispěchat obránce, jenž střelu k levé tyči zastavil.
     
    89
    Střídání v týmu Los Angeles FC: ze hřiště odchází Rossi, přichází Jaković.
     
    89
    Už to vypadalo, že Vela půjde sám na kasu. Jenže mexický fotbalista si nepohlídal postavení a praporek pomezního rozhodčí ihned vyletěl do vzduchu.
     
    88
    Hostující mužstvo kombinovalo na útočné polovině, ale znovu bez zakončení. Celou akci pokazila nepřesná přihrávka a míč dojel k domácímu brankáři.
     
    87
    Los Angeles znovu chystá střídaní, ale musí počkat na vhodný moment. Atlanta už by se pomalu měla nadechovat k závěrečnému tlaku.
     
    85
    A další zakončení domácího celku vyprodukoval Vela. Jeho pokus mířil k pravé tyči, jenže hostující gólman byl znovu připravený a připsal si další parádní zákrok.
    84. Nguyen (LAFC)
     
    84
    Přihrávku do vápna dostal Diomande, který si počkal na náběh spoluhráčů. Do druhé vlny si naběhl Nguyen, jenž mířil do pravého spodního rohu branky. Ovšem Guzan se natáhl a míč vyrazil na další roh.
     
    83
    Centr od praporku zamířil na první tyč, odkud byl balon odvrácen. Los Angeles si znovu našlo míč, a tak je v kombinaci. Trochu to vypadá, že domácí budou natahovat čas kombinací.
     
    82
    Střídající Nguyen se od rohového praporku probojoval až před branku, kde se zkoušel prosadil z ostrého úhlu. Jeho zakončení bylo ale sražené na další rohový kop.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Justin Meram (Atlanta United FC), který to přehnal s agresivitou. Hráč Atlanty si počínal trochu zápasnicky, když chytil soupeře za ramena a shodil jej na trávník.
     
    80
    Čekal jsem, že domácí kapitán bude dávat přihrávku pod sebe, ale rozhodl se pro zakončení z velkého úhlu. Vela si naběhl pro přihrávku na levou stranu šestnáctky, jenže jeho pumelice byla nepřesná.

    Michal Luxa

    Góly: 33. Diomande (Kaye), 38. Rossi, 42. Vela (pen.), 45. Atuesta (Diomande) – 2. Adams, 45+2. Martínez (Gressel), 51. Segura (vla.)

    Karty:   44. Remedi (ATA), 57. Gonzalez (ATA), 80. Meram (ATA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 1:4. Rohy: 13:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 15:14.
    Los Angeles FC: Fink – Beitashour (63. Nguyen), Zimmerman, Segura, Harvey – Kaye, Atuesta, Blessing – Vela (C), Diomande, Rossi (89. Jaković).
    Náhradníci: Miller – Jaković, Nguyen, Perez, Pérez, Ramírez, Zelaya.

    Atlanta United FC: Guzan (C) – Gressel, Robinson, Gonzales, Escobar – Nagbe, Remedi, Adams (46. Meram) – G. Martínez (59. Barco), J. Martínez, Hyndman.
    Náhradníci: Barco, Larentowicz, Meram, Pakrhurst, Pereira, Pogba, Vazquez.

    Rozhodca: Elfath – Parker, Atkins