Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Trnava – Sereď 2:0 (kon.) | Ružomberok – Nitra 1:0 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
1:2 (1:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Nedeľa 21.07.2019, 19:00Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Napokon v druhom polčase hosťujúca Dunajská Streda ukázala svoju silu a v Zlatých Moravciach zvíťazila. O oba góly DAC sa postaral kapitán Zsolt Kalmár, ktorý skóroval v 68. a 88. minúte. Hostia teda získavajú tri body do tabuľky a domáci, bohužiaľ, vychádzajú naprázdno.

    Ďakujeme za pozornosť. (20:52:28)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Loptu za postrannú čiaru vykopol Eric Davis, aut získavajú domáce Zlaté Moravce.
     
    90+1
    Veselovský z pravej strane hľadal vpredu Čmelíka, ktorý sa však cez protihráča nedokázal uvoľniť.
     
    90
    V úvodnom polčase si hráči DAC rozhodne určite nemohli povedať, že po tomto zápase budú mať na konte prvé tri body. Ich výkon sa však s pribúdajúcim časom stále zlepšoval a momentálne je to priaznivý stav pre hostí.
     
    88
    Dunajská Streda dala gól!
    DAC si zrejme zo Zlatých Moraviec odvezie tri body! V súbojoch v šestnástke uspel Ramirez, ktorý posunul loptu nakrátko Kružliakovi. Ten zase našiel prihrávkou tesne za šestnástku ZSOLTA KALMÁRA a on predviedol svoje strelecké majstrovstvo.
     
    87
    Válovčanovi sa po dlhšom čase podarilo zaútočiť. Dunajskostredčania si neboli takí istí v rozohrávke, lopta smerovala k Jedličkovi, ktorý stihol pred Válovčanom zasiahnuť.
     
    86
    Dunajská Streda rozbieha ďalší postupný útok. Hráči sú nasťahovaní po obvode šestnástky a hľadajú si miesta.
     
    85
    Kalmár prihrávkou z ľavej strany hľadal Čmelíka, ktorý sa síce k strele nedostal, ale zblízka chcel zakončovať aj Divković. Jeho pokus bol zblokovaný na rohový kop.
     
    84
    Dunajská Streda stále hýri aktivitou a v druhom polčase je rozhodne aktívnejšia v ofenzíve. Zlaté Moravce asi začínajú už iba brániť remízu, ktorá by taktiež bola úspechom.
     
    83
    Ronan posunul loptu za pokutovým územím Zsoltovi Kalmárovi, ktorý sa odhodlal k strele, no svoju delovku nasmeroval mimo priestoru bránky.
     
    82
    Prihrávka Ronana smerovala na kopačky Ramireza. Po pravej starne potom vybehol s loptou práve Ramirez a pre svoj tím vybojoval rohový kop.
     
    80
    Divković to teraz urobil výborne. Perfektnou prihrávkou pomedzi dvoch hráčov naštartoval Lukáša Čmelíka, ktorý strieľal, ale bránku minul.
     
    79
    Dlhá prihrávka pomerne dosť zahnala Richtárecha, ktorý utekal za loptou na útočnej polovici, no veľmi sa mu už v akcii pokračovať nepodarilo.
     
    78
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Kovaľ, prichádza Peter Orávik.
     
    77
    Po rohovom kope sa vo vápne obtáčal s loptou Eric Ramirez, mohol už pokojne strieľať, no zbytočne vymýšľal a správnu chvíľu prepásol.
     
    76
    Na opačnej strane ihriska vyskúšal prienik Eric David. Proti nemu dobre zapracoval Peter Čogley a Dunajská Streda získala rohový kop.
     
    75
    Silvio Júnior si vypýtal loptu na útočnej polovici. V hre však pokračovať nemohol, keďže sa ocitol v ofsajdovom postavení.
     
    74
    Trochu otvoreného priestoru mal pred sebou Lukáš Čmelík, ktorý vybehol po pravej strane ihriska, ukazoval sa mu vo vápne Ramirez, ale prihrať mu napokon nedokázal.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 21. Duga (Asanović) – 68. Kalmár (Koštrna), 88. Kalmár (Kružliak)

    Karty:   11. Grozdanovski (ZMO), 44. Válovčan (ZMO), 62. Pintér (ZMO) – 6. Rodolfo (DUN), 62. Ramírez (DUN)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Brašeň, Asanović, Pintér, Čögley – Kovaľ (78. Orávik), Duga, Grozdanovski, Válovčan – Ďubek (C) (72. Rodrigues Junior), Tkáč (58. Richtárech).
    Náhradníci: Chovan – Chren, Török, Richtárech, Orávik, Mihálik, Rodrigues Junior.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Davis, Beskorovajnyj, Kružliak, Koštrna – Vida – K. Vida (46. Divković), Kalmár (C), Ronan, Rodolfo – Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Oravec, Abdulrahman, Veselovský, Divković, Čmelík, Bednár.

    Rozhodca: Kružliak – Hancko, Bednár