Česko – Slovensko 9:4 (kon.)
koniec
Česko
9:4 (2:1, 7:3)
Slovensko
cz Štvrtok 11.07.2019, 17:15 • CEM Mar Bella, Barcelona • World Roller Games • Štvrťfinále
Partner:
     
    Češi jdou do semifinále! Pohledné a gólově bohaté derby se Slovenskem vyznělo v jejich prospěch a mohou se radovat z postupu. V semifinálovém boji český tým čeká vítěz duelu mezi Španělskem a Kanadou. (18:27:33)
     
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poslední slovo má ale český tým. Do samostatného úniku se dostal PETR KAFKA, kterému už nezbýval čas na vymýšlení, a tak prostě napřáhl a propálil slovenského brankáře. Bez asistence.
     
    39:32
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě se Slovensku daří snižovat manko. O čtvrtou branku se postaral PATRIK SZABÓ. Asistence: Andrej Mrázik.
     
    39:09
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    PATRIK SZABÓ ještě v poslední minutě koriguje skóre zápasu. Slovenský střelec dostal puk do jízdy a hodně prostoru, natlačil se před Frodla a křížnou střelou přesně vymetl šibenici. Asistence: Martin Žitňanský.
     
    38:56
    Zase Fiala. Tentokrát se prokličkoval až k nahrávce na Chamráda, před kterým se otevírala slovenská branka. Již překonaný Bohuš si musel oddechnout, když Chamrád nestřílel přesně.
     
    38:35
    Martin Fiala se šikovně dostal až před slovenskou branku a po naznačení zakončoval. Bohuš výborně zasáhl.
     
    37:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dobrou práci odvedl Bernad, kterému na zádech visel bránící protihráč a dokázal se natlačit až před branku, kam si najel ROBIN MALÝ, jenž se trefil pod víko slovenské branky. Asistence: Jakub Bernad.
     
    36:35
    Na českou branku se nalepil kotouč, jenže Frodl neváhal, aby jej vyrazil rozehrát.
     
    35:40
    Andrej Mrázik to zkusil z poměrně velké dálky, což nemohla Frodla rozhodit. Český brankář vyrazil.
     
    34:18
    Patrik Šebek se natlačil před slovenského hráče a z vrcholu kruhu mohl rovnou pálit na slovenskou branku. Bohuš se znovu vytáhl a rukavicí kotouč vytěsnil.
     
    33:57
    Fiala už hledal Chamráda před brankou, jenže tento pas stihl na poslední chvíli překazit slovenský obránce. Bohuš poté rychle zakryl kotouč lapačkou.
     
    33:27
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    V signalizované výhodě se slovenskému týmu povedlo alespoň snížit. Bednarič míchal s kotoučem v rohu a počkal si, než mu před branku najede DENIS TRENČAN, který bez obtíží zametl za Frodla. Asistence: Andrej Bednarič.
     
    32:47
    Malý přehrál kotouč na Loskota, který čekal na bodu pro vhazování a okamžitě střílel. Bohuš se roztáhl na brankovišti a stihl zasáhnout betonem.
     
    32:19
    Andrej Mrázik zkusil pozornost Frodla, jenže ten je na tomto šampionátu téměř neprůstřelný. Mrázik si na něj s touto střelou také nepřišel.
     
    32:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Semifinále se českému týmu čím dál více přibližuje. FILIP KUŤÁK dostal pár okamžiků navíc na levém kruhu a ihned toho využil. Jeho svižná střela se otřela o tyč a zapadla za Bohuše. Asistence: Jakub Cik.
     
    31:32
    Boris Ertel to zkusil bekhendem z levého kruhu. Frodl se natlačil ke své tyči a soupeři nedovolil najít prostor v jeho postavení.
     
    31:01
    Češi teď mají při útocích hodně prostoru, Chamrád při přečíslení tří na jednoho dobře vybídl Zbořila, jeho slušnou střelu ale parádně vyčapal Bohuš.

    David Šimon

    Góly a asistencie: 1. Šebek (Loskot), 2. Fiala (Chamrád), 21. Kafka (Loskot), 24. Kafka (Malý), 26. Cik (Kuťák), 28. Šebek (Chamrád), 33. Kuťák (Cik), 38. Malý (Bernad), 40. Kafka – 4. Uhnák (Nechala), 34. Trenčan (Bednarič), 40. Szabó (Žitňanský), 40. Szabó (Mrázik)


    Česko: Frodl (Brabec) – Strýček, Malý, Cik, Kuťák, Zbořil, Gremlica – Kafka, Bernad, Loskot, Chamrád, Rubeš, Fiala, Přibyl, Šebek.
    Slovensko: Neumann (30. Bohuš) – Uhnák, Žitňanský, Nechala, Valach, Szabó, Jurík, Burzala, Mrázik, Trenčan, Šimonič, Bednarič, Ertel.

    Rozhodca: Peters, Basso