Zabrze – Karviná 2:1 (kon.) | Dukla Praha – Ústí n. L. 2:2 (kon.) | Jihlava – Prostějov 4:0 (kon.)
Sereď – L. Mikuláš sk 7:2 (kon.) | Jablonec – Pardubice 4:1 (kon.) | Groznyj – Dunajská Streda sk 5:1 (kon.)
Jagiellonia – Ružomberok sk 2:1 (kon.) | Trnava – Skalica sk 3:3 (kon.) | Raków – Třinec 3:3 (kon.)
Sigma Olomouc – Hr. Králové 1:0 (kon.) | Jastrzębie – Opava 2:1 (kon.) | ETO Györ – Trenčín sk 0:4 (kon.)
Slovácko – Olimpic 2:0 (kon.) | Bischofswerdaer FV 08 – Teplice 1:4 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
koniec
FK Achmat Groznyj
5:1 (2:0)
DAC 1904 Dunajská Streda
Streda 26.06.2019, 17:00 • Fubalové ihrisko Bük • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Síce sa podarilo hosťom v druhom polčase znížiť zásluhou pekného gólu Kalmára z priameho kopu, ale chyby v defenzíve na strane DAC stále pribúdali a domáci Mbeng dnes piatimi gólmi rozhodol o víťazstve FK Achmat Groznyj v prípravnom stretnutí nad FC DAC Dunajská Streda 5:1!

    To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera! Budem sa na vás tešiť pri ďalších športových prenosoch. (18:48:40)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Riadny hrací čas sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či rozhodca ešte nechá hrať aj niečo naviac.
     
    87
    Ešte tu bol jeden útok zo strany domácich, ktorý smeroval až do pokutového územia súpera, ale nepresná prihrávka sa stala ľahkou korisťou futbalistov DAC.
     
    85
    Zrejem už nič zaujímavého neuvidíme, stretnutie sa len dohráva. Spokojnejší budú jednoznačne domáci, ktorí zvládli úlohu favorita.
     
    84
    Achmat sa snaží cez postupné prihrávky prenikať na polovicu súpera. Uvidíme, čo nám ponúknu záverečné minúty tohto prípravného stretnutia.
     
    83
    Bilenkyi obišiel domáceho brankára a z uhla dostal loptu do siete! Gól však napokon nebol uznaný, zrejme kvôli postaveniu mimo hru.
     
    81
    Momentálne sa hosťom darí kombinovať na útočnej polovici, ale znova sa do žiadnych vyložených šancí nedostávajú.
     
    79
    Opäť pri postrannej čiare prebehlo niekoľko výmien na oboch stranách. Ostáva nám dohrať necelých desať minút tohto prípravného stretnutia.
     
    78
    Na toto stretnutie bude určite s radosťou spomínať domáci Mbeng, ktorý zatiaľ vsietil všetky gól Achmatu. Podarí sa mu ešte nejaký pridať?
     
    77
    Na obraze hry sa nič nemení, stále sledujeme ten istý vývoj zvyšku stretnutia. Ojedinelé útoky na oboch stranách, ktoré nič zaujímavého neprinášajú.
     
    75
    Obdobná situácia potom vznikla aj na druhej strane, takže už dlhšiu dobu sme nič zaujímavého nevideli. Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto prípravného stretnutia.
     
    74
    Domáci založili postupný útok, ktorý však hostia zastavili tesne pred hranicou pokutového územia. Uvidíme, čo ponúkne tento rýchly brejk hostí.
     
    73
    Achmat je aj naďalej pri lopte, nikam sa neponáhľa a už len kontroluje zvyšok stretnutia. Hostia sa už ani nesnažia o napádanie súperovej rozohrávky.
     
    71
    Sledovali sme rýchly protiútok hostí, ale centrovaná lopta sa dostal len k brankárovi Gudievovi. Ten ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    70
    Približne dvadsaťminút ostáva do konca tohto prípravného stretnutia. Aj keď je o všetkom rozhodnuté, tréneri majú priestor vyskúšať si nejaké nové veci ohľadom taktiky či hráčov.
     
    69
    Opäť prebehla tak ako v prvom polčase občerstvovacia prestávka. Oba tímy tak nabrali potrebné sily do zvyšku tohto stretnutia.
     
    67
    Keďže sa jedná o prípravné stretnutie, prebieha aj viacero výmeny hráčov na oboch stranách. Zrejme tak už dávno nie sú na ihrisku identické zostavy, ako pred úvodným výkopom.
     
    66
    Do konca tohto stretnutia je relatívne dosť času. Aj keď je už o jeho osude rozhodnuté, uvidíme, či sa ešte dočkáme niečoho zaujímavého.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 4. Mbeng, 30. Mbeng, 51. Mbeng, 53. Mbeng, 60. Mbeng – 50. Kalmár


    FK Achmat Groznyj: Gudiev – Wilker, Nizic, Utsiev, Kaloshin, Shimanski, Ivanov, Roshi, Kharin, Berisha, Mbeng
    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák, Kone, Bednár, Koštrna – M. Vida – K. Vida, Kalmár – Divković, Taiwo, Blackman
    Náhradníci: Slančík – Matúš, Šatka, Nagy, Basiru, Veselovský, Sharani, Švec, Boateng, Bilenkyi