Real Madrid – Real Betis 0:2 (kon.) | Eibar – Barcelona 2:2 (kon.)
koniec
Real Madrid
0:2 (0:0)
Real Betis
Nedeľa 19.05.2019, 12:00 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Španielska LaLiga • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu a tejto sezóny LaLigy všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok nedele. (14:00:32)
     
    Držanie lopty: 47 % : 53 %.
    Strely na bránu: 9:9.
    Strely mimo: 3:7.
    Rohy: 1:5.
    Ofsajdy: 1:4.
    Fauly: 17:11.
     
    Real Madrid zakončil svoju sezónu vlastne tak, ako prebiehala, a po katastrofálnom druhom polčase podľahol Betisu 0:2. Hostia nemuseli asi predviesť ani žiadny extra výkon na to, aby domácich porazili, tí boli totiž v útoku takmer úplne bezzubí a naopak v obrane nechávali obrovské medzery, ktoré hostia dvakrát využili na strelenie gólov. Real Madrid končí na treťom mieste a aktuálne má stratu 18 bodov na Barcelonu, ktorá má ešte zápas s Eibarom k dobru. Vzhľadom k priebehu sezóny, chaose v klube, trénerským zmenám a výkonom Realu je však tretie miesto ešte veľmi dobrým výsledkom. Betis končí na desiatom mieste, čo je vzhľadom k ambíciám klubu tiež neúspech.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Marcelo čistým sklzom vypichol loptu Lo Celsovi a ešte sa jedným, pomerne zúfalým nákopom pokúsil založiť útok Realu. Neúspešne.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Real Betis: z ihriska odchádza William Carvalho, prichádza Sidnei.
     
    90+1
    Vinícius Júnior sa pekne uvoľnil na ľavej strane a prihrávkou do druhej vlny vyzval k strele Isca. Jeho strela letí vysoko nad Lópezovu bránu.
     
    90
    Utrpenie Realu bude trvať ešte tri minúty.
     
    89
    Záver riadnej hracej doby končí kombináciou Betisu pred veľmi riedko obsadenými tribúnami Estadia Santiago Bernabéu.
     
    88
    Domáci už zjavne čakajú na koniec zápasu a sezóny. Už vôbec nemajú snahu zaútočiť a streliť aspoň jeden gól.
     
    87
    Zápas teraz pripomína hru mačky s myšou. Betis si robí na ihrisku doslova, čo sa mu zachce a domáci sa vôbec nedokážu dostať k lopte.
     
    85
    Žltú kartu za podrazenie Carvalha dostáva Isco (Real Madrid CF). Tento zákrok zjavne vyplynul z frustrácie z vývoja zápasu.
     
    84
    Betis hrá pred svojou šestnástkou s napádajúcimi hráčmi Realu doslova bago, čo len vyvoláva ešte väčšiu nevôľu domácich fanúšikov. Hostia zápas s prehľadom kontrolujú.
     
    83
    Marcelo si narazil loptu s Asensiom a sám si nabehol na hrot útoku na jeho center. Cez dvojicu obrancov sa ale k hlavičke nedostal. Lepší dôkaz katastrofálnej hry Realu Madrid ako to, že na hrote útoku je ľavý obranca, asi ani nemôže byť...
     
    82
    Tello sa uvoľnil na ľavej strane a prihrávkou pred bránu Realu hľadal Lo Celsa, tentokrát ale dobre zasiahol Navas, ktorý prihrávku zachytil.
     
    80
    Pau López je v poriadku a okamžite rozohral akciu nákopom dopredu. Postupne sa k nemu však lopta vrátila a znovu musí rozohrávať akciu hostí.
     
    79
    Fanúšikovia Realu už asi ani nemajú silu pískať a húfne opúšťajú štadión.
     
    78
    Isco sa tlačil k hlavičke po predĺžení Carvajala, fauloval pri tom ale zasahujúceho brankára Paua Lópeza. Ten musí byť po tvrdom náraze ošetrený.

    Michal Sadlek

    Góly: 61. Morón, 75. Jesé

    Karty:   37. M. Llorente (REA), 49. Valverde (REA), 58. Carvajal (REA), 85. Isco (REA) – 30. Kaptoum (RBE)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 3:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 17:11.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Nacho Fernández, Marcelo (C) – Modrić, M. Llorente, Valverde (69. Isco) – B. Díaz (60. Asensio), Benzema (76. L. Vázquez), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Courtois – Kroos, Bale, L. Vázquez, Asensio, Isco, Reguilón.

    Real Betis: Pau López – Mandi, Bartra, Feddal – W. Carvalho (90+1. Sidnei) – Guerrero, Kaptoum (68. Jesé), Guardado (C), Firpo – Lo Celso, Morón (74. Tello).
    Náhradníci: Robles – León, Jesé, Tello, Sidnei, Lainez, Emerson.

    Rozhodca: Undiano Mallenco

    Diváci: 56 900