Levante – Espanyol 2:2 (kon.) | Getafe – Sevilla 3:0 (kon.) | Real Madrid – Bilbao 3:0 (kon.)
Villarreal – Leganés 2:1 (kon.) | Real Betis – Valencia 1:2 (kon.)
koniec
Real Betis
1:2 (0:1)
Valencia CF
Nedeľa 21.04.2019, 20:45Španielska LaLiga • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Gonçalo Guedes sa stáva hrdinom, keď dvomi gólmi rozhodol o výhre 2:1 na pôde Betisu. Domáci z penalty v závere znížili, následne Rodrigo dostal červenú kartu, ale tlak "netopiere" ustáli a tešia sa z troch dôležitých bodov. (22:39:11)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
    90+3.
     
    90+3
    Gabriel robil čo mohol, aby odtlačil od lopty pred vlastným malým vápnom Lo Celsa. Obaja boli rukami v sebe, vyzeralo to všelijako. Nakoniec sa píska útočný faul.
     
    90+2
    Betis centruje vždy, keď to len ide. Keby sa hovorilo o pasoch ako o strelách, tak môžeme povedať, že pália ako pri Verdune. Defenzíva Valencie však drží ako hluchý dvere.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Sergio León sa dostal k centru sprava. Lopta spadla v šestnástke, potom ju z voleja prudko napálil. Dobre postavený Gabriel zráža na roh.
     
    89
    Valencia pri rozohrávke stratila loptu. Tello zľava centroval do malého vápna, tam bol iba Neto. Po ďalšej akcii Betisu strieľal Lainez, znova bol na mieste gólman Valencie.
     
    88
    Andrés Guardado vystrelil veľmi dobre spoza šestnástky, pokus k ľavej žrdi vystihol brazílsky brankár Neto.
     
    87
    Kévin Gameiro dostal loptu za obranu, nabral rýchlosť, ale cez posledného obrancu sa nedostal. Z hranice šestnástky vystrelil k žrdi, kde bol Pau López.
     
    86
    Rohový kop sa neujal, center na zadnú žrď defenzíva Valencie poslala do bezpečia. Betis sa znova usadil pred vápnom "netopierov".
    85. Rodrigo (VAL)
     
    85
    Wass poslal do bezpečia center z pravej strany, následne spred šestnástky zakončil mexický talent Lainez. Tečovaný pokus je zrazený na roh.
     
    84
    Cristian Tello po ľavej strane naviezol loptu zľava do šestnástky, prudká strela po trávniku mala ísť k vzdialenejšej žrdi, no výborne zasiahol brankár Neto.
     
    83
    Rodrigo je vylúčený! Španielsky útočník dostáva druhú žltú kartu po tom, čo v hlavičkovom súboji trafil rukou do tváre Bartru. Veľká šanca pre Betis v presilovke aspoň vyrovnať.
     
    82
    Joaquín poslal veľmi dobrý center pred bránu, kde boli aj jeho spoluhráči. Zakončenie spred päťky smerovalo nad priestor troch žrdí.
     
    81
    Fauly: 18 – 12
     
    80
    Desať minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže Betis po znížení ešte vyrovnať?

    Matej Kubove

    Góly: 79. Lo Celso (pen.) – 45. Guedes, 49. Guedes

    Karty:   46. Guardado (RBE), 55. Firpo (RBE), 58. Feddal (RBE), 73. Lo Celso (RBE) – 64. Rodrigo (VAL)   83. Rodrigo (VAL)


    Real Betis: Pau López – Mandi (59. Morón), Bartra, Feddal – Tello, Kaptoum (75. Lainez), Guardado, Firpo – Joaquín (C), Jesé (72. León), Lo Celso.
    Náhradníci: Robles – Sidnei, Morón, Guerrero, Lainez, León, Javi García.

    Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Gabriel, Gayá – Soler, Coquelin, Parejo (C), Čeryšev (35. Rodrigo) – Guedes (77. Gameiro), S. Mina (71. Lato).
    Náhradníci: Rivero – Lato, Torres, Diakhaby, Roncaglia, Rodrigo, Gameiro.