Eibar – Valladolid 1:2 (kon.) | Espanyol – Sevilla 0:1 (kon.) | Valencia – Getafe 0:0 (kon.)
Villarreal – Rayo Vallecano 3:1 (kon.) | Real Betis – Barcelona 1:4 (kon.)
koniec
RCD Espanyol Barcelona
0:1 (0:0)
FC Sevilla
cz Nedeľa 17.03.2019, 16:15 • RCDE Stadium • Španielska LaLiga • 28. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:07:53)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:14.
     
    Je konec! Sevilla zvládla utkání na půdě Espanyolu Barcelona a vítězí 1:0! Hostující Sevilla vedená novým trenérem vlétla do zápasu aktivnějši a začala si vytvářet šance. Tu největší měl po dvaceti minutách Banega, ale technickou střelou minul branku. Tři minuty před přestávkou pak zakončoval Ben Yedder, jehož pokus také minul jen těsně. Po změně stran se dokázal uvolnit Silva, který byl v pokutovém území faulován a vybojoval pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Wissam Ben Yedder! Espanyol se poté sice tlačil do útoku, ale na pozornou obranu recept nenašel.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Soriano ukázal skvělé čtení hry! Hostující brankář vyrazil ven z branky a došel si pro nadýchaný centr z pravé strany hrací plochy.
     
    90+2
    Navas se na polovině hřiště dostal k volnému míči, pěknou kličkou se zbavil obránce, ale následně nedokázal míč odkopnout do bezpečí.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Soriano dostává žlutou kartu za zdržování hry.
     
    90
    Espanyol zahrával přímý kop na polovině Sevilly. Příliš krátký centr tentokrát přiletěl na hranici velkého vápna, kde zasáhl obránce v červeném.
     
    89
    Hosté přestáli další útok domácího mužstva. Centr z levé strany směřoval na Iglesiase, jenže stoper Mercado skvěle vystoupil a zabránil soupeři v zakončení.
     
    88
    Domácí fanoušci jsou v závěru utkání hodně hlasití a ženou své oblíbence za vyrovnáním. Sevilla však skvěle napadá rozehrávku Espanyolu.
     
    87
    Facundo Ferreyra z hranice pokutového území bez problémů odhlavičkoval míč mimo velké vápno. Espanyol však rychle získal odražený míč.
     
    86
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Naldo, přichází Javi Puado.
     
    85
    Borja Iglesias odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže jeho pbídka letěla příliš vysoko a nikdo v červeném dresu se do zakončení nedostal.
     
    84
    Hra je přerušena! Jeden z hráčů Sevilly zůstává po souboji ležet ve vlastní šestnáctce a drží se za stehenní sval. Uvidíme, zda bude potřeba ošetření.
     
    83
    Wissam Ben Yedder si skvěle pokryl míč v souboji na polovině hrací plochy. Francouzský útočník se poté nenechal odstavit a vybojoval pro Sevillu aut.
     
    82
    Oscar Melendo diriguje rozehrávku Espanyolu v blízkosti pokutového území Sevilly. Pro nadýchaný centr si z brankové čáry došel brankář Soriano.
     
    81
    Quincy Promes prošel z levé strany na hranici pokutového území, odkud vyslal zajímavý centr do šestnáctky, ale Diego López jeho centr ukryl do rukavic.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 54. Ben Yedder (pen.)

    Karty:   66. Darder (ESB) – 65. Wöber (SEV), 76. Carriço (SEV), 90. Soriano (SEV)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:14.
    RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Rosales, Naldo (86. Puado), Hermoso, Vilà – H. Pérez (71. Ferreyra), Darder, Roca, Granero (61. Melendo), Lej – Iglesias.
    Náhradníci: A. López, Roberto – Ferreyra, López, Puado, Javi López, Melendo.

    FC Sevilla: Soriano – Mercado, Carriço, Wöber – Navas, Banega (80. F. Vázquez), Amadou (75. Rog), Gonalons, Promes – André Silva (64. Munir), Ben Yedder.
    Náhradníci: Vaclík – Mesa, Munir, Gil, F. Vázquez, Sergi Gómez, Rog.

    Rozhodca: Cuadra – Barbero, López