Chomutov – Litvínov 2:4 (kon.) | Pardubice – K. Vary 5:1 (kon.)
koniec
Piráti Chomutov
2:4 (0:2, 1:2, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Piatok 15.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Play-out extraligy (ČR) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:12
    Oddechový čas pro domácí a je jasné, že Justin Peters už zůstane na střídačce.
     
    59:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukáš Kašpar – 2 min., podrážení).
     
    58:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Jan Havel.
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ondřej Jurčík – 2 min., hákování).
     
    57:00
    Domácí na konci oslabení ujeli do přečíslení, které chtěl vyřešit sám Jan Stránský. Jeho pokus orazítkoval jen pravou tyčku, a tak hostujícímu brankáři musí zvonit v uších ještě teď. Chomutovské publikum už se radovalo, ale předčasně.
     
    54:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Kovář – 2 min., držení).
    52:41 Petr KOBLASA - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Od modré čáry vystřelil Lukáš Kovář, jehož zakončení bylo sražené vedle brány. Zpoza brány pak přesně přihrál Vladimír Růžička, jenž mezi kruhy našel osamoceného PETRA KOBLASU. Chomutovský útočník na nic nečekal a z jedné trefil odkrytou část branky. Asistence: Vladimír Růžička a Jan Stránský.
     
    46:34
    Od modré čáry vystřelil David Štich, jehož pokus vypadl brankáři před sebe. Na hranici brankoviště se nacházel Jakub Sklenář, který trestuhodně netrefil poloprázdnou branku Litvínova.
     
    45:10
    Od modré čáry vystřelil Marek Trončinský, jehož pokus tečoval do protipohybu kanadského gólmana Jan Myšák. Po jeho teči zamířila černá guma jen těsně vedle levé tyče.
     
    44:22
    Hosté se dostali do přečíslení! Kotouč z pravé strany mířil do levého kruhu, kde se nacházel Lukáš Válek, jenž mířil na první tyč. Jenže Justin Peters se skvěle přesunul a ramenem zasáhl.
     
    37:25
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Jan Strejček – 2 min., napadení).
     
    32:12
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Martin Havelka – 2 min., pozdní dohrání).
    30:48 Martin HANZL - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov využívá i dvojnásobnou početní výhodu! Lukáš Kašpar našel přesným pasem zpoza branky najetého MARTINA HANZLA. Jeho pokus z mezikruží zastavila až síť za Justinem Petersem. Asistence: Lukáš Kašpar a Jan Ščotka.
     
    29:55
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ivan Huml – 2 min., nesportovní chování).
    29:37 Lukáš VANTUCH - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Roman Graborenko si dlouho rovnal puk ke střele, až upadl. Lukáš Kovář přistrčil černou gumu na LUKÁŠE VANTUCHA, který na dvakrát překonal Jaroslava Januse. Asistence: Lukáš Kovář.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., držení).
     
    26:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Ondřej Jurčík – 2 min., hrubost).
     
    23:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., hákování).
    20:48 Jan MYŠÁK - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je gól, který překvapil všechny zúčastněné! JAN MYŠÁK vystřelil z levého kruhu, ovšem trefil hokejku bránícího hráče. Puk poté zaplul pod horní tyč, což překvapilo především Justina Peterse. Asistence: Lukáš Kašpar.
     
    Ještě před začátkem třetiny se do sebe zaklesli David Štich a Martin Havelka. Oba kohouti se ale rychle uklidnili a může se pokračovat ve hře.
     
    17:16
    Omlouváme se za technické potíže!
    14:43 David DRAŠAR - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nejprve do samostatného úniku ujel Josef Jícha, jenž střelou k levé tyči nepřekonal kanadského gólmana. Akce Litvínova pokračovala dále a první branku v Tipsport extralize si připisuje DAVID DRAŠAR. Dvacetiletý útočník se ocitl mezi kruhu, odkud překonal Justina Peterse. Bez asistence.
     
    07:05
    Jan Stránský našel bekhendem ještě lépe postaveného Stanislav Dietze, který vystřelil do protipohybu brankáře. Ovšem Jaroslav Janus ještě zareagoval vyrážečkou a vytěsnil černou gumu těsně nad horní tyč.
    05:23 Viktor HÜBL - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Vladimír Růžička doslova namazal VIKTORU HÜBLOVI, jenž viděl před brankou osamoceného Přemysla Svobodu. Ten zachoval pevné nervy a našel opět litvínovského matadora, jenž černou gumu uklidil do prázdné klece. Asistence: Přemysl Svoboda.
     
    04:59
    Z pozice obránce si mezi kruhy najel Lukáš Doudera, jehož našel Viktor Hübl. Zakončení hostujícího zadáka ale vychytal kanadský brankář, jenž je hrdinou okamžiku.
     
    02:18
    Vladimír Růžička bekhendovou přihrávkou přihrál mezi kruhy, kam si sjížděl Marek Tomica. Ten musel svou hůl natáhnout, a tak puk letěl jen nad hostující branku.
     
    00:40
    Po zadovce od spoluhráče se sám před branku dostal Jakub Sklenář, který už byl příliš blízko brankáři. Jaroslav Janus tak zakročil beton a puk vyrazil k zadnímu mantinelu.

    Michal Luxa

    Góly a asistencie: 30. Vantuch (L. Kovář), 53. Koblasa (V. Růžička, J. Stránský) – 6. V. Hübl (Svoboda), 15. Drašar, 21. Myšák (Kašpar), 31. M. Hanzl (Kašpar, Ščotka)


    Piráti Chomutov: Peters (Stezka) – Flemming, Jank, Knot, L. Kovář, Blaha, Dietz, Štich – Klhůfek, V. Růžička (A), Tomica (C) – J. Stránský, Raška I, Sklenář – Duda, Vantuch, Koblasa – J. Havel, Huml (A), Marjamäki.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – L. Doudera, Ščotka, Graborenko, Strejček, Trončinský, Březák – Svoboda, V. Hübl (A), Válek – Kašpar (C), Myšák, Helt – Jánský, M. Hanzl, Jícha – Drašar, M. Havelka, Jurčík.

    Rozhodca: Svoboda, Bejček – Lučan, Kis

    Diváci: 3 833