Litvínov – Pardubice 6:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:1 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
6:3 (1:1, 1:1, 4:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Utorok 12.03.2019, 17:30 • ZS I.Hlinky Litvínov • Play-out extraligy (ČR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:54:45)
     
    Dnešní utkání sledovalo 1 476 diváků.
     
    Střely na branku: 20 – 28
     
    Je dobojováno. Domácí Verva v prvním duelu play-out poráží Pardubice 6:3 a zapisuje první výhru ve skupině o umístění. Po vyrovnané druhé třetině se nakonec domácí rozstříleli a hosty už k vyrovnání nepustili. Dvěma góly a asistencí se blýskl mladičký Jan Myšák, který dnes byl na ledě hodně vidět. Druhý zápas v play-out skupině skončil lépe pro karlovarskou Energii, která na svém ledě porazila Chomutov těsně 2:1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Domácí příznivci už odpočítávají poslední vteřiny duelu a mohou se pomalu začít radovat z první výhry v poslední fázi sezóny.
     
    59:39
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Marek Trončinský – 2 min. + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Přemysl Svoboda.
    58:58 Jan MYŠÁK - 6:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:58
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvakrát vrátil puk Lukeš JANU MYŠÁKOVI a ten se poté prosazuje dnes podruhé. A opět to byla střela z prostoru mezi kruhy. Mladíček Litvínova pak okamžitě rukou dává jasné gesto pro Františka Lukeše, který na jeho gólu má lví podíl – 6:3. Asistence: František Lukeš.
     
    58:40
    To se nepovedlo, puk sebrali právě hosté a namířili si to před domácí branku. Tu však vůbec neohrozili. Do rychlého protiútoku se tak dostává domácí Verva.
     
    58:15
    Ofsajd Litvínova a hra se stěhuje do středního pásma. Vhazovat se bude blíže brance hostů a domácí se pokusí ji znovu ohrozit.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:42
    Hokejisté Litvínova se dostali do útočného pásma, Petružálkova přihrávka na Jánského nevyšla, druhý jmenovaný kotouč minul.
     
    55:47
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    55:14
    Domácí se opět dostali do zakončení před hostující brankou, Strejčkova střela skončila jen vedle pardubické svatyně.
    53:42 Jordann PERRET - 5:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen ještě prosazují a vykřesali jiskru naděje na úspěch v dnešním duelu. JORDANN PERRET dostal od Kratochvila puk, sjel si z pravého kruhu do mezikruží a poté svižnou ranou prostřelil Michaela Petráska – 5:3. Asistence: Matouš Kratochvil a Rhett Holland.
     
    53:35
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    52:40
    Hosté se znovu osvobozují a posílají puk až před branku Litvínova. Obrana Vervy už kotouč zaváží zpět do útočné třetiny.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. M. Havelka (Trončinský, Jurčík), 25. Svoboda (Válek, L. Doudera), 43. M. Hanzl (Myšák, F. Lukeš), 46. Myšák (F. Lukeš), 49. Ščotka (F. Lukeš, Myšák), 59. Myšák (F. Lukeš) – 19. L. Horký (Poulíček, Machala), 35. Marosz (J. Kloz), 54. Perret (M. Kratochvil, Holland)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Trončinský, Šesták, L. Doudera, Ščotka, Březák, Strejček – Kašpar, Helt, Válek – Svoboda, Myšák, F. Lukeš (C) – Jánský, M. Hanzl, Petružálek – Jurčík, M. Havelka, Jícha.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Vlk) – Mikuš (C), Holland, Budík, J. Zdráhal, Děrvuk, Porseland – Perret, Marosz (A), J. Kloz – Dušek, Bubela, Matýs – Machala, Poulíček (A), L. Horký – Pochobradský, Koffer, Machač – M. Kratochvil.

    Rozhodca: Horák, Pavlovič – Ganger, Špringl

    Diváci: 1 476