TK k zahájení hokejového playoff ELH (kon.)
koniec udalosti
TK k zahájení hokejového Generali play off Tipsport extraligy

cz Nedeľa 10.03.2019, 11:30Tlačové konferencie
     
    Oficiální část tiskové konference je u konce. Díky za pozornost. (12:18:00)
     
    Televize ohledně semifinále: První volba se bude stanovovat ohledně dohody. I zde jsou stanoveny pevné časy 17:00 a 19:00.
     
    Tímto skončila první část tiskové konference.
     
    V rámci aktivity Hořký souboj se v každém zápase proti sobě utkají fanoušci obou týmů ve zdatnosti.
     
    Své aktivity si pro play-off připravil také pivovar Radegast. Vítězem základní části se v Radegast indexu stal Jan Výtisk. V rámci svých duelů tak bude moci nosit zelenou helmu.
     
    Bude v podání Generali připravena také mobilní aplikace PUK.
     
    Pro play-off připravila své soutěže také GENERALI. V házení puku bude nejlepší cenou nový play-station.
     
    Stejně jako budou vysílat své zápasy ČT Sport a O2 TV, tak bude je vysílat i TV Tipsport.
     
    I v play-off bude pokračovat tombola 50/50. Nejúspěšnější byla Kometa – 900 tisíc a umístila se před Libercem – 800 tisíc. Týmy vybrané peníze použily především na podporu mládeže.
     
    Václav Sochor: Největším favoritem je Liberec 4.00. Druhá je Kometa Brno za 5.00, třetí Plzeň 5.20. Největším outsiderem je Zlín v kurzu 50.00.
     
    Milan Gulaš se stal celkem jedenáctkrát nejlepším hráčem zápasu. Na galavečeru 5. května bude vyhlášen i majitel SENCOR zlaté helmy. Galavečer se bude konat 5. května od 13:00 v brněnském hotelu Holiday Inn.
     
    Nejšikovnějším brankářem se pak stal plzeňský Dominik Frodl.
     
    Pokračoval také seriál extraligová nej- tvrdost a přesnost střelby, rychlost bruslení a tak dále.
     
    Všechny zápasy nabídne hokejka.tv. Sestřihy jsou exkluzivně na isport.cz
     
    O2 TV Sport: Diváci mohou vidět na tomto programu všechny televizní utkání. Díky nabídce je totiž možnost vidět jak zápasy ČT Sport, tak O2 TV Sport. Oba programy jsou v základní nabídce tarifu M již za 199 korun. Stejně jako ČT bude mít i O2 TV své studio na stadionech.
     
    Česká televize odvysílá poprvé v historii všechny zápasy v HD. Buly Hokej živě vysílá všechna play-off od roku 1993. Jedno utkání + živé vstupy z druhého zápasu.
     
    První volba na play-off se střídá mezi vysílateli. ČT a O2 TV si předem určí utkání k vysílání na jejich programu s pevnými časy 17:00 a 19:00. V případě dohrání jedné série, obě TV vysílají sdíleně stejné utkání. Finále bude rovněž sdíleně prostřednictvím obou vysílatelů.
     
    O2 TV Sport nabídla celkem 47 přímých přenosů a pravidelný pondělní magazín ICE TIME. Nejsledovanějším přenosem se zde stal duel Kometa – Sparta (téměř 120 tisíc diváků).
     
    Průměrná sledovanost zákaldní části: 90 tisíc diváků na ČT. Zde byl nejsledovanější duel Hradec Králové – Liberec (166 tisíc diváků).

    Radek Barkman