Olomouc – Slavia Plzeň 7:5 (kon.) | Židenice – Liberec 6:3 (kon.)
koniec
FBS Olomouc
7:5 (2:3, 2:1, 3:1) Stav série: 1:1
FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň
cz Nedeľa 10.03.2019, 14:30 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • Play - down Extraligy žen • 1. kolo
     
    59:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je u zjevné rozhodnutí! TEREZE MOŠŤKOVÉ se povedlo vybojovat míček na vlastní polovině a pořádně se rozhlédnout. Její oblouček nakonec skončil přímo v prázdné brance. Fišerová už návrat na hřiště nestihla. Bez asistence.
     
    55:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další zvrat! Olomouc dokázala rozjet svůj přesun do ofenzívy naprosto bleskově a po udržení míčku ze strany Oháňkové poslala kros přímo na LUCII CHOLINSKOU. Ta se trefuje přímo do odkryté části branky krásným příklepem. Asistence: Jitka Oháňková.
     
    55:00
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    Drama pokračuje! Plzeňský mančaft se dostal do rychlého brejku, z něhož se nakonec povedlo proměnit svůj výjezd zpoza rohu na střed IVANĚ DRUGDOVÉ. Její bomba proletěla až na zadní tyč. Asistence: Julie Volkmannová.
     
    54:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí florbalistky se dostávají do vedení! Po rychlé kombinaci se objevil míček na předbrankovém prostoru, kde ho ujmula JITKA OHÁNKOVÁ a silou vůle jej dorazila za Fišerovou. Zároveň tím domácí útočnice završuje hattrick! Asistence: Lucie Cholinská.
     
    32:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Další vyrovnání je na světě! Olomouc se rozhodně ještě nevzdává a pokračuje v ofenzivním stíhání soupeřek. Po rychlém brejku natáhla na ose hřiště k palbě JITKA OHÁŇKOVÁ a její rána překvapivě zaplula přímo k levé tyčce. Fišerová nestačila ani reagovat. Asistence: Tereza Mošťková.
     
    32:04
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    Přesilovka je proměněna! Olomoucké florbalistky nyní zaspaly v prostoru před brankovištěm a nechaly vystřelit BARBORU KRŇOULOVOU. Její bomba příklepem proletěla přesně do levé šibenice. Franková na míček zjevně ani neviděla. Asistence: Ivana Drugdová.
     
    26:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky se dostávají k vytouženému vyrovnání! Cholinská nechtěla vystřelit a raději ještě zvolila přihrávku přes střed na levé křídlo přímo k MARTINĚ PEJZLOVÉ. Její příklep zaletěl až za záda Fišerové, plzeňská brankářka se nestačila přesunout. Asistence: Lucie Chlinská.
     
    19:11
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    Obrat je na světě! Olomoucké florbalistky nyní zapsaly další velkou minelu v defenzívě, čímž se prodrala k míčku bez sebemenších potíží ŠÁRKA DENKOVÁ. Její dělovka přeletěla i padající Frankovou, euforie na straně hostí tak nezná meze. I přes olomoucký nástup se totiž dostávají Západočešky do vedení. Asistence: Lenka Přerostová.
     
    09:57
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po minele Rozenbergové se prodrala v předbrankovém prostoru k palbě HELENA BÖHMOVÁ, jejíž bekhend proskákal přímo za záda Frankové. Olomoucká obrana nyní nezapracovala moc dobře. Asistence: Barbora Krňoulová.
     
    05:48
    Tým SLAVIA Plzeň právě vstřelil branku!
    Hanačky se nyní dostaly pod výrazný, což se nakonec Slavii vyplatilo v kontaktní trefu. Po chybě Bořutové, která si nepohlídala brankoviště, se k míčku dostala ANNA ALEXANDRA SUKOVÁ, jejíž bomba byla nechytatelná a zamířila přímo pod břevno. Asistence: Helena Böhmová.
     
    02:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je tu další úder! Plzeňské florbalistky byly nedůrazné v defenzívě a po nátlaku na rozehrávku dokázala ránu Kylarové dorazit bekhendem přímo za záda Fišerové TEREZA MOŠŤKOVÁ. Plzeň je nyní po výraznou psychickou dekou. Asistence: Šárka Kylarová.
     
    02:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí mančaft se dostává do brzkého vedení! Cholinská dokázala vymyslet brilantní kros přes celou šířku hřiště přímo na Mošťkovou. Domácí kanonýrka však promáchla, JITKA OHÁŇKOVÁ však už ne. Fišerová se přesunovala jen marně. Asistence: Lucie Cholinská.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 3. Oháňková (Cholinská), 3. Mošťková (Kylarová), 27. Pejzlová (Cholinská), 33. Oháňková (Mošťková), 55. Oháňková (Cholinská), 56. Cholinská (Oháňková), 60. Mošťková – 6. Suková (Böhmová), 10. Böhmová (Krňoulová), 20. Denková (Přerostová), 33. Krňoulová (Drugdová), 55. Drugdová (Volkmannová)


    FBS Olomouc: Franková (Kubíčková) – M. Grufíková, Křížková, Pejzlová, Rozenbergová – Bořutová, Cholinská, Kylarová – Mošťková, Oháňková, Reimerová (C) – Ryšavá, Slezáková, B. Suchánková.
    FBŠ Slavia Fat Pipe Plzeň: Šindelářová (Fišerová) – Nachtmanová, Vostracká, Denková, Volkmannová, Havlová, Krňoulová – Křemenáková, Mašková, Staňková – Drugdová, Böhmová, Šnebergrová – Vaníčková, Urbanová, Přerostová (C) – Suková, Košťálová.

    Rozhodca: Martin Hudeček, Pavel Rochovanský

    Diváci: 103
    Olomouc 4 1 Slavia Plzeň
    #1 Sobota 09.03.2019 • 16:30
    Olomouc - Slavia Plzeň 3:7
    #2 Nedeľa 10.03.2019 • 14:30
    Olomouc - Slavia Plzeň 7:5
    #3 Sobota 16.03.2019 • 15:00
    Slavia Plzeň - Olomouc 2:3
    #4 Nedeľa 17.03.2019 • 14:00
    Slavia Plzeň - Olomouc 3:4 koniec po predl.
    #5 Streda 20.03.2019 • 19:30
    Olomouc - Slavia Plzeň 5:3