Liverpool – Burnley 4:2 (kon.) | Chelsea – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Arsenal – Manchester United 2:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
4:2 (2:1)
Burnley FC
Nedeľa 10.03.2019, 13:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 30. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Sadio Mané (LIV) - 4:2
     
    90+3
    Liverpool dal gól! Je rozhodnuté. Futbalisti v červených dresoch spečatili svoje víťazstvo druhým gólom SADIA MANÉHO. Daniel Sturridge vymyslel kolmú prihrávku na spomínaného Senegalčana, ten obišiel vybehnutého Toma Heatona a poľahky skóroval.
    90+1. Johann Gudmundsson (BLY) - 3:2
     
    90+1
    Burnley FC dáva gól! Tak predsa len ešte hostia dramatizujú koncovku dnešného zápasu. Gól padol po akcii striedajúcich hráčov. Český reprezentant Matěj Vydra posunul v šestnástke loptu na JOHANNA GUDMUNDSSONA, ktorý z tesnej blízkosti prekonal Allisona.
    68. Roberto Firmino (LIV) - 3:1
     
    68
    Liverpool dal gól! Domáci futbalisti zvyšujú svoj náskok po veľmi zlom odkope brankára Toma Heatona. Po jeho chybe išiel sám na bránu Mohamed Salah, Charlie Taylor ho zastavil zrejme aj za cenu penalty, no akcia pokračovala a gólovo ju dokončil ROBERTO FIRMINO.
    29. Sadio Mané (LIV) - 2:1
     
    29
    Liverpool dal gól! Hostia spravili veľkú chybu v rozohrávke, za čo pykajú inkasovaným gólom. Jeffrey Hendrick sa nedohodol s Philom Bardsleyom a odkop druhého menovaného hráča zastavil bojujúci Adam Lallana. Následne sa dostal k lopte SADIO MANÉ a technickou strelou k ľavej žrdi prekonal Toma Heatona.
    19. Roberto Firmino (LIV) - 1:1
     
    19
    Liverpool dal gól! A je vyrovnané. Mohamed Salah si na pravej strane pekne vymenil loptu s Georginiom Wijnaldumom. Následne Egypťan prihrávkou pod seba našiel ROBERTA FIRMINA, ktorý po menšej chybe Toma Heatona bez problémov upratal loptu do prázdnej brány.
    6. Ashley Westwood (BLY) - 0:1
     
    6
    Burnley FC dáva gól! Šokujúci moment na liverpoolskom Anfield Road. Hostia sa dostávajú do vedenia, keď sa strelou priamo z rohového kopu presadil ASHLEY WESTWOOD. Domáci brankár Alisson bol zjavne atakovaný Jamesom Tarkowskim, ale hlavný arbiter nepískal.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 19. Firmino, 29. Mané, 68. Firmino, 90+3. Mané – 6. A. Westwood, 90+1. Gudmundsson

    Karty:   7. Alisson (LIV), 71. Fabinho (LIV)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:0. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:7. Fauly: 4:7.
    Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (86. Sturridge), Matip, V. van Dijk (C), Robertson – Wijnaldum (69. Henderson), Fabinho, Lallana (77. Keïta) – M. Salah, Firmino, Mané.
    Náhradníci: Mignolet – Lovren, Keïta, Henderson, Sturridge, Shaqiri, Origi.

    Burnley FC: Heaton (C) – Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor – Cork, A. Westwood – Hendrick (79. Gudmundsson), McNeil – Barnes (86. Vydra), Wood (79. Crouch).
    Náhradníci: Hart – Lowton, Gudmundsson, Brady, B. Gibson, Crouch, Vydra.

    Rozhodca: Andre Marriner – Scott Ledger, Richard West – Mike Dean

    Diváci: 53 310