Hr. Králové – Liberec 3:1 (kon.) | Teplice – Plzeň 1:2 (kon.) | Slavia – Bohemians 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Č. Budějovice 0:2 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
0:2 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Nedeľa 10.03.2019, 12:00 • Městský stadion, UMT • Juniorská liga – Čechy (CZ) • 21. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90
    Domácím dnes zkrátka není přáno, tohle byla další stoprocentní příležitost! Po skvělé narážečce se Hašek ocitl tváří v tvář hostujícímu gólmanovi, ovšem jeho pokus o obstřel skončil pouze na brankové konstrukci!
     
    84
    Další tutovka pro Mladou Boleslav! Po centru z pravé strany se na penaltovém puntíku octil nikým nehlídaný Novák, jehož následná hlavička skončila vysoko nad brankou!
     
    83
    Brankář Luksch míč vyrazil pouze na hranici velkého vápna. Ze slušné pozice pálil Komárek, ovšem jeho rána pouze proletěla těsně vedle tyče!
     
    82
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    České Budějovice navyšují svůj náskok! Z levé strany teď do vápna směřoval přízemní centr, který si našel LUKÁŠ KOČÍ. Ten z bezprostřední blízkosti překonal Stejskala!
     
    81
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Philipp Tvaroh, přichází Vladislav Jerkov.
     
    80
    Tohle bylo daleko nebezpečnější! Ze zhruba patnácti metrů na levé straně střílel Novák. Balón mířil do šibenice, ovšem Luksch vytáhl bravurní zákrok a míč vyrazil na roh!
     
    77
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté využili obrovského zaváhání v rozehrávce soupeře a jdou do vedení! Míče se zmocnil JAKUB MATOUŠEK, který zakončoval z hranice velkého vápna. Brankář Stejskal míč vyrazil před sebe, ovšem následná dorážka českobudějovického fotbalisty skončila v síti!
     
    69
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Vítek Vejr, přichází Jordan Nicholas Dib.
     
    58
    Z šestnácti metrů zakončoval Novák, ovšem jeho střela byla zblokována. Ten stejný hráč dostal šanci na reparát, brankář Luksch míč napoprvé zkrotit nedokázal, poté však zasáhl ještě před brankovou čarou!
     
    53
    Po centru Nováka z levé strany se do výborné příležitosti dostal Vejr. Jeho zakončení skončilo těsně nad brankou, míč zasáhl brankovou konstrukci!
     
    50
    Rukou teď jednoznačně zahrál Komma, který vidí žlutou kartu. Bylo to jen kousek za velkým vápnem, to je dobrá příležitost pro České Budějovice!
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Aleksej Tatajev, přichází David Komárek.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marco Túlio, přichází Rshid Alhassan.
     
    41
    Další velká příležitost pro Dynamo! Pouček se neunáhlil a balón posunul na levou stranu, Šplíchal zakončoval technicky na zadní tyč. Stejskal si připsal nesmírně důležitý zákrok, míč dokázal vyrazit!
     
    36
    Mladá Boleslav mohla jít do vedení! Na pravé straně byl ve výborné střelecké pozici Šimon, ovšem Luksch míč nohou vyrazil před sebe. Akce domácích pokračovala, Šimon ke skórování vybídl Nováka, jehož následná rána mířila nad branku!
     
    29
    To byla stoprocentní příležitost pro České Budějovice! Úplně sám na branku domácího týmu běžel Šplíchal, který však tváří v tvář neuspěl proti Stejskalovi!
     
    15
    Zatím největší příležitost domácího týmu! Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Tatajev, jeho pokus z nějakých deseti metrů skončil těsně nad břevnem!
     
    7
    Dynamo rychle rozehrálo a mohlo jít do vedení! Na hranici penalty si balón zpracoval Kalousek, který zakončoval z voleje. Balón jen těsně minul levou tyčku!

    Štěpán Slovák

    Góly: 77. Matoušek, 82. Kočí

    Karty:   50. Komma (MBL)


    FK Mladá Boleslav: Stejskal – Klíma, Tatajev (46. Komárek), Komma, Novák, Vejr (69.Dib Nicholas), Hašek, Kopa (K), Šimon, Túlio (46. Alhassan), Tvaroh (81. Jerkov)
    Náhradníci: Kamenár – Komárek, Krčmář, Dib Nicholas, Jerkov, Alhassan, Pauschek

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Kočí, Jáša, Řezáč, Lindák, Pouček (K), Matoušek, Tomášek, Šplíchal, Kalousek, Krejčí
    Náhradníci: Červenec – Ardamica, Majer, Bouguetouta

    Rozhodca: Matějček – Vlasjuk, Myška

    Diváci: 20