San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.) | Boston – Ottawa 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 3:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 2:5 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 4:2 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 4:1 (kon.)
Edmonton – Toronto 2:3 (kon.) | Arizona – LA Kings 4:2 (kon.) | Nashville – Carolina 3:5 (kon.)
Dallas – Chicago 1:2 (kon.) | Vancouver – Vegas 2:6 (kon.) | Florida – Detroit 6:1 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:6 (1:5, 1:1, 0:0)
Vegas Golden Knights
cz Nedeľa 10.03.2019, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    24:56 Nate SCHMIDT - 2:6
     
    24:56
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přesně po minutě ale přichází úder na druhé straně. Domácí nechali u kruhů volný prostor, toho využil NATE SCHMIDT a ten svým švihem zamířil přesně mezi Demkovy betony – 2:6. Asistence: Jonathan Marchessault, Reilly Smith.
    23:56 Bo HORVAT - 2:5
     
    23:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. Po vybojování puku u vlastní modré čáry se do útoku pravou stranou dostal BO HORVAT a svou individuální akci zakončil přesným a prudkým švihem. Asistence: Antoine Roussel, Alex Biega
    14:17 Paul STASTNY - 1:5
     
    14:17
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tohle je pro domácí hodně krutý večer... Obrana Vancouveru zaspala, od pravého mantinelu nechala vyjet PAULA STASTNYHO, ten svou příležitost využil a Markströma překonal z mezikruží střelou mezi betony. Asistence: Colin Miller, Mark Stone.
    11:52 Tomáš NOSEK - 1:4
     
    11:52
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    A je tu další gól! Od modré čáry nahodil Miller, jeho pokus by šel mimo, ale TOMÁŠ NOSEK skvěle vystrčil hůl a jeho teč šla do horní části Markströmovy branky! Asistence: Colin Miller, Alex Tuch.
    10:58 Brock BOESER - 1:3
     
    10:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Je sníženo. Střelecky aktivní zápas pokračuje a domácí se dočkali gólu. Od modré pálil Biega a před brankovištěm stojící BROCK BOESER lehce tečoval tak šikovně, že puk kolem Fleuryho lapačky zaplul do sítě. Asistence: Alex Biega, Elias Pettersson.
    08:33 Cody EAKIN - 0:3
     
    08:33
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Teď už to ale hostům klaplo a je to o tři branky. Zleva se do zakončení i přes těsnou obranu dostal Nosek, puk se mu ale svezl k holi CODYHO EAKINA a ten i s trochou štěstí poslal přes zasahujícího gólmana měkký oblouček do jeho sítě. Asistence: Tomáš Nosek, Alex Tuch.
    05:03 Alex TUCH - 0:2
     
    05:03
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Akce pokračovala a Markström měl plné ruce a betony práce. Zvládl sice vyrazit střelu ze střední vzdálenosti, ale další pokus už skončil za jeho zády, když u jeho brankoviště stojící ALEX TUCH lehce tečoval další ránu. Asistence: Jon Merrill.
    01:32 Mark STONE - 0:1
     
    01:32
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Tak tohle je rychlý vstup do utkání. Hosté se natlačili do útočného pásma a hned se jim podařilo skórovat. Střela Stastnyho se sice zastavila o tyčku, MARK STONE už byl ale z dorážky úspěšný a poslal puk za Markströmova záda. Asistence: Paul Stastny, Max Pacioretty.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 11. Boeser (Biega, Pettersson), 24. Horvat (Roussel, Biega) – 2. Mark Stone (Stastny, Pacioretty), 6. Tuch (Merrill), 9. Eakin (Nosek, Tuch), 12. Nosek (C. Miller, Tuch), 15. Stastny (C. Miller, Mark Stone), 25. Schmidt (Marchessault, R. Smith)


    Vancouver Canucks: Markström (15. Demko) – Stecher, Edler (A), Biega, D. Pouliot, L. Schenn, Sautner – Boeser, Pettersson, Leivo – Virtanen, Horvat (A), Roussel – Goldobin, Gaudette, Pearson – Motte, Beagle (A), Eriksson.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Engelland (A), Schmidt, Theodore, McNabb, C. Miller, Merrill – R. Smith (A), W. Karlsson, Marchessault – Mark Stone, Stastny, Pacioretty – Tuch, Eakin, Nosek – Reaves, Bellemare (A), Carpenter.

    Rozhodca: Rehman, O'Halloran – Knorr, MacPherson

    Diváci: 18 286