B. Bystrica – Detva 5:0 (kon.) | Zvolen – Budapešť 4:0 (kon.)
po nadst. predĺž.
HC Dukla Jihlava
2:1 (0:0, 1:0, 1:1 - N 1:0)
BK Mladá Boleslav
cz Sobota 09.03.2019, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD Extraliga dorostu (CZ) • Nadstavba D
Partner:
     
    63:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to ale neplatí! MATOUŠ MENŠÍK si nabruslil mezi kruhy a první střelou, která byla už tak utěšená, Stuchlíka nepřekonal. Ale dostal se ihned k odraženému puku, který vzápětí nekompromisně nakouřil do sítě! Asistence: Tobias Adam.
     
    53:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na drama. Od modré vystřelil TOMÁŠ RAJGL a jeho projektil po ledě zapadl přesně k levé tyči. Asistence: Dominik Ďurač.
     
    52:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    Obrovská radost domácích! VÁCLAV VRANKA dostal po Hrbkově přihrávce puk před branku a nekompromisně propálil Stuchlíka, který tentokrát neměl nárok. Asistence: Martin Hrbek.
     
    25:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní ale už jde Dukla do vedení. Báťa vyslal do protiútoku MATYÁŠE SAPÍKA, který tváří v tvář Stuchlíkovi našel mezeru pod jeho betony, kterou puk prošel do sítě. Asistence: Šimon Báťa.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 26. Sapík (Báťa), 53. Vranka (Hrbek), 64. Menšík (Adam) – 54. Rajgl (Ďurač)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Horák) – Adam, D. Moravec, Vranka, Chvátal, Hrbek, Sapík – Pigl, Pavelec, Broža – Zdarsa, Menšík, Báťa – Juřička, Melenovský, Jungwirth – Bulík, Štorek, Mlejnek. Trenér: Štěpán Moravec
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Houserek) – T. Moravec, Rajgl, Šercl, Žabka, Hrouda, Křepelka – Kredl, Plíšek, Haas – Gardoň, Sluka, Ďurač – Urban, Strnádek, Peca – Pavlík. Trenér: Jiří Zörkler

    Rozhodca: Skopal – Rampír, Horký