B. Bystrica – Detva 5:0 (kon.) | Zvolen – Budapešť 4:0 (kon.)
koniec po predl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:1, 2:1, 1:1 - 0:1)
Mountfield HK
cz Sobota 09.03.2019, 12:00 • Svijanská aréna, Liberec • ELIOD Extraliga dorostu (CZ)
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Franc (Vopravil) – Böhm, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy, Gajda.

    Mountfield HK: Tichý (Lequin) – Táborský, Boukal (A), Havlíček (C), Řehák, Jerman, Pinkas – Geisl, Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Marha.

    Rozhodčí: Nepomucký – Bosák, Kettner..
     
    Jdeme na to. Liberec oblékl své tradiční bílé dresy, Mountfield se představí v černé barvě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Na úvodním vhazování uspěli domácí hokejisté, jenže hned si dali nepřesnou přihrávku a dostali se malinko pod tlak.
     
    00:44
    Masař vyslal po levém křídle vpřed Benneta Rossmyho, jehož nahození z ostrého úhlu kontroluje Jakub Tichý hokejkou.
     
    01:23
    Hradečtí chvíli kombinovali ve vlastním pásmu, aby si také osahali kotouč. Domácí nicméně hru rychle obrací zpátky před jejich branku.
     
    01:57
    Tadeáš Tůma rozehrál další libereckou akci. Lukáš Plos zavezl puk za branku a vše ukončila nebezpečná střela Martina Böhma od levého mantinelu.
     
    02:31
    Liberec si zahraje první přesilovku Matěj Geisl (HKM) si totiž jde sednout za sekání.
     
    03:10
    Jakub Hujer podnikl po hradeckém osvobození rychlý nájezd zpátky do třetiny, z levého kruhu také sám zakončil, jenže branku minul.
     
    03:39
    Tygři už jsou pevně usazeni před brankou a kombinují. Zatím ale jejich souhře schází to nejpodstatnější, tedy střelba.
     
    04:15
    Pajer skvěle napadal domácí rozehrávku. Narušil tím postup Severočechů vpřed a ti se dopustili postavení mimo hru. Mountfield již bude zanedlouho kompletní.
     
    04:55
    David Putz se probíjel po pravé straně. Snažil se dostat puk před bránu, což mu hokejkou jednoho z obránců nebylo umožněno.
     
    05:40
    Martin Böhm z pozice beka neohroženě vyjel až do útočného pásma. Jeho pokus zpoza kruhů vyrazil Jakub Tichý obloučkem před sebe, a měl štěstí, že už byl dorážející Měchura v těžké pozici.
     
    06:19
    Rázem se mohli dostat do vedení Východočeši, avšak to by musel Lukáš Pajer mířit z mezikruží přesněji, než nad horní tyčku!
     
    06:54
    Tadeáš Tůma zvládl důležitý sprinterský souboj a nepustil soupeře před bránou k puku. Nedlouho poté přerušuje Lukáš Franc hru po střele z levé strany.
     
    07:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield otevírá skóre dnešního utkání! Na modré čáře si srovnal touš JAKUB JERMAN, jehož svižná střela prosvištěla přes těla v předbrankovém prostoru až za Francova záda. Asistence: Adam Jirků, Matěj Beneš.
     
    08:23
    Hosté se nadále drží v ofenzivě, Tygři teď mají trošku potíže. Zatím ale dobře blokují úhly a nepouštějí soupeře ke střelám.
     
    08:49
    Jerman si za vlastní brankou poradil s napadajícím hráčem Liberce. Posléze se kotouč trošku šťastně odrazil na hůl Slafkovského, který zpoza pravého kruhu minul.
     
    09:43
    Liberečtí jsou v těchto chvílích ve velké křeči. Adam Jirků obdržel přihrávku před Lukáše France, jenž jeho střelu vyrazil pravým betonem!
     
    10:30
    A tutovka také na druhé straně! Obrana Hradce úplně zapomněla na Vojtěcha Poláka, jemuž jeden ze spoluhráčů naservíroval kotouč mezi kruhy. Polák se otočil čelem k brance, načež trefil pouze lapačku Tichého!
     
    10:58
    Pořádně divoká pasáž pokračuje, Lukáš Pajer se řítil sám na branku, ovšem vedení Hradce navýšit nedokázal, v pádu totiž netrefil domácí klec!
     
    11:26
    Znovu byli blízko k úspěchu Tygři. Mikuláš Jenčovský ujel po levé straně, našel před brankou Filipa Kříže, tomu se ale zakončení vůbec nevydařilo.
     
    12:13
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Beneš – 2 min., krosček).
     
    12:53
    Lukáš Pajer se po domácí chybě hnal při oslabení vpřed. Z pravé strany se tlačil před bránu, nicméně kotouč mu v důležitý moment ujel.
     
    13:20
    Liberci se tato přesilovka vůbec nedaří a nemůže se ani usadit v útočném pásmu. Východočeši se brání naprosto bez potíží.
     
    13:51
    Početní výhoda Liberce se už chýlí ke svému konci. Momentálně se domácí drží ve třetině, ale nedaří se jim zde hrozit.
     
    14:24
    Mikuláš Jenčovský si po pravém křídle navedl puk až na kruh. Poté mířil ke vzdálenější tyčce, kam natáhl Jakub Tichý vyrážečku.
     
    14:53
    Lukáš Souček se protlačil za obrannou linii Tygrů. Před Lukášem Francem si přehodil kotouč na bekhend, načež jej nezvedl přes beton! Důležitý Francův zákrok.
     
    15:46
    Marha chvíli čekal na modré lajně. Posléze nahodil puk po ledě na branku, Lukáš Franc ho ale dobře viděl a v klidu vyráží do bezpečí.
     
    16:37
    Plos nedokázal dostat touš pryč z vlastního obranného pásma, načež si ale s přesností nepotykal ani Budina a z šance Hradce nebylo nic.
     
    17:18
    Neskutečný moment! Matěj Havlíček nahodil na France z poloviny hřiště. Domácí brankář chtěl zasáhnout lapačkou, ovšem kotouč tečoval pouze na horní tyč! Od té putoval zpět na rukavici, načež se odrazil těsně před brankovou čáru. Celá eskapáda naštěstí pro Tygry gólem neskončila.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jenčovský – 2 min., krosček).
     
    18:38
    Šimon Marha si počkal na kotouč mezi kruhy. Střela bekhendem se mu nepovedla podle představ a projela po ledě daleko mimo bránu.
     
    18:56
    Tentokrát obdržel Marha přihrávku zpoza klece. Hned z první poslal touš na branku, Franc ho stihl vykopnout betonem.
     
    19:30
    Bennet Rossmy vyhazuje vysokým obloučkem puk do bezpečí. První třetina se už chýlí ke svému konci, Hradec je znovu na kotouči.
     
    19:57
    Těsně před závěrečnou sirénou se ještě vhazuje ve středovém kruhu, nikdo už ale zcela jistě nic nestihne.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi dvacet minut. Hra byla plná šancí na obou stranách, ovšem paradoxně padl jediný gól, o který se nenápadným pokusem od modré čáry postaral Jerman. Hradečtí měli celkově o něco více ze hry, vedou určitě zaslouženě. Doufejme, že stejně pohledný hokej uvidíme i nadále!
     
    Další třetina začne přibližně v 12:42.
     
    Na startu druhé části budou mít hosté ještě 14 sekund výhodu přesilovky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Tygři zbytek oslabení v pohodě přežili. Hned se chtěli vydat kupředu, je z toho ale pouze zakázané uvolnění.
     
    20:52
    David Putz ve vysoké rychlosti přejel útočnou modrou čáru. Z pravého kruhu také dobře vystřelil a Tichý schoval jeho pokus do rukavice.
     
    21:32
    Tygři si zahrají přesilovku. Lukáš Pajer (HKM) se totiž provinil podrážením.
     
    21:44
    Obrovská šance Hradce v oslabení! Matěj Beneš vyrazil do přečíslení po boku Adama Jirků. Druhý jmenovaný sám před Francem nastřelil horní tyčku!
     
    22:31
    Jakub Tichý si u tyče pohlídal kotouč před dojíždějícím Bennetem Rossmym. Hra je přerušena, vhazovat se bude po pravé brankářově ruce.
     
    23:09
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši trošku nenápadně využívají přesilovku! DAVID PUTZ držel kotouč na levém kruhu. Soupeři mu nechali prostor, vyjel si s ním tedy do trošku lepší pozice a střelou na vzdálenější tyčku překonal Jakuba Tichého. Asistence: Martin Böhm, Luka Vodlan.
     
    23:34
    Vstřelený gól vlil domácím novou krev do žil. Liberečtí se znovu drželi v útočném pásmu, Jakub Tichý teď žádný těžký zákrok vytáhnout nemusel.
     
    24:20
    Tomáš Trunda byl u kotouče jako první. Před bránu mu ještě najížděli spoluhráči, Trunda to ale vzal na sebe a z levého kruhu zaměstnal betony Tichého.
     
    24:59
    Následuje zakázané uvolnění Liberce, vhazovat se bude po levé ruce Lukáše France.
     
    25:14
    Jeden z Hradeckých smolně srazil puk rukou do jízdy Jakubu Hujerovi. Ten se snažil nahrát do mezikruží, leč nepotykal si s přesností.
     
    25:50
    Luka Vodlan protečoval puk do středního pásma. Poté se vpřed hnal Novotný, kterého uzemnil povedeným hitem Jakub Šedivý.
     
    26:21
    Vojtěch Polák nahazoval od modré lajny. Před brankou dělal rušno Šedivý. Tichý i přes zakrytý výhled zasáhl a následně už Šedivý mohl dorážet jen těžko.
     
    27:18
    Duschka vrátil volný puk zpátky do obranného pásma hostů. Vpřed se s ním vydal Matěj Beneš, jehož akce skončila u levého mantinelu.
     
    27:49
    Lukáš Franc vyrazil kotouč pouze před sebe. Mezi kruhy se k němu dostal Matěj Geisl, jehož střelu maskovaný muž zvládl vytěsnit!
     
    29:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská hokejová paráda JAKUBA HUJERA! Šikovný útočník nabral na obranné modré čáře rychlost, neskutečně se protáhl za záda všech a už mířil zcela sám proti Jakubu Tichému. Toho si rozhýbal a bekhendem jednoduše zasunul černou gumu za čáru! V extralize by tato akce určitě aspirovala na Zlatou helmu, 2:1! Asistence: Bennet Rossmy.
     
    29:33
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tůma – 2 min., podrážení).
     
    30:09
    Mountfield se chybou v kombinaci připravil o útočné pásmo. Navíc ještě hrozil útok Vodlana, hosté museli pořádně zabrat.
     
    30:55
    Slafkovský přihrál od modré čáry na levý kruh. Tam čekal Matěj PInkas, jehož střela na branku neprošla.
     
    31:19
    Šimon Marha nic nevymýšlel a nahazoval od modré. Pro France to byl nepříjemný pokus, kotouč letěl těsně nad ledem, ovšem betonem si poradil na jedničku.
     
    31:50
    Hradečtí svoji přesilovku nevyužili. Tichý si nyní troufl na drzou rozehrávku, Bennet Rossmy neměl daleko k jejímu zachycení. Vše nicméně pro Východočechy dobře dopadlo.
     
    32:40
    O slovo se přihlásily znovu šelmy. Hosté se osvobodili za cenu zakázaného uvolnění, hra se tedy před jejich bránu rychle vrátí.
     
    32:53
    Luka Vodlan se před Jirků protáhl až za kruhy. Škoda pro domácí, že mu střela úplně nesedla a mířila příliš vysoko.
     
    33:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield díky důrazu do brány vyrovnává! Šimon Marha zavezl puk do pásma, chvíli počkal, a nahodil ho na Lukáše France. Ten jeho střelu vyrazil pouze před sebe. Matěji Benešovi se kotouč ještě za čáru dorazit nepodařilo, ovšem MATĚJ GIESL se již nemýlil! Asistence: Matěj Beneš, Šimon Marha.
     
    34:34
    Jakub Hujer se snažil své barvy rychle vrátit do vedení. Na levé straně měl dostatek času k zakončení, zamířil však pouze do břicha připraveného Jakuba Tichého.
     
    35:16
    Jakub Dvořák si na modré čáře vyčíhal vhodný okamžik na nahození. Jakub Tichý neviděl prakticky nic, přesto vyrazil puk aspoň před sebe. Měchura to už měl na dlouhou hůl a nedokázal pořádně dorazit.
     
    35:56
    Juraj Slafkovský to vzal na sebe. Pěkný výlet do ofenzivní zóny zakončil střelou zpoza kruhů, ta bohužel pro něj mířila nad horní tyč.
     
    36:47
    David Putz skončil po lehkém kontaktu se soupeřem na ledě. Přes tři protihráče se ještě snažil prosmýknout Trunda, šance na úspěch však byla malá.
     
    37:34
    Lukáš Pajer s Matyášem Budinou mohli ujet do přečíslení, ovšem k velké nelibosti hostující střídačky našli rozhodčí v jejich postupu ofsajd!
     
    37:54
    Juraj Slafkovský zůstal po střetu otřesen u mantinelu. Hra se přerušila, útočník Hradce ale po chvíli odjel na střídačku a podle všeho bude v pořádku.
     
    38:27
    Severočeši zavezli touš přes útočnou modrou čáru. Černá guma poté ze souboje vylétla až na tribunu, hra je tedy přerušena.
     
    38:58
    Matyáš Budina byl mezi kruhy připraven o kotouč, jenže Tygři ho nedokázali jednoduše odehrát do bezpečí a Lukáš Franc vše musel řešit pohotovým skokem z brankoviště.
     
    39:13
    Jakub Tichý odpálil puk před dojíždějícími hráči až do středního pásma, kde si ho rukou zpracoval Jakub Šedivý.
     
    39:28
    Postavení mimo hru zastavilo také slibně rozjetou akci domácích. Jakub Hujer si už dělal zálusk na střelu z mezikruží, když vtom se ozvala píšťalka.
     
    39:58
    V samotném závěru ještě Tygry překvapil zvláštní odraz kotouče od zadního hrazení, Matěj Geisl už ale neměl čas s šancí kloudně naložit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Pěkný souboj pokračoval také ve druhé periodě. Ta dopadla výsledkově lépe pro Severočechy, kteří otočili stav. Hradec nicméně vyrovnal a do kabin se tedy odchází za stavu 2:2. Vše je úplně otevřené!
     
    Další třetina začne přibližně v 13:28.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Hned po chvilce hry klesl před libereckou brankou k ledu Matyáš Budina, který zřejmě inkasoval nějaký bolestivý úder. Vylučovat se každopádně nebude.
     
    40:41
    Jakub Šedivý tečoval hradecké nahození do vzduchu. Lukáš Franc ale zareagoval dobře a schoval kotouč do své rukavice.
     
    41:28
    Úvod třetí části se zatím nese v duchu nepřesností na obou stranách. Ani jednomu týmu se nedaří průniky do útočného pásma.
     
    42:15
    Lukáš Franc si dnes postavil branku skutečně dobře! Jakub Hujer vyrobil obrovskou chybu v rozehrávce. Puk si vzal Matěj Beneš, jenž si najel až před France a znovu zacinkal na tyč!
     
    42:54
    Jakub Tichý si za bránou nechal přijet Měchuru až k tělu. Hradec měl štěstí, že se mu poté dobře povedlo rozehrát.
     
    43:46
    Juraj Slafkovský nedokázal prostřelit blokujícího Hladíka. Stejný útočník hned posílal kotouč před branku, kde k žádné teči nedošlo.
     
    44:43
    Tomáš Trunda odvedl dobrou práci za bránou. Poté se kolem ní snažil rychle obtočit, nicméně hosté jej k žádnému zakončení nepustili. Následná přihrávka na beka už byla nepřesná a dojela až k Lukáši Francovi.
     
    45:20
    Jakub Tichý se dostal trošku do potíží, o dorážku se pokoušel Lukáš Plos, ovšem skóre se nemění, hradecký gólman skrumáž ustál.
     
    45:39
    Hradečtí obrátili hru a domácí hokejisté poslali kotouč na zakázané uvolnění.
     
    45:58
    Jakub Hladík se podél pravého mantinelu protáhl až k zakončení z ostrého úhlu. Jakub Tichý měl bližší tyč dobře pokrytou.
     
    46:32
    Rána Matěje Pinkase byla sražena těsně mimo branku. Mountfield nadále utahoval šrouby a Severočeši znovu vyhazují na icing.
     
    47:17
    Liberec má obrovské štěstí, že je stav takový, jaký je... France totiž znovu zachraňovalo břevno, tentokrát proti střele Šimona Marhy z mezikruží!
     
    47:58
    Hosté pokračují v útočné aktivitě. Už dlouho se bojuje o puk v rohu kluziště, načež ho sice vydolovali Tygři, ale postup vpřed se jim nevydařil.
     
    48:49
    Petr Gajda konečně přenesl hru na druhou stranu, když nahodil touš bekhendem do útočného pásma. Následuje souboj za brankou.
     
    49:19
    Matěj Novotný vedl akci dvou proti jednomu. Rozhodl se ji vzít na sebe, před Francem se vydal do bekhendového blafáku, z úhlu už ovšem gólmana nepřehodil!
     
    49:41
    Na druhé straně zahrozil Adam Měchura, který po zpětné přihrávce vystřelil zpoza kruhů do náruče Jakuba Tichého. Bude se vhazovat.
     
    50:45
    Tadeáš Tůma dostal přihrávku přesně do jízdy. Z pravé strany tvrdě vypálil a Jakub Tichý to neměl úplně lehké, puk mu zřejmě zavadil o masku.
     
    51:16
    Po ofsajdu Liberce uvidíme buly v neutrální zóně.
     
    51:38
    Jakubu Řehákovi se nenabídli spoluhráči tak, jak by si přál. Ve středním pásmu tak našel pouze domácího Davida Putze.
     
    52:02
    Mountfield pokračuje ve spalování šancí! Šimon Marha uháněl zleva prakticky sám na Lukáše France, ovšem trefil jej do vyrážečky.
     
    52:23
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Tůma – 2 min., podrážení).
     
    52:55
    Matěj Havlíček chvíli čekal na modré čáře, načež poslal touš přes skrumáž těl na branku. Lukáš Franc si ho našel a přerušuje hru.
     
    53:26
    Adam Jirků vstoupil do útočné třetiny příliš brzy, akci Východočechů tedy zastavuje odpískané postavení mimo hru.
     
    53:42
    Juraj Slafkovský vypálil zápěstím zpoza levého kruhu. Lukáš Franc v těžké pozici kotouč nepustil, důležitý zákrok.
     
    54:19
    Na liberecké straně malinko stoupají emoce, Jakub Hujer (LIB) totiž míří na lavici hanby za faul kolenem.
     
    54:40
    Hradec hrál dvě sekundy proti třem. Díky vyhranému vhazování se hned uchytil v pásmu a Lukáš Franc zapisuje do bohatých statistik další zákrok.
     
    54:53
    Havlíček dostal nabito na modrou čáru. Velmi dobře se do puku opřel bez přípravy, nicméně Franc svůj celek znovu podržel.
     
    55:23
    Liberečtí byli pod tlakem, ale nyní se už zvládli osvobodit.
     
    55:41
    Tygři nedokázali vyhodit puk v celkem jednoduché situaci ven z pásma, vše ale napravili, když zblokovali nebezpečnou střelu Pinkase z levého křídla.
     
    56:40
    Domácí jsou v plném počtu. Ubráněná oslabení je evidentně nabudila, dostávají se totiž do zajímavého tlaku v ofenzivní zóně.
     
    57:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Smolný gól pro Liberec a velká radost na straně hostů! Tygři nedokázali dostat puk ven ze svého pásma. Na modré čáře ho zastavil Šimon Táborský, který okamžitě našel před bránou zcela zapomenutého MATYÁŠE BUDINU. Ten si položil France a zavěsil! Hned vzápětí si domácí vyžádali oddechový čas. Asistence: Šimon Táborský.
     
    57:59
    Lukáš Franc opouští branku, Liberec hraje v šesti! Soupeř vyhazuje na zakázané uvolnění, buly proběhne po levé ruce Jakuba Tichého.
     
    58:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši vyrovnávají na 3:3! Kotouč se dostal k MARTINU BÖHMOVI. Před Tichým byl vskutku hustý provoz, Böhm se tedy rozhodl poslat puk na branku a Jakub Tichý ho našel až v době, když už byl v síti! Asistence: Jakub Hladík.
     
    58:42
    Tak dlouho byl touš schovaný v souboji u mantinelu, až rozhodčím došla trpělivost. Bude se vhazovat ve střední třetině.
     
    59:00
    Pokus Jakuba Hladíka tečoval hostující hráč nohou nad branku. Po odrazu od zadního plexiskla vyráží Hradec kupředu.
     
    59:34
    Liberečtí kontrolují puk ve vlastním obranném pásmu, další postup vpřed už si ale připravují poměrně dlouho. Zdá se, že uvidíme prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Dramatický závěr, při kterém padl gól na každé straně, o vítězi nerozhodl. Uvidíme, jestli se tak stane v prodloužení! To začne za několik desítek sekund.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:16
    Nastavený čas rozehráli lépe Hradečtí, uspěli totiž ve středovém kruhu. Matyáš Budina jej zároveň mohl ukončit, v úniku ale z levého křídla míjí!
     
    60:34
    Na druhé straně připravil v akci dvou proti jednomu Martin Böhm jasný gól Luku Vodlanovi, jenž si kotouč stáhl do bekhendu, avšak jeho střela v prázdné bráně neskončila! Tichý možná zasáhl držadlem hole.
     
    61:41
    Petr Gajda to udělal pěkně, obtočil se okolo protihráče na levém kruhu, poté však z otočky vystřelil pouze do středu branky.
     
    62:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši vítězí! Adam Jirků poslal do úniku ŠIMONA MARHU, který musel zakončovat bekhendem, ovšem Franc si vybral trošku slabší chvilku a gumový nesmysl se mu přes beton převalil za čáru! Druhou asistenci si připisuje brankář Tichý. Asistence: Adam Jirků, Jakub Tichý.
     
    Konec zápasu.
     
    Střely na branku – 39:35.
     
    Mountfield v pěkném zápase poráží Tygry 4:3 po prodloužení!

    Ačkoliv domácí disponovali mírnou střeleckou převahou, více brankových příležitostí měli rozhodně Hradečtí. Ti hned čtyřikrát trefili tyčku, a jelikož Tygři našli odpověď na pozdní soupeřův gól, šlo se do prodloužení. V tom ukončil duel s kapkou štěstí Marha.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Liberce se s vámi loučím a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (14:35:04)

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 24. Putz (Böhm, Vodlan), 30. Hujer (Rossmy), 59. Böhm (Hladík) – 8. Jerman (Jirků, Beneš), 34. Giesl (Beneš, Marha), 58. Budina (Táborský), 63. Marha (Jirků, Tichý)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Vopravil) – Böhm, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Dvořák, Tůma – Hujer, Putz, Měchura, Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy, Gajda.
    Mountfield HK: Tichý (Lequin) – Táborský, Boukal (A), Havlíček (C), Řehák, Jerman, Pinkas – Giesl, Budina, Pajer, Jirků, Beneš, Novotný, Souček, Slafkovský, Brožek, Marha.

    Rozhodca: Nepomucký – Bosák, Kettner.