B. Bystrica – Poprad 2:5 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 8:3 (kon.)
Detva – Nitra 1:3 (kon.) | Miškovec – Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Utorok 26.02.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 55. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V záverečnej časti sme videli dva presné zásahy, o ktoré sa postarali hostia. Najskôr sa v 49. minúte presadil Milan Bartovič a definitívnu bodku za týmto duelom dal v 57. minúte do odkrytej brány Daniel Krejči. Hostia sa tak môžu tešiť z víťazstva a postupu do štvrťfinále. To je z mojej strany všetko, prajem vám ešte príjemný zvyšok dňa. (20:00:05)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    V závere sa domáci snažili aspoň o čestný gól, no Valent bol proti a svojim výkonom tak výrazne prispel k víťazstvu hostí.
     
    57:38
    Bartovič sa v samostatnom úniku rútil osamotený na Košarišťana, no jeho zakončenie nebolo presné a skóre sa tak meniť nebude.
     
    56:42
    Trenčín dal gól!

    Hostia strieľajú tretí gól a definitívne rozhodujú tento duel. DANIEL KREJČI sa dokázal trafiť z vlastného pásma do odkrytej domácej brány a o osude tohto zápasu je rozhodnuté.
     
    56:27
    Domáci to už skúšajú bez brankára a Radivojevič sa ocitol úplne sám pred odkrytou bránou, no jeho teč smeroval len tesne mimo domácu bránu.
     
    55:39
    Zaťko sa snažil na modrej čiare zakombinovať s Hainom, no ich snaha nebola úspešná a hostia dokázali poslať puk von z pásma.
     
    54:49
    Nasledovať bude záverečných päť minút tohto duelu a domáci tak musia čo najskôr streliť kontaktný gól ak si chcú vybojovať účasť v štvrťfinále.
     
    53:24
    Teraz sa však domáci dokázali presadiť v útočnom pásme, no ani Jakúbek nedokázal nájsť recept na výborne chytajúceho Valenta.
     
    52:41
    Pri puku sú aj naďalej hostia, ktorí sa však pochopiteľne nikde neponáhľajú a postupne zbierajú cenné sekundy.
     
    51:39
    Domácich druhý gól evidentne zaskočil a na ľade tak dominujú hostia, ktorí sa snažia o tretí presný zásah, ktorý by definitívne ukončil tento duel.
     
    50:45
    Ďalšia veľká šanca pre hostí, keď Milula dostal dobrú prihrávku pred bránkovisko, no Košarišťan predviedol dobrý zákrok.
     
    49:37
    Hostia tak pridávajú druhý presný zásah v čase keď domáci zvýšili svoju aktivitu. Novým Zámkom tak ostáva záverečných desať minút, aby s výsledkom niečo spravili.
     
    48:31
    Trenčín dal gól!

    Hostia pridávajú druhý presný zásah. Šok pre domácich, keď sa MILAN BARTOVIČ dostal k strele z ostrého uhla, ktorá prekvapila Košarišťana.
    Asistencia: Marek Hecl.
     
    48:26
    Séria zakázaných uvoľnení v podaní hosťujúcich hokejistov, ktorí majú teraz menšie problémy so zvýšenou aktivitou domácich.
     
    47:46
    Puk je momentálne za bránou domáceho celku, ktorý bude musieť v záverečnej tretine pridať ak chcú ešte niečo s výsledkom spraviť.
     
    46:43
    Obrovská šanca domácich na vyrovnanie, keď sa pred bránkoviskom ocitol úplne voľný Zbořil, ktorý však nechal vyniknúť výborného Valenta.
     
    46:15
    Dlouhý sa dobre uvoľnil pred bránkoviskom domácich, kde sa dostal na dvakrát do zakončenia, no Košarišťan teraz podržal svoj celok.

    Pavel Pytliak

    Góly a asistencie: 10. Sojčík (Bokroš), 48. Bartovič (Hecl), 56. Krejči


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, Hatala, Ordzovenský, Novák, Henderson – Štrauch, Urban, Bajtek – Jakúbek, Zbořil, Ručkay – Šimun, Hruška, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Ondrušek
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hollý) – Rýgl, Starosta, Cebák, Krejči, Bokroš, Gula, Hudec, Bohunický – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga, Radjenovic, Švec – Mikula, Dlouhý, Hlinka

    Rozhodca: Baluška, Konc st. – Orolin, Výleta – Čavojský (video)