Getafe – Rayo Vallecano 2:1 (kon.) | Sevilla – Barcelona 2:4 (kon.) | Alavés – Vigo 0:0 (kon.)
Bilbao – Eibar 1:0 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:4 (2:1)
FC Barcelona
Sobota 23.02.2019, 16:15Španielska LaLiga • 25. kolo
Predzápasové kurzy
    90+3. Luis Suárez (BAR) - 2:4
     
    90+3
    Barcelona dala gól!
    Je rozhodnuté, do streleckej listiny sa zapisuje aj dnes nevýrazný LUIS SUÁREZ. Marc-André ter Stegen poslal dlhý pas, ktorý Simon Kjaer odvrátil iba k súperom a po prihrávke do šestnástky Uruguajčan prehodil Vaclíka. Nádhernú prihrávku však poslal Lionel Messi.
    85. Lionel Messi (BAR) - 2:3
     
    85
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI sa znova môže stať hrdinom, pretože krátko pred koncom stretnutia kompletuje hattrick a posiela hostí do vedenia. Carles Aleñá vystrelil spred šestnástky a zrazená lopta pristála práve pred týmto Argentínčanom, ktorý prehodil Vaclíka. Síce s veľkým šťastím, ale Barcelona ide prvýkrát do vedenia.
    68. Lionel Messi (BAR) - 2:2
     
    68
    Barcelona dala gól!
    LIONEL MESSI odpovedá aj na druhý gól Sevilly. Vaclík rozohral iba na hráčov súpera, Argentínčan dostal čas na hranici vápna a pravačkou zamieril krásne pod brvno.
    42. Gabriel Mercado (SEV) - 2:1
     
    42
    Sevilla dala gól!
    Domáci idú do vedenia aj druhýkrát. Stopér GABRIEL MERCADO si nabehol do šestnástky, kde na neho obrancovia Barcelony zabudli a po prihrávke sprava malého vápna trafil presne povedľa ter Stegena.
    27. Lionel Messi (BAR) - 1:1
     
    27
    Barcelona dala gól!
    Hostia vyrovnávajú nádherným spôsobom, pretože LIONEL MESSI dostal presný center zľava a jeho absolútne ukážkový volej presne vymietol roh brány.
    23. Jesús Navas (SEV) - 1:0
     
    23
    Sevilla dala gól!
    Domáci predviedli skvelý protiútok a štadióne exploduje, pretože na konci akcie bol JESÚS NAVAS, ktorý mal v šestnástke dosť času a po zemi trafil presne okolo nemeckého brankára a popod Piquého.

    Matej Kubove

    Góly: 23. Navas, 42. Mercado – 27. Messi, 68. Messi, 85. Messi, 90+3. L. Suárez

    Karty:   49. Rog (SEV), 58. Wöber (SEV), 69. F. Vázquez (SEV), 81. Kjaer (SEV), 83. Sarabia (SEV), 90. Mesa (SEV) – 40. Piqué (BAR)


    FC Sevilla: Vaclík – Mercado (52. F. Vázquez), Kjaer, Sergi Gómez – Navas (C), Rog (62. Mesa), Banega, Wöber (59. Amadou) – Sarabia, Ben Yedder – Promes.
    Náhradníci: Soriano – Arana, Amadou, Munir, André Silva, Mesa, F. Vázquez.

    FC Barcelona: ter Stegen – Piqué, Semedo (46. Roberto), Umtiti, Alba – Arturo Vidal (46. O. Dembèlé), Busquets, Rakitić – Messi (C), L. Suárez, Coutinho (79. Aleñá).
    Náhradníci: Pena – Malcom, Roberto, Lenglet, Murillo, Aleñá, O. Dembèlé.