Zlín – Bohemians 0:2 (kon.) | Sigma Olomouc – Příbram 2:0 (kon.) | Karviná – Teplice 1:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Jablonec 1:0 (kon.)
koniec
FK Mladá Boleslav
1:0 (0:0)
FK Jablonec
cz Sobota 23.02.2019, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • Česká FORTUNA:LIGA • 22. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek z Mladé Boleslavi vše, děkuji Vám za pozornost. Hezký zbytek víkendu! (19:04:10)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:11. Rohy: 8:12.
     
    Utkání je u konce, Mladá Boleslav se raduje díky pozdní trefě z výhry 1:0, a na jaře tak stále zůstává neporažena! Sledovali jsme poměrně atraktivní utkání, v prvním poločase byl po většinu hrací doby aktivnější Jablonec, který ale řadu svých šancí neproměnil. Po přestávce se hra vyrovnala, domácím prospěla střídání, Mešanović s Buchou projev Středočechů výrazně oživili. Rozhodující moment se nakonec udál ve třetí nastavené minutě, kdy síť za záda Vlastimila Hrubého rozvlnil Tomáš Přikryl, a rozjásal tak Adidas Arénu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, mladoboleslavští fotbalisté se z poslední akce dnešního zápasu dostávají do vedení! Z rohového kopu domácí nic nevytěžili, jejich nápor ale ještě pokračoval. Velkou měrou se na této trefě podílel Pavel Bucha, který se dostal do vápna a vypálil. Jeden z obránců Jablonce sice míč odvrátil, jenže jej poslal pouze k nehlídanému TOMÁŠI PŘIKRYLOVI, který střelou na bližší tyč propálil Hrubého.
     
    90+2
    Bucha společně s Mešanovićem ještě pro Mladou Boleslav vybojovali jeden rohový kop. Povede se domácímu týmu v závěru skórovat?
     
    90+1
    Bogdan Vatajelu postupoval vstříc otevřené defenzivě Mladé Boleslavi. Nevyřešil to vůbec dobře, jeho centr se do hrací plochy nevešel o pořádný kus.
     
    90
    Nastavovat se budou tři mnuty.
     
    89
    Další akci hostujícího celku zastavilo ofsajdové postavení Martina Doležala. Hrotový útočník Jablonce toho dnes moc nepředvedl, o zaměstnávání soupeřovy obrany se starali jiní.
     
    88
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Rafael Acosta, přichází Dominik Pleštil.
     
    87
    Na druhé straně o sobě po několika minutách dal vědět také Jablonec, když Acosta posílal míč do běhu pro Doležala, kterého ke střele nepustil bránící Takács.
     
    86
    Komličenko se u postranní lajny nádherně zbavil napadajícího Břečky, poté si položil ještě Považance. Jeho narážečka s Mešanovićem už úspěch nepřinesla, míč odkopl Hovorka.
     
    85
    Tohle musí skončit gólem, domácí právě spálili obrovskou tutovku! Pavel Bucha se se štěstím prodral do vápna, sám ve vápně se na to konto zjevil Přikryl, jenže z pár metrů branku vysoko překopl.
     
    84
    Jakub Fulnek hledal k přední tyči si nabíhajícího Nikolaje Komličenka, který se dral k hlavičce, balon si ale ve vzduchu našel hostující gólman Hrubý.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Marek Matějovský (FK Mladá Boleslav).
    Žlutou kartu dostává Michal Trávník (FK Jablonec).
     
    82
    Matějovského pas nalezl za obranu si sbíhajícího Mešanoviće, kterého do pokutového území nepustil Holeš. Nápor Mladé Boleslavi ale ještě nekončí.
     
    81
    Bucha si vyměnil balon s Komličenkem, načež se zkoušel odhodlat k tomu, aby vyslal do vápna centr, na poslední chvíli mu ale tento plán překazil Sobol.
     
    80
    Šeda si stáhl do náruče další balon, načež založil rychlou protiakci. Na jejím konci Přikryl v klíčovém momentu rychlostně nestačil na Holeše, navíc se prezentoval faulem.
     
    79
    Domácí fanoušci se zlobí, protože hlavní rozhodčí nejprve neposoudil zákrok Trávníka na Buchu jako nedovolený a poté odpískal faul Michalu Hubínkovi.
     
    78
    Bucha se ve vzduchu šikovně zbavil Považance, načež posunul míč k neobsazenému Mešanovićovi, který ze zajímavé situace vytěžil alespoň roh.
     
    77
    Utkání sleduje 2 956 diváků.
     
    76
    Přikryl se krásně zbavil Sobola, útočná snaha Mladé Boleslavi vyústila v dalekonosný pokus Michala Hubínka, který pravačkou poslal balon mimo tři tyče.
     
    75
    Na druhé straně nejprve do sítě málem dolétl tečovaný centr z kopačky Michala Trávníka, o chvíli později hosté zahrozili po rohu, jenže Břečka z bezprostřední blízkosti mířil jen do Šedy.
     
    74
    Mešanović svým aktivním přístupem donutil stopera Břečku k odklizení balonu za postranní lajnu. Nová akvizice domácích se zatím uvádí v dobrém světle.
     
    73
    Obrovská šance Mladé Boleslavi, která se málem ujala vedení! V nepřehledné situaci v šestnáctce soupeře se nejlépe zorientoval Mešanović, jehož ráně pravačkou scházely jen decimetry.
     
    72
    Na druhé straně se do poněkud otevřenější obrany Středočechů vrhl Kubista, jemuž střelecký pokus tentokráte nesedl, balon skončil mimo tři tyče.
     
    71
    Matějovského nabídka od postranní lajny zůstala nevyslyšena, do odraženého míče se ale slušně opřel Pavel Bucha, který trefil jednoho z ve vápně bránících soupeřů.
     
    70
    Muris Mešanović si došel pro faul od Holeše, který jej stáhl k zemi kousek od rohového praporku. Uvidíme standardní situaci v podán domácího týmu.
     
    69
    Pěkná jablonecká kombinace vedla k zajímavému zakončení. Na konci této akce stál kapitán Vojtěch Kubista, jehož rána se opravdu povedla, Šeda ale přispěchal s dobrým zásahem.
     
    68
    Tomáš Holeš nevěděl, co s balonem, proto vyslal dlouhatánský nákop na útočnou polovinu. Míč netrefil úplně čistě a poslal jej pouze do náruče brankáře Šedy.
     
    67
    Teď měli domácí velké štěstí. Jan Šeda úplně neodhadl výběh pro centr z pravé strany a pustil k míči Vatajela, jehož hlavičce k zasažení branky opravdu moc nescházelo.
     
    66
    Hubínek vybojoval míč, když předskočil nic netušícího Trávníka. Okamžitě poté se odhodlal ke střele, kterou ještě tečoval Komlčenko, ovšem Hrubý zasáhl spolehlivě.
     
    66
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Alexej Tatajev, přichází Pavel Bucha.
     
    64
    Vatajelu místo přihrávky na vedle sebe si nabíhajícího Sobola přenášel hru k Holešovi, jenže se trochu ukopl a poslal kulatý nesmysl až za postranní lajnu.
     
    63
    Z pravé strany poslal balon do pokutového území Rafael Acosta, který měl znovu spoustu prostoru, jeho nabídka ale zůstala spoluhráči nevyslyšena.
     
    62
    Po rohovém kopu Mladé Boleslavi ze záklonu hlavičkoval Hájek. Jeho zakončení kousek před Hrubým ještě tečoval Tatajev, míč si ale cestu do branky nenašel.
     
    61
    Matějovský našel na hranici vápna číhajícího Mešanoviće, který prováhal střeleckou příležitost, nakonec ale pořádně vystrašil obranu soupeře, když málem vyzval ke gólu Přikryla.
     
    60
    Jakub Považanec vyslal povedený bochánek do běhu pro Vatajela, který měl balon na dlouhou nohu, ale i tak se dostal ke střele. Šeda zasahovat nemusel.
     
    59
    Matějovského nabídka od pravé lajny se snášela do chumlu hráčů v pokutovém území, jenže nikdo z přítomných na něj nedosáhl, a následovat tak bude jablonecký aut.
     
    58
    Faulu se tentokráte dopustil tým Petra Rady, jmenovitě to byl Eduard Sobol, kdo u postranní lajny tvrdě sestřelil Mešanoviće. Jeho zákrok se ale obejde bez karetního trestu.
     
    57
    Komličenko sice vyhrál hlavičkový souboj s Kubistou a prodloužil míč za sebe na Tatajeva, ten ale sáhl do obličeje Trávníkovi. Faul, přímý kop pro Severočechy.
     
    56
    Žlutou kartu dostává Bogdan Vatajelu (FK Jablonec).
     
    55
    Sobol kličkou a la Zinedine Zidane zkoušel překvapit Antonína Křapku, který jeho pokus o průnik sice zastavil, ovšem pouze za cenu nedovoleného zákroku.
     
    54
    Po souboji s Mešanovićem, který mu nešťastně šlápl na stehno, zůstává na trávníku ležet David Hovorka. Snad se nebude jednat o vážnější zdravotní problém.
     
    53
    Žlutou kartu dostává Muris Mešanović (FK Mladá Boleslav).
     
    52
    Centr od praporku odvrátil do bezpečí vytáhlý Komličenko. K odraženému balonu se za vápnem dostal Sobol, jehož pumelice postrádala více přesnosti.
     
    51
    Kupředu se po pravé straně vydal Holeš. Jeho přízemní nabídka směřovala na bližší tyč, kam si sbíhal Doležal, před nímž míč na rohový kop ve skluzu odvrátil Takács.
     
    50
    Fulnek nezachytil Acostův náběh, na to konto jablonecký křídelník zkusil narýsovat kolmici do běhu pro Doležala. Boleslav znovu zachránil až Tomáš Hájek.
     
    49
    Komličenko zvládl těžký souboj s Považancem a táhl akci mladoboleslavského týmu, na jejímž konci ale jeho záměr vůbec nepochopil Přikryl.
     
    48
    Vatajelu si vyměnil post se Sobolem, který chvíli operoval v křídelním prostoru. Jeho centr se snášel k Doležalovi, jenže s ním si ve vzduchu věděl rady Takács.
     
    47
    Boleslav odstartovala druhý poločas rohovým opem. Na přední tyči se k balonu pokoušel dostat debutant Mešanović, byl však odstaven Břečkou.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Muris Mešanović.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je za námi, na vedoucí trefu v Mladé Boleslavi zatím čekáme. Začátek utkání vyšel lépe domácímu týmu, ovšem Jablonec se postupem času rozehrál a zhruba od pětadvacáté minutě hře naprosto dominoval. Dobrou šanci neproměnil Martin Doležal, později se před Šedou rozpoutaly dva pořádné závary, v nichž při svěřencích trenéra Webera stálo štěstí, v závěru pak balon těsně vedle vzdálenější tyče zakroutil Trávník.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Další obrovský závar před domácí brankou! Nejprve po rohu hradbu těl u malého vápna neprostřelil Holeš, o chvíli později míč těsně vedle vzdálenější tyče zakroutil Trávník.
     
    44
    Hosté vybojovali krátce před odchodem do šaten ještě jeden rohový kop. Sudí Proske ještě nedal pokyn k jeho rozehrání, zřejmě komunikuje s videorozhodčím.
     
    43
    Tatajev to udělal chytře, když ve středu hřiště taktickým faulem přibrzdil další akci aktivního hostujícího týmu. Přímý kop Jablonce obstará tradiční exekutor Trávník.
     
    42
    Doležal se zapojil do kombinace, z jeho nahrávky těžil Vatajelu. Centr rumunského hráče byl přetažený, zpět do vápna míč vracel Acosta, Boleslav ale situaci zvládla.
     
    41
    Matějovský si vyměnil balon s Ladrou, načež prováhal ideální okamžik pro střelu a místo toho nahrával Komličenkovi, který byl dobře pokryt Břečkou.
     
    40
    Acosta opět číhal na hranici ofsajdu, sudí hru tentokráte správně pustil. Z celé situace vzešel roh a po něm nepřesná hlavička v podání stopera Hovorky.
     
    39
    Hosté vytlačili hráče soupeře opět až k Šedovi, který dostal přihrávku od Fulneka. Domácí ale opět pouze odevzdali míč soupeři, Jablonec v posledních minutách dominuje.
     
    37
    Fulnek nezachytil Acostův náběh, k hostujícímu záložníkovi se míč dostal po Holešově autovém vhazování, jenže Boleslav opět zachránil zasahující Hájek.
     
    36
    Před brankou Mladé Boleslavi bylo pořádné dusno! Vše začal povedený centr od Trávníka, Vatajelu posléze ideální moment pro střelu prováhal a Acosta z dobré šance opět trefil jen před sebou blokujícího obránce.
     
    35
    Domácím se nedařilo odkopnout míč do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky. Acosta trefil pouze před sebou stojícího Hubínka, neprošla ani rána Vatajela.
     
    34
    Další akci v posledních minutách aktivního Jablonce táhl rumunský šikula Vatajelu. Celá situace vyústila v zakončení Acosty, které bylo tečováno na roh.
     
    33
    Z první poslal balon do pokutového území Acosta. Učebnicové zpracování fanouškům předvedl Doležal, kterému zakončení na poslední chvíli znemožnil Hájek.
     
    32
    Ve středovém kruhu zůstal po souboji s Markem Matějovským ležet Vatajelu. O nic vážného by se jednat nemělo, boleslavský kapitán vyvázl bez karty.
     
    31
    Přímý kop Jablonce odvrátil Fulnek pouze do míst, kde číhal Kubista. Prudká střela hostujícího kapitána Šedu neohrozila, balon totiž zablokoval Tatajev.
     
    30
    Třicet minut z prvního poločasu je za námi. Branku jsme sice zatím neviděl, ovšem sledujeme poměrně atraktivní fotbal v podání obou celků. Kdo se dostane do vedení?
     
    29
    Považanec vybojoval balon ve středu pole. Posléze vysunul kupředu Vatajela, který si netroufl na kličku proti Křapkovi, centr se mu nakonec vůbec nepovedl.
     
    28
    Považanec vyslal další krásný pas na levou stranu, kde operoval Eduard Sobol. Jeho nabídka znovu hledala Doležala, kterému k dosažení na balon chyběl jen krok.
     
    27
    Bogdan Vatajelu ve vzduchu překvapil Antonína Křapku a o chvíli později připravil tutovku pro dobře postaveného Doležala, který branku z hranice malého vápna minul.
     
    26
    Ladra na levém křídle posunul balon do běhu Fulnekovi. Na jeho přízemní pas si nabíhali Komličenko s Přikrylem, ovšem ani jeden z nich se k zakončení neprobojovali.
     
    25
    Boleslav přispěchala s dalším náznakem šanci. Balon přilétl do šestnáctky z levé strany, jenže o hlavičku se snažící Tatajev si ve vzduchu viditelně pomohl rukama.
     
    24
    Ladra získal pro domácí další roh. Balon do vápna po kombinaci s Matějovským vyslal až Přikryl, jablonecká defenziva žádné problémy nepřipustila.
     
    23
    Dnes do ofenzivy hodně aktivní Eduard Sobol zařadil na vyšší rychlostní stupeň. Pláchl Křapkovi, centr se mu ale vůbec nepovedl, a jeho zajímavá akce tak nic nepřinesla.
     
    22
    Rafael Acosta vyslal do vápna přízemní nabídku, Šeda vyrazil míč pouze před sebe. Poté se navíc k zakončení prodral Doležal, jenže s včasným blokem přispěchal Hájek.
     
    21
    Hosté měli k dispozici rohový kop, který si vzal na starost Vatajelu. Domácí obrana obstála, nicméně nápor ze strany svěřenců Petra Rady ještě nekončí.
     
    20
    Další výpad za obranu soupeře podnikl Martin Doležal. Z jeho průniku ale nic nevzešlo, výtečně se totiž vrátil Ladislav Takács, jenž navíc předvedl spolehlivý obranný zákrok.
     
    19
    Hovorka šel do souboje s Komličenkem nohou napřed, tady neměl hlavní sudí na vybranou, jednalo se o jasný faul. Přímý kop domácích znovu obstará Matějovský.
     
    18
    Severočeši se usadili na útočné polovině, pomohl jim k tomu i chybující Ladra. Do vápna míč posílal Považanec, načež Doležalovi k hlavičce z dobré pozice chyběl jen kousek.
     
    17
    Míč končí v síti domácího týmu, jenže radost Jablonce je předčasná. Nabíhající Eduard Sobol totiž přijímal balon v ofsajdovém postavení, které si pomezní sudí pohlídal.
     
    16
    Nakonec kopali Jablonečtí od rohového praporku hned dvakrát. Nejprve nepřesně hlavičkoval Doležal, o chvíli později míč do bezpečí odvrátil Komličenko.
     
    15
    Kubista přenesl hru na levou stranu, kde míč těsně před postranní lajnou doběhl Sobol. Přes Křapku odcentrovat nedokázal, následovat bude rohový kop.
     
    14
    Rohový kop svěřenců trenéra Webera k ničemu zajímavému nevedl. Naopak na druhé straně z kraje vápna pálil Acosta, načež Šeda nadvakrát zvládl zasáhnout.
     
    13
    Komličenko výborně načasoval svůj náběh za obranu, dostal přihrávku a poté si šikovně obhodil Hrubého, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu do branky nepustil Hovorka.
     
    12
    Zatím sledujeme převahu domácího týmu, který v úvodu utkání působí o poznání živějším dojmem. Jablonečtí si nerozumí v kombinaci.
     
    11
    Přímý kop rozehrál Matějovský znovu na krátko. Přikrylova nabídka do šestnáctky nedolétla, stejně tak si o pár chvilek později počínal i kličkující Fulnek.
     
    10
    Boleslav opět kontrolovala míč na útočné polovině. Hubínek ve středu pole kombinoval s Tatajevem, který byl nakonec nedovoleně atakován vracejícím se Doležalem.
     
    9
    Hájek dlouhým pasem za obranu Jablonec našel Nikolaje Komličenka, který to v souboji s Břečkou přehnal s agresivitou a předvedl jasný ofenzivní faul.
     
    8
    Matějovský tentokráte kryl balon tělem a doslova si došel pro faul. Přímý kop rozehrál boleslavský kapitán velmi svižně, zaskočil obranu soupeře, jenže Přikryl z dobré pozice trestuhodně přestřelil.
     
    7
    Centr od praporku s v pokutovém území našel sbíhající si Komličenko. Jeho akrobatické zakončení odvrátila jablonecká defenziva pouze k Přikrylovi, který z voleje přestřelil.
     
    6
    Marek Matějovský převzal balon po pasu od Hubínka a roztáhl hru k Přikrylovi, který měl v souboji se Sobolem opět navrch. Nakonec z toho bude rohový kop.
     
    5
    Tomáš Přikryl se protáhl kolem trochu váhajícího Sobola. Nakonec odcentroval a nalezl hlavu skákajícího Komličenka, který zakončil nad branku Jablonce.
     
    4
    První střelecký pokus tohoto utkání obstarali hostující hráči. Od levé lajny si až na hranu vápna seběhl Jakub Považanec, jehož rána směřovala pouze do Šedovy náruče.
     
    3
    Tentokráte už pomezní arbitr Paták zdvihl praporek, čímž zastavil akci rozběhnutého Martina Doležala. Zpět do hry pošle míč domácí brankář Jan Šeda.
     
    2
    Vatajelu zpracovával balon v půlmetrovém ofsajdu, pomezní sudí ale tuto situaci nechal plynout. Narážečka rumunského hráče s Trávníkem nebyla úspěšná.
     
    1
    Hlavní arbitr Proske právě odstartoval dnešní utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali domácí fotbalisté, kteří nastupují v modro-bílých dresech, naopak Jablonec bude hrát v zeleném.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před utkáním jsou oceněni dva hráči domácího týmu. Ladislav Takács minulý víkend odehrál sté utkání v nejvyšší soutěži, Marek Matějovský dnes nastupuje k ligovému duelu s pořadovým číslem 300.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Hájek, Takács, Fulnek – Hubínek, Tatajev – Přikryl, Matějovský (C), Ladra – Komličenko.
    Náhradníci: Stejskal – Jugas, Mešanović, Wiesner, Túlio, Mašek, Bucha.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol – Trávník, V. Kubista (C), Považanec – R. Acosta, Doležal, Vatajelu.
    Náhradníci: Hanuš – T. Pilík, Chramosta, Pleštil, Jovović, Peřina, Fábry.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Jan Paták, Lucie Ratajová.
     
    Poslední vzájemné utkání

    16. 9. 2018 – FK Jablonec – FK Mladá Boleslav 0:3

    Branky: 27. Přikryl, 33. Komličenko (Konaté), 66. Takács (Přikryl)

    FK Jablonec: Hrubý – Holeš, Hovorka, Břečka, Hanousek – Trávník, Hübschman (C) (65. Ikaunieks), Považanec – Masopust (75. Acosta), Doležal, Jovović (46. Chramosta)

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Keresteš, Takács – Ladra (65. Džafić), Hůlka (C), Přikryl (88. Diviš), Mareš (84. Hubínek), Konaté – Komličenko
    Také Jablonec získal posilu last minute, na sever Čech zamířil zkušený záložník Tomáš Pilík.

     
    FK Jablonec

    Matěj Hanousek, Lukáš Masopust, David Lischka. První dva jmenovaní v zimě změnili působiště, talentovaný stoper, který už byl jednou nohou v pražské Spartě, zase nenastupuje kvůli problémům se srdcem. Petr Rada se tak na jaře musí vypořádat se ztrátami v základní jedenáctce, zatím to ale jeho svěřenci zvládají obstojně. V prvním kolem po zimní přestávce si Jablonec ve vyrovnaném souboji poradil s trápící se Olomoucí, kterou zlomila až pozdní trefa Martina Doležala, s devíti góly nejlepšího střelce týmu. Minulý víkend naopak Severočechům závěr zápasu nevyšel, a narodila se tak nečekaná remíza s Opavou. I tak ale parta kolem uzdraveného špílmachra Trávníka stále drží pátou pozici a účast ve skupině o titul by ji s největší pravděpodobností neměla minout.
    Mladá Boleslav krátce před koncem přestupového období přivedla tři posily. Muris Mešanović podepsal smlouvu do roku 2022, na půlroční hostování přišel Jakub Jugas a do konce příští sezony bude ve městě automobilů hostovat Tomáš Wiesner.

     
    FK Mladá Boleslav

    Mladoboleslavští fotbalisté vstoupili do jarní fáze sezony vcelku slušně, když ze dvou utkání vybojovali čtyři body. Nejprve před vlastními fanoušky remizovali s úřadujícím mistrem z Plzně, ovšem nutno podotknout, že vzhledem k průběhu hry nemohli být s nerozhodným výsledkem úplně spokojeni. Minulý víkend už svěřenci trenéra Webera na výhru dosáhli, v Teplicích uspěli poměrem 2:0 i přes to, že hráli čtyřicet minut bez vyloučeného Šušnjara. Nikolaj Komličenko, s dvaceti brankami nejlepší střelec celé soutěže, se prosadil v obou zmíněných zápasech a je na dobré cestě k překonání rekordu Davida Lafaty. Během tohoto týdne se s vedením klubu na ukončení spolupráce dohodl obránce Matěj Chaluš, o nových posilách celku z města automobilů si můžete přečíst výše.
     
    Příjemný sobotní podvečer přeji všem fanynkám a fanouškům naší nejvyšší fotbalové soutěže. FORTUNA:LIGA má dnes na programu čtyři zápasy dvaadvacátého kola, my se v tomto online přenosu budeme společně věnovat atraktivnímu souboji mezi Mladou Boleslaví a Jabloncem. Začínáme v 17:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 90+3. Přikryl

    Karty:   53. Mesanović (MBL), 83. Matějovský (MBL) – 56. Vatajelu (JAB), 83. Trávník (JAB)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 6:11. Rohy: 8:12.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Hájek, Takács, Fulnek – Hubínek, Tatajev (66. Bucha) – Přikryl, Matějovský (C), Ladra (46. Mesanović) – Komličenko.
    Náhradníci: Stejskal – Jugas, Mesanović, Wiesner, Túlio, Mašek, Bucha.

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Hovorka, Břečka, Sobol – Trávník, V. Kubista (C), Považanec – R. Acosta (88. Pleštil), Doležal, Vatajelu.
    Náhradníci: Hanuš – T. Pilík, Chramosta, Pleštil, Jovović, Peřina, Fábry.

    Rozhodca: Zbyněk Proske – Jan Paták, Lucie Ratajová

    Diváci: 2956